2016 üçüz anneleri :)

Allah güç veriyo gercekten cok yoruluyorum ama insanlarin bana kahraman gözüyle bakmasini da seviyorum ne yalan soyliyim:))
Disarda sorduklarinda tek bakıyorum diyince helal olsun diyolar ya bi sisiyorum sormayin:))))

Acemiyse olmaz ya
Ne bileyim benim en son tuttugum cok acemiydi bebegin pantolonunu cekmemis bezi bagladiktan sonra
Üzerini bi açtım pantolon dizinde o derece yanj:)))bi de 3 yaşında oglu var sonradan duydum ki oglunu kv si büyütmüş
madem bebek bakmayi bilmiyosun 3 bebege ne diye yardimci olarak talip olursun dimi
Bak kizdim yine:)
Birisini daha buldum bakalim gelecek aydan gelecek inşallah içime siner bu sefer

Arkadaşlar merhaba inşsllah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah ben çok kusuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Ya bende bilemiyorum ki hele bi doğum yapayım annemde yardımcı olacak bsna bakalım eğer bakabilirsek birini almayı düşünmüyorum ama baktık olmuyor mecburi birini bulmak şart olacak gibi ama bi müddet benim idare etmem gerekecek malum üç bebek demek masraf demek.

kızlar burda ne işin var demeyin olur mu özel anneler olunca dikkatimi çekiyor