- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.881
O durumu bende yaşıyorum canımNst sanci cikinca doktor sancin baslamis farkediyormusun diye sordu.Bende anlamiyorum diye soyledim oda bana tarif etti ortada toplanirlar hepsi bir araya gelir diye o zaman anladim aslinda oluyordu hepsi bir araya gelip gobegimin etrafinda toplaniyorlardi son gunlerdede ama ben onu normal diye dusunuyordum.
Anladım canım sağol hastaneden verirler zaten 1-2 tane ilk gün için hasta bezi almaya gerek yok yaniYaziyim canim ne demek
Daha once de yazmisdim
Ilk ayaga kaldirip gezdirdiklerinde Birikmis kan geldiginden bol oluyo o yuzden ilk gün hasta pedi gerekli oluyo
Sonraki gun normal gece pedi gayet de yeterli
Hastanenin şartları nasil bilemiyorum canımAnladım canım sağol hastaneden verirler zaten 1-2 tane ilk gün için hasta bezi almaya gerek yok yani
Inan her doktorun takip sureci cok farkli ben bu doktora yeni basladim bu doktorum 26. Haftada nstyle basladi cok erken ama ucuz oldugu icin basladigini soyledi bugunde magnezyum, idrar kulturu ve istirahat hatta haftaya bu sekilde azalmazsa yatis dedi. Ama diger doktorum rapor yok calisacaksin kilo alacaksin nst den hic bahsetmedi bile 15 dk bakip cikiyordu. Her ikisininki birbirinden cok farkli. Onceden bende ara ara olurdu ama ilk nst sanci cikmadi demekki sikligi onemli, bu hafta surekli oluyor kasildiktan sonra cok sert tekmeleri oluyor. Eger sendede cok sik oluyorsa doktoruna soylersin belki o zaman bakar.O durumu bende yaşıyorum canımbebekler toplaşıyor, çok hareketleniyorlar ve rahimde acısız çekme hissi oluyor arka arkaya doktora söyledim ama önemsemedi bu durumu "bu ay biraz zor geçebilir ama önümüzdeki ay daha rahat olursun" dedi progestanı ve magnezyumu 3'e çıkardı. Nst'ye ne zaman gireriz dedim "daha var 30. haftada" dedi. Ama sen 27 de girmişsin napsam bilemedim şimdi
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Kan ilacı beni mahvediyor. Ağzımın midemin tadı değişiyor resmen. Sanki ilaç boğazımda takılı kalıyormuş gibi. Benimde topaklanma sonrası dediğin gibi adet sancısına benzer bir sancı oluyor. Doktorun bu durumla ilgili bişey söyledi mi ?Bendede hafif adet sancısı gibi oluyo arada.iki üç defada topaklanma oldu.bazen geceleri olabiliyo.yan yatıyorum belki ondandır diyodum.kbenim sorunum bu ilaçları içemiyorum.kan ilacını bi kete zor içiyorum. İkinciyi içince midem eritemiyo.çok rahatsız oluyorum. Arada bir iki içiyorum. Maden Suyu içince ancak eritiyorum.malum metabolizma da zayıfladı artık. Allah bize sabır versin 34 ü görelim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu sürece kadar geldik Rabbim utandırmasın birazda doktorlar dediğin gibi aceleci davranıyorlarPazartesi gitcem ama doktorum benden pimpirikli. İğne için bir hafta zor beklettim 28 dolsun dedim.o hemen yapmak istedi.topsklanma falan drsem hemen beni sevk eder.neyse bakcaz pazartesi
Azerin çok sağol cevap için canım, seni buralarda görmek hepimize iyi geliyor, soracak danışacak tecrübeli birilerine çok ihtiyaç duyuyoruz ve iyi ki bu konuyu başlatmışsın herkes elinden geldiğince birbirine destek oluyor, bilgilerini paylaşıyor çok sağol. Kaynana konusunda ne desen haklısın canım yaptığı çok ayıp, çok çirkin ama bence böyle sinirini bozacaksa hiç gelmesin daha iyi. Lohusa halinde bile sana nazlanıp durdu çok belli yardım etmek istemiyor. Allah ıslah etsin ne denir ki bunlara! Ben de hem çok kızgınım hem çok kırgınım kayınvalideme, eşimle telefonda konuşurlarken duydum o da redüksiyon taraftarıydı... Eşim üzülmesin diye konuyu büyütüp dillendirmedim ama sen kim oluyosun da benim yavrularımın yaşayıp ölmesine karar veriyorsun! Ne hakla! Zaten kopuk bir ilişkimiz vardı artık ona bir adım dahi atma isteği yok içimde. Rabb'im yardım etsin inşallah onun yardımına ihtiyaç duymadan büyüteyim yavrularımı. İnşallah sen de çok iyi bir yardımcı bulursun canım, Allahım her türlü yardımcınız olsun.Sym 24 canim nst normalde 28 haftasindan sonra cekiliyo ondan once elle karindan muayine ediyor doktor
Gerekli gorulurse kisa sureli 28 haftadan once cekile bilir
Amin inşallah cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim
Bebişlerinizin cinsiyeti belli mi ?
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. Ne güzel hem kız hem erkek :) maviyle pembenin uyumuna bayılıyorum :) benimde 2 erkek 1 kız olcak hayırlısıyla :)En son doctor bir kiz bir erkek dedi. Saglikli bir sekilde dogup buyusunlerde cinsiyetleri cokta onemli degil. Cok bekledim kuzularim icin. En sonunda dondurulmus embryo transferi ile hamile kaldim. Ayrica 40 yasindayim
Benimde topak topak oluyor karnım doktora sorduğumda bebeğin hareketleride olabilir anlamak için nstde bakılmadı gerekir demişti.Ya kızlar benim karnında toplanıyordu acı olmuyordu ama 2 gündür ağrıda hissetmeye başladım. Sürekli ve dayanılmaz bir ağrı değil ama şimdi stres oldum acaba sıkıntılı bir durummudur die
Bende ağrıda olmaya başladı heralde hafta ilerledikçe ağrılar başlıyor.Benimde topak topak oluyor karnım doktora sorduğumda bebeğin hareketleride olabilir anlamak için nstde bakılmadı gerekir demişti.
Hhcm 30Biri sıralama yapsa ya ben en baştayım sonra lady sonra estetik galiba kalanlar kimler
Ayyyy kendimi 2. Sırada görünce çok heycanlandım. Sıra bize geldi sonunda :s yeni eklenen üçüz annesi pek yok gibi bizden sonra çok fazla kişi kalmamış oluyor. Artık hepimizin bebişleri doğduğunda sütüydü emzirmesiydi büyütmesiydi geçer zamanlarımız :) bide şu doğum yapan anneler arada bizlere ses vermiş olsa iyi olacak çok merak ediyoruz be yaptılar bebişler be durumda nasıllar diyeHhcm 30
Leydi 29
Estetik ve ARSLAN 3 28
3arslan 27
Sym 24
Acmila 21
Diye biliyorum canım sonrasını bilmiyorum yanlış yazdığım varsa düzeltinlady1234 yapmıştı önceden azıcık kalmışız acmila var bide onun haftasını bilmiyorum (buldum ekledim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?