2016 üçüz anneleri :)

Zaman yaklaştıkça duygu karmaşası yaşamaya başladım bütün duyguları barındırıyorum içerimde :) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun bebişlerimizi birbirimiz için bol bol dua edelim. Bende çok heyecanlıyım yattığım yerde bişiler yapmaya çabalıyorum :) nikah şekerlerini bitirledim paketleyip hepsinin resmini göndericem sizlere bide ilk defa bebek yeleği ördüm :)

Selam kızlar bende bugün bebişleri görmeye gittim. Serviste yatan oğluşumuzun adı yafes minicik ama durumu iyi çok şükür. Yoğun bakımdaki kızım yade oğluşum yasir isinlerini böyle koyduk. Onlarıda bu defa iyi gördüm çok şükür ama ziyaretimiz 2 dk sürdü. Müdahale edilecek bi bebek olduğu için çıkardılar tekrarda almadılar bizi içeri Yarın tekrar görmeye gidicem kuzucuklarımı inşallah. Herkes en erken 34. Haftada doğumunu yaparda direk bebeğiyle sağlık sıhhatle hastaneden mutlu bi şekilde taburcu olur inşaallah

İnşallah sende bi an önce bebişlerine kavuşur evinize dönersiniz.

Ay maşallah bebeklerine biran önce onlara sarilman dilegiyle
Isimleride pek güzel Anali babalı
saglikli büyüsün bebeklerin zor tabiki iki dk görmek ama önamli olan saglikli olmalari tez vakitte kovusursun inşallah canim darisi hepimizin başina

Ne üzüldüm simdi en sonda Ben varim daha 20 . Haftadayim inşallah Herkes saglikli bir sekilde dogum yapar bende pazartesi Kontrolle gidicem karnim iyice geriliyor iyimi kötümü bilemedim zaten hep dinleniyorum Doktor demeden kendimi inzivaya cektim

Insan doyamaz bakmaya tabi ama merak etme cok yakinda gelecekler Fatma isimleriniz de hayirli olsun saglikla sihhatle cabucak toparlanip evinize bir an once kavusun ins. Hic uzulme sen gercekten cok iyu dayandin 26-28 ler icin dua ederken bak 30.haftayi gordun hastanede onlar icin savastin simdi onlarda sana gelebilmek icin savasiyor merak etme cabucak gelecekler :)
Kizlar Yesim nasil haberi olaniniz var mi? Umarim iyi gelismeler oluyordur onun icinde
Dogum bekleyenlerimizde ins su stresli zamanlari saglikla atlatiriz ve 34 lere ve belki de daha ilerilere ulasir herkes :)
Herkesin cumasi mubarek olsun bu mubarek gun hurmetine dualarimizda kabul olsun ins

Ve en son galiba insallaah hic b
Rahat ol canim daha arkanda ben varim 18 daha. Gerci karnimin durusu hicte 18 degil gibi daha buyuk ama olsun☺

Kızlar dün gece benimde sancım başladı sabaha doğru iyice arttı şimdi çok şükür geçti ama doktora kontrole geldik nst çekilecek eğer sancı olursa yatış yapılacak dedi doktorumuz lütfen dua edin daha bebişlerin gelmesi için çok erken inşallah nstde sancım çıkmaz. Ciğer geliştirici için 2. Doz yapıcakmış sancı varsa eğer sancıyı durdurmaya çalışacaklarmış

İnşallah çıkmaz canım, durdururlar azerin öyle 5-6 hafta ertelemiş,Allah yardımcınız olsun sağlıklı vakitli gelsinler inşallah

Maşallah üçünede hayırlısıyla evinizden yazarsın en kısa sürede inşallah

Hiç üzülme canım bende o haftalarda listeye bakınca demiştim nasıl geçer bu haftalar diye ama geçiyor anlamıyorsun 28 olsam bi diyodum 1 hafta sonra 28 Allah hepimize kolaylık versin hayırlısıyla sağlıkla..

Geçmiş olsun canım inşallah bir problem olmaz benimde ara ara sancılarım oluyor.

Gecmis olsun canim bende seninle ayni durumdayim ama bak kizlar yazmisti yaa durdurabiliyorlar biraz daha diye o yuzden rahatladim sen icini rahat tut dualarim seninle bizide habersiz birakma

Çok teşekkür ediyorum. Çok şükür doktor yatış yapmadı. Adalat verdi kasılmalar için. Ciğer geliştirici iğne yazdı 2 doz olarak 24 saatte yapılacakmış. Serkraj sonrasında da yapılmış bu 2. Olacak. Erken dönemde yapıldığı için çok etki etmemiştir dedi doktor. Karnımdaki ağrılar geçti ama kasıklarım feci şekilde ağrımaya devam ediyor acısından yürüyemiyorum bile. doktor 32. Haftaya kadar dayanmalısın diyor önceden 34 gibi alırız diyordu.
Ağrınlarınızı ihmal etmeyin kimutlaka doktorunuza danışın kıxlar

Cok sükür canim cogu gitti azi kaldi 32 haftada cok kötü degil ama insallah 34 haftayi gorürsün güzel bir haber cok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…