- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.861
Hea yani 3 ay boyunca siz gidicek ziyaret edeceksiniz diye beklemişler öylemiKizlar gunaydin
Bu gun gorumcemler bi de kv geliyo 3 ay sonra
Gecen küçük kaynim ne zaman geliyosunuz demesin mi bana?
Dedim bekliyorum belki siz gelirsiniz bebek görmeye
O koymuş olacak ki kvnin 3 aydan sonra torun gelmiş aklina
Aman bozulsunlar sanki yabanci 3 ay gecmis ya Allah hepimizi dusunceli insanlarla karsilastirsin sabret canim elbet hak yerini bulur. Bu gunlerde duygusal olarak cok cabuk sinirleniyorum zaten.Hea yani 3 ay boyunca siz gidicek ziyaret edeceksiniz diye beklemişler öylemi
3 çocukla nereye çıkmanızı beklediler acaba?
Yada sen hiç çağırmadın diyemi bozuldular ki
Tetanoz koldan ciğer geliştirici kalçsdan yapılıyor cnm. Tetanoz çok acıyor gerçekten ama ciğer geliştiricide ben ağrı hissetmedim sadece yapıldığında biraz yaktı o ksdarAman bozulsunlar ayolsanki yabanci 3 ay gecmis ya Allah kolaylik versin azerin sabret canim elbet hak yerini bulur. Bu gunlerde duygusal olarak cok cabuk sinirleniyorum zaten.
Kizlar bi de sunu soracagim tetanoz asisi ve ciger gelistirici kalcadan mi yapiliyor. Aciyo falan diyince bi tirstim yani onden bilgim olsun
Tetanoz koldan ciğer geliştirici kalçsdan yapılıyor cnm. Tetanoz çok acıyor gerçekten ama ciğer geliştiricide ben ağrı hissetmedim sadece yapıldığında biraz yaktı o ksdar
Sagol canim yarin tetanoz asisi var.. Gerci neler yaptirdik bebislerimiz icin dayanaz bakalim insallahTetanoz koldan ciğer geliştirici kalçsdan yapılıyor cnm. Tetanoz çok acıyor gerçekten ama ciğer geliştiricide ben ağrı hissetmedim sadece yapıldığında biraz yaktı o ksdar
Canim gecmis olsunSlm kizlar bugun kontrol gunumdu 27 hafta 4 gunluk olduk bebislerin gelisimleri iyiymis fakat sancilarim baslamis doktor progestronu artirdi magnezyum basladi bide kan uyusmazligi ignemi yaptilar. Haftaya carsamba tekrar bakacak sanci varsa yatis yapacak. Bir kac hafta daha icerde tutmaya calisicaz dedi. Ciger gelistirici igneyi haftaya yatis yapica burda yapariz dedi. Sanki sizlerinki daha erken yapmisti bu igneyi insallah biraz daha beklerler icerde, sancisi erken baslayip sonra gecen var mi aranizda
anım bende 23 haftalıkken başladı sancım hastaneye yatış yaptılar nidilat progestan durdurdular 30 haftalıkken tekrar sancım başladı doğum yaptımSlm kizlar bugun kontrol gunumdu 27 hafta 4 gunluk olduk bebislerin gelisimleri iyiymis fakat sancilarim baslamis doktor progestronu artirdi magnezyum basladi bide kan uyusmazligi ignemi yaptilar. Haftaya carsamba tekrar bakacak sanci varsa yatis yapacak. Bir kac hafta daha icerde tutmaya calisicaz dedi. Ciger gelistirici igneyi haftaya yatis yapica burda yapariz dedi. Sanki sizlerinki daha erken yapmisti bu igneyi insallah biraz daha beklerler icerde, sancisi erken baslayip sonra gecen var mi aranizda
Azerin canım doğum yapanlar hiç girmiyor bari sen cevap ver nolur çantaya ped ne koyucaz bu hasta bezi yazanlar niye yazmış anlamadım,tek gebelik sezeryanı olan bi arkadaşım ben orkidin gece olanını koymuştum diyor yetiyormuş sen?Canim gecmis olsun
Benim 26 haftamda resmen dogum sancim başlamışdı apar topar hastaneye gittik
