- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.921
Ve en son galiba insallaah hic b
Rahat ol canim daha arkanda ben varim 18 daha. Gerci karnimin durusu hicte 18 degil gibi daha buyuk ama olsun☺
Amin canim bir nebze icimi rahatlatin Allah razi olsun hic yanliz disari cikamiyorum artik eşim piskolajik yapiyosun diyor belkide haklidir korkuyorum, olsun evde olmakta güzel bir şekilde geciyor zamanHiç üzülme canım bende o haftalarda listeye bakınca demiştim nasıl geçer bu haftalar diye ama geçiyor anlamıyorsun 28 olsam bi diyodum 1 hafta sonra 28 Allah hepimize kolaylık versin hayırlısıyla sağlıkla..
Amin canım inşallahAy maşallah bebeklerine biran önce onlara sarilman dilegiyle
Isimleride pek güzel Anali babalı
saglikli büyüsün bebeklerin zor tabiki iki dk görmek ama önamli olan saglikli olmalari tez vakitte kovusursun inşallah canim darisi hepimizin başina
Amin canım inşallah hevesle bekliyoruzEstetik geçmiş olsun canim
Ben resmen dogum sancisiyla gitmisdim hastaneye dogumhaneye bile hazirlamislardi kötü ihtimale karşı
Ama cok sukur durduruldu 6 hafta daha durdu bebekler
Ben de nidilat kullandim once 8 taneyle baslayib sonra 3e düşürdü doktorum
Yesim napiyo acaba cok merak ediyorum
Gecen bereni gordum topikte ama yazmadi
Fatma bebeklerin isimleri cok hoş Allahim evinizde buyuttugunuz gunleri de gostersin inşallah
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin minikleri canım.En son doctor bir kiz bir erkek dedi. Saglikli bir sekilde dogup buyusunlerde cinsiyetleri cokta onemli degil. Cok bekledim kuzularim icin. En sonunda dondurulmus embryo transferi ile hamile kaldim. Ayrica 40 yasindayim
Herşeyde bir hayır bir şer vardır yeşimim. Allahım kalan evlatlarına hayırlıs sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Bütün seni üzen herşeyi sana unuttururlar. Dualarım seninle...Doğumu yaklaşan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ona inanın ve ona güvenin o ne derse o oluyor benim ağrılarımı neden durduramadılar diye düşünüyorum sizin yazdıklarınızdan sonra kıvranacak bi ağrımda yoktu benim doktorumun ihmali çok tu benim çok bide nasipin önüne geçilmiyor benim nasipim böyleymiş demekki ben bunları çekecekmişim demekki kuzularımın durumu aynı cihaza bağlılar çok küçük oldukları için gelişimleri sıkıntılı geçiyor doktor her an her şey olabilir diyor yavrumun biri şefaatçi olucak inşallah diğerleri de sağsağlim evimize gelicek inanıyorum allahım yüzümüzü güldürür inşallah dualarınızı eksik etmeyin allah herkesin yardımcısı olsun
Canim hep dua ediyorum sana ve bebeklerineDoğumu yaklaşan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ona inanın ve ona güvenin o ne derse o oluyor benim ağrılarımı neden durduramadılar diye düşünüyorum sizin yazdıklarınızdan sonra kıvranacak bi ağrımda yoktu benim doktorumun ihmali çok tu benim çok bide nasipin önüne geçilmiyor benim nasipim böyleymiş demekki ben bunları çekecekmişim demekki kuzularımın durumu aynı cihaza bağlılar çok küçük oldukları için gelişimleri sıkıntılı geçiyor doktor her an her şey olabilir diyor yavrumun biri şefaatçi olucak inşallah diğerleri de sağsağlim evimize gelicek inanıyorum allahım yüzümüzü güldürür inşallah dualarınızı eksik etmeyin allah herkesin yardımcısı olsun
Maşallah hemen baktım:) Bu topiği hep takip ediyordum.Kızlar bugün hamile çekimi yaptık instagrama koydum 1 tane bakmak isterseniz aresaydin29 hesabım güzelleri gelince devamınıda koyucam bizim evin bahçesi müsaitti süper oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?