- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.901
Ben ekledim seni canım :) çok şeker çıkmışsınız maaşallahKızlar bugün hamile çekimi yaptık instagrama koydum 1 tane bakmak isterseniz aresaydin29 hesabım güzelleri gelince devamınıda koyucam bizim evin bahçesi müsaitti süper oldu :)
Sağol canım bikaç kişi eklemiş hangisisin? A&F olanmı üç civciv gördüm orda:)Ben ekledim seni canım :) çok şeker çıkmışsınız maaşallah
İnsallah canimInsallah bizde goruruz 30 yada daha fazlasini.
Aynen canım benim o :)Sağol canım bikaç kişi eklemiş hangisisin? A&F olanmı üç civciv gördüm orda:)
İnşallah sende bi an önce bebişlerine kavuşur evinize dönersiniz.Selam kızlar bende bugün bebişleri görmeye gittim. Serviste yatan oğluşumuzun adı yafes minicik ama durumu iyi çok şükür. Yoğun bakımdaki kızım yade oğluşum yasir isinlerini böyle koyduk. Onlarıda bu defa iyi gördüm çok şükür ama ziyaretimiz 2 dk sürdü. Müdahale edilecek bi bebek olduğu için çıkardılar tekrarda almadılar bizi içeri Yarın tekrar görmeye gidicem kuzucuklarımı inşallah. Herkes en erken 34. Haftada doğumunu yaparda direk bebeğiyle sağlık sıhhatle hastaneden mutlu bi şekilde taburcu olur inşaallah
Amin canım inşallahİnşallah sende bi an önce bebişlerine kavuşur evinize dönersiniz.
Ay maşallah bebeklerine biran önce onlara sarilman dilegiyleSelam kızlar bende bugün bebişleri görmeye gittim. Serviste yatan oğluşumuzun adı yafes minicik ama durumu iyi çok şükür. Yoğun bakımdaki kızım yade oğluşum yasir isinlerini böyle koyduk. Onlarıda bu defa iyi gördüm çok şükür ama ziyaretimiz 2 dk sürdü. Müdahale edilecek bi bebek olduğu için çıkardılar tekrarda almadılar bizi içeri Yarın tekrar görmeye gidicem kuzucuklarımı inşallah. Herkes en erken 34. Haftada doğumunu yaparda direk bebeğiyle sağlık sıhhatle hastaneden mutlu bi şekilde taburcu olur inşaallah
Rahat ol canim daha arkanda ben varim 18 daha. Gerci karnimin durusu hicte 18 degil gibi daha buyuk ama olsun☺Ne üzüldüm simdi en sonda Ben varim daha 20 . Haftadayim inşallah Herkes saglikli bir sekilde dogum yapar bende pazartesi Kontrolle gidicem karnim iyice geriliyor iyimi kötümü bilemedim zaten hep dinleniyorum Doktor demeden kendimi inzivaya cektim
İnşallah çıkmaz canım, durdururlar azerin öyle 5-6 hafta ertelemiş,Allah yardımcınız olsun sağlıklı vakitli gelsinler inşallahKızlar dün gece benimde sancım başladı sabaha doğru iyice arttı şimdi çok şükür geçti ama doktora kontrole geldik nst çekilecek eğer sancı olursa yatış yapılacak dedi doktorumuz lütfen dua edin daha bebişlerin gelmesi için çok erkeninşallah nstde sancım çıkmaz. Ciğer geliştirici için 2. Doz yapıcakmış sancı varsa eğer sancıyı durdurmaya çalışacaklarmış
Maşallah üçünede hayırlısıyla evinizden yazarsın en kısa sürede inşallahSelam kızlar bende bugün bebişleri görmeye gittim. Serviste yatan oğluşumuzun adı yafes minicik ama durumu iyi çok şükür. Yoğun bakımdaki kızım yade oğluşum yasir isinlerini böyle koyduk. Onlarıda bu defa iyi gördüm çok şükür ama ziyaretimiz 2 dk sürdü. Müdahale edilecek bi bebek olduğu için çıkardılar tekrarda almadılar bizi içeri Yarın tekrar görmeye gidicem kuzucuklarımı inşallah. Herkes en erken 34. Haftada doğumunu yaparda direk bebeğiyle sağlık sıhhatle hastaneden mutlu bi şekilde taburcu olur inşaallah
Hiç üzülme canım bende o haftalarda listeye bakınca demiştim nasıl geçer bu haftalar diye ama geçiyor anlamıyorsun 28 olsam bi diyodum 1 hafta sonra 28 Allah hepimize kolaylık versin hayırlısıyla sağlıkla..Ne üzüldüm simdi en sonda Ben varim daha 20 . Haftadayim inşallah Herkes saglikli bir sekilde dogum yapar bende pazartesi Kontrolle gidicem karnim iyice geriliyor iyimi kötümü bilemedim zaten hep dinleniyorum Doktor demeden kendimi inzivaya cektim
Geçmiş olsun canım inşallah bir problem olmaz benimde ara ara sancılarım oluyor.Kızlar dün gece benimde sancım başladı sabaha doğru iyice arttı şimdi çok şükür geçti ama doktora kontrole geldik nst çekilecek eğer sancı olursa yatış yapılacak dedi doktorumuz lütfen dua edin daha bebişlerin gelmesi için çok erkeninşallah nstde sancım çıkmaz. Ciğer geliştirici için 2. Doz yapıcakmış sancı varsa eğer sancıyı durdurmaya çalışacaklarmış
Gecmis olsun canim bende seninle ayni durumdayim ama bak kizlar yazmisti yaa durdurabiliyorlar biraz daha diye o yuzden rahatladim sen icini rahat tut dualarim seninle bizide habersiz birakmaKızlar dün gece benimde sancım başladı sabaha doğru iyice arttı şimdi çok şükür geçti ama doktora kontrole geldik nst çekilecek eğer sancı olursa yatış yapılacak dedi doktorumuz lütfen dua edin daha bebişlerin gelmesi için çok erkeninşallah nstde sancım çıkmaz. Ciğer geliştirici için 2. Doz yapıcakmış sancı varsa eğer sancıyı durdurmaya çalışacaklarmış
Çok teşekkür ediyorum. Çok şükür doktor yatış yapmadı. Adalat verdi kasılmalar için. Ciğer geliştirici iğne yazdı 2 doz olarak 24 saatte yapılacakmış. Serkraj sonrasında da yapılmış bu 2. Olacak. Erken dönemde yapıldığı için çok etki etmemiştir dedi doktor. Karnımdaki ağrılar geçti ama kasıklarım feci şekilde ağrımaya devam ediyor acısından yürüyemiyorum bile.doktor 32. Haftaya kadar dayanmalısın diyor önceden 34 gibi alırız diyordu.
Ağrınlarınızı ihmal etmeyin kimutlaka doktorunuza danışın kıxlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?