Sancim durduruldu ve ondan sonra doguma kadar nidilat kullandim cok şükür 32 haftaya kadar durdura bildik ilaçlarla
Sen de merak etme önlemi alinir
Benim sancim durdurulduysa seninki de durdurulur inşallah
Canım Allah yardımcın olsun en zor zamanda seni anlamıyolar zor bi durumKizlar gorumcemler gitti
Kv ile yine karsilikli buz gibi bi ortam oldu
Neredeyse hic konusmadik
Bana söylemek istediklerini gorumceme soyluyo
Esim de zavallim benj cekti kenara lütfen konuşun falan dedi ben de tamam dedim ama kendisi konusmadiktan sonra ben de baslatmadim konusmayi
Ustelik hakli olan benim
Bi kere olsun sen nasil bakiyosun bu bebeklere demedi
Kalayim ya da siz gelin bakayim da demedi
E ne konusucam ben onla
Beni ameliyatli bebeklerimi hastanede birakti gitti cok kirginim hayatta eskisi gibi olamam
Sen hissediyomusun peki yoksa dr mu anladı?Slm kizlar bugun kontrol gunumdu 27 hafta 4 gunluk olduk bebislerin gelisimleri iyiymis fakat sancilarim baslamis doktor progestronu artirdi magnezyum basladi bide kan uyusmazligi ignemi yaptilar. Haftaya carsamba tekrar bakacak sanci varsa yatis yapacak. Bir kac hafta daha icerde tutmaya calisicaz dedi. Ciger gelistirici igneyi haftaya yatis yapica burda yapariz dedi. Sanki sizlerinki daha erken yapmisti bu igneyi insallah biraz daha beklerler icerde, sancisi erken baslayip sonra gecen var mi aranizda
Ne olmuştu aranızda özelmi canım?Kizlar gorumcemler gitti
Kv ile yine karsilikli buz gibi bi ortam oldu
Neredeyse hic konusmadik
Bana söylemek istediklerini gorumceme soyluyo
Esim de zavallim benj cekti kenara lütfen konuşun falan dedi ben de tamam dedim ama kendisi konusmadiktan sonra ben de baslatmadim konusmayi
Ustelik hakli olan benim
Bi kere olsun sen nasil bakiyosun bu bebeklere demedi
Kalayim ya da siz gelin bakayim da demedi
E ne konusucam ben onla
Beni ameliyatli bebeklerimi hastanede birakti gitti cok kirginim hayatta eskisi gibi olamam
Oh be rahatladim demek ki olabiliyor insallah biraz daha dayanirlar.Canim gecmis olsun
Benim 26 haftamda resmen dogum sancim başlamışdı apar topar hastaneye gittik
Sancim durduruldu ve ondan sonra doguma kadar nidilat kullandim cok şükür 32 haftaya kadar durdura bildik ilaçlarla
Sen de merak etme önlemi alinir
Benim sancim durdurulduysa seninki de durdurulur inşallah
Nst sanci cikinca doktor sancin baslamis farkediyormusun diye sordu.Bende anlamiyorum diye soyledim oda bana tarif etti ortada toplanirlar hepsi bir araya gelir diye o zaman anladim aslinda oluyordu hepsi bir araya gelip gobegimin etrafinda toplaniyorlardi son gunlerdede ama ben onu normal diye dusunuyordum.Sen hissediyomusun peki yoksa dr mu anladı?
Yaziyim canim ne demekAzerin canım doğum yapanlar hiç girmiyor bari sen cevap ver nolur çantaya ped ne koyucaz bu hasta bezi yazanlar niye yazmış anlamadım,tek gebelik sezeryanı olan bi arkadaşım ben orkidin gece olanını koymuştum diyor yetiyormuş sen?
Insallah bizde goruruz 30 yada daha fazlasini.C
anım bende 23 haftalıkken başladı sancım hastaneye yatış yaptılar nidilat progestan durdurdular 30 haftalıkken tekrar sancım başladı doğum yaptım
Amin inşallah cümlemizin yardımcısı olsun RabbimMerhaba kizlar ben ikizlere hamileyim ama sizin forumunuzu okumak hosuma gidiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?