2016 üçüz anneleri :)

Ve en son galiba insallaah hic b

Rahat ol canim daha arkanda ben varim 18 daha. Gerci karnimin durusu hicte 18 degil gibi daha buyuk ama olsun☺

Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla gelelim 30/34 haftalara insallah , sevindim yanliz degilim .
Canim bende yavas yavas agirlastigimi hisediyorum ve karnimi bazen tasiyamiyorum allahtan doktorum kemer yazdı bir haftada sonra gelecek de belki rahat ederim

Amin canim bir nebze icimi rahatlatin Allah razi olsun hic yanliz disari cikamiyorum artik eşim piskolajik yapiyosun diyor belkide haklidir korkuyorum, olsun evde olmakta güzel bir şekilde geciyor zaman

Es_te_tik gecmis olsun canim cok sevindim iyi olmana benimde oluyor zaman zaman o kasik agrilarindan bicak saplaniyor gibi eger agri cok uzun sure gecmez ve devam ederse bana da ilac verdi dr o zamanlar kullanayim diye ama onun disinda bu sekilde agri ve sancilar cogul gebeliklerde olur ona dayanacaksin artik biraz dedi zaten onlar saglikla sihhatle buyusunde ben raziyim

Estetik geçmiş olsun canim
Ben resmen dogum sancisiyla gitmisdim hastaneye dogumhaneye bile hazirlamislardi kötü ihtimale karşı
Ama cok sukur durduruldu 6 hafta daha durdu bebekler
Ben de nidilat kullandim once 8 taneyle baslayib sonra 3e düşürdü doktorum
Yesim napiyo acaba cok merak ediyorum
Gecen bereni gordum topikte ama yazmadi
Fatma bebeklerin isimleri cok hoş Allahim evinizde buyuttugunuz gunleri de gostersin inşallah

Amin canım inşallah

Amin canım inşallah hevesle bekliyoruz

Çok teşekkür ederim arkadaşlar bu seferki ağrı biraz fazlaydı ve uzunca bir süre tekrarladı çok şükür doktorun verdiği ilaç işe yaradı sanırım inş 34. Haftaya kadar bir daha yaşamam o sancıları
Kandiliniz mübarek olsun. Bugün yaptığımız tüm dualarımız kabul olsun inşallah. Allahım hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin. Hamile olanlara kolay hamilelikler sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip eğlesin. Bebeği küvözde olanlara, hasta olanlara Allahım şifa versin. Evladı olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler hayırlı evlatlar nasip etsin. Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Evladı olmayanlarıda annelilk duygusuyla sınamasın. İsteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Borcu olanlara borcunu ödemeyi nasip etsin. Sevdiklerimizle birlikte daha nice kandillere inşallah.

Doğumu yaklaşan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ona inanın ve ona güvenin o ne derse o oluyor benim ağrılarımı neden durduramadılar diye düşünüyorum sizin yazdıklarınızdan sonra kıvranacak bi ağrımda yoktu benim doktorumun ihmali çok tu benim çok bide nasipin önüne geçilmiyor benim nasipim böyleymiş demekki ben bunları çekecekmişim demekki kuzularımın durumu aynı cihaza bağlılar çok küçük oldukları için gelişimleri sıkıntılı geçiyor doktor her an her şey olabilir diyor yavrumun biri şefaatçi olucak inşallah diğerleri de sağsağlim evimize gelicek inanıyorum allahım yüzümüzü güldürür inşallah dualarınızı eksik etmeyin allah herkesin yardımcısı olsun

Herşeyde bir hayır bir şer vardır yeşimim. Allahım kalan evlatlarına hayırlıs sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Bütün seni üzen herşeyi sana unuttururlar. Dualarım seninle...
Allahım utandırmasın inş. Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz herkesin sınavı farklı hayatta Allah yardımcımız olsun bu süreçte. Bizlere bol sabır ve dayanma gücü nasip etsin. Bebişlerine şifa versin inş

Herkese gunaydin kizlar :) maasallah 30.haftaya geldi bazi arkadaslar dogum yaklasiyor nasilsiniz umarim hersey gonlunuzce gider haftaniz guzel gecer ve rahat
Fatma nasilsin bebeklerini kucagina alma imkanin oldu mu o zaman annelerini hissettiklerinden daha guclu oluyorlarmis cabucak evinize donersiniz umarim 4unuzde
Azerin bu hafta gonlunce bir yardimci bulursun umarim artik benimde miniklerim gelince artik evimize gidecegiz ve tek olacagim Allah hepimizin yardimcisi olsun caliskan anlayisli temiz titiz duzenli yardimcilar bulmayi nasip etsin bizlere :)

Hepimizin haftasi guzel ve saglikla gecsin miniklerimiz buyusun organlari gelissin bol bol kilo alsinlar ins

Selamlar kızlar bugün kontrole gittim. Herşey yolunda. Üç hafta en az dayanmayı ümit ediyorum. Ama üçünün başıfa yukarda.çok baskı yapıyolar.ayaklarda alt kısma.neyse seyyah yukarda herşeyı özetlemiş.katılıyorum ona.kendinize dört kişilik bakın.

Kizkar gunaydin
Ben dun midemi usuttum sanirim
Sabah bi kalktim kusma ishal,midede kramp öldüm resmen
Doktor cagirdik 2 tane igne yapti biraz toparladim ama kalkamadim yerimden annem kaldi yanımda
Tek başına çok zor gercekten bunyem iflas ediyor ama kimseye muhtaç olmamak da güzel
Kimler var benim gibi tek bakacak olan bebeklere?
Seyyah,ben,leydi sen de mi?

Canim hep dua ediyorum sana ve bebeklerine
Inşallah her şey çok guzel olacak Allahim tum acilarini unutturacak sana

Bu arada kizlar benim tosunlari gecen hafta kilosu
4000gr-omur
4300gr-ozan
4500gr-onur
Maşallah kuzularima
Darisi basiniza inşallah
Onuru gormeniz gerek prematüre olmasina ragmen tam ayina uygun şeyler yapiyo
Gulucukler atiyo oynatinca elleriyle tepki veriyo:)biberonu bi tutuslari var gormeniz gerek:)))

Azerunn maasallah ne guzel kilo aldilar buyuduler seni dinledikce umut doluyor insan :)
Cok gecmis olsun canim hem havalar duzensiz hem yorgunluk insan bunyeside bir yere kadar tabi cabucak sifa bulursun ins. Bende tek bakacagim evet umarim senin gibi altindan kalkabilirim

Geçmiş olsun azerin.ben yeni bir aydır bi kız tuttum. Ama çok aceöi temizlikte Bebe k bakımında nasıl olur bilmem
Annemler bir aylığına gelir. Şimdi kızdan başka yardımcım yok gibi.sonra nasıl olur bilmiyorum. Ama geceler yalnız olurum.doüsunlar bakalım sağ salim.

Kızlar bugün hamile çekimi yaptık instagrama koydum 1 tane bakmak isterseniz aresaydin29 hesabım güzelleri gelince devamınıda koyucam bizim evin bahçesi müsaitti süper oldu :)
Maşallah hemen baktım:) Bu topiği hep takip ediyordum.
Benim transferim negatif sonuçlandı ama dualarım sizinle.
Siz de çok güzelsiniz maşallah. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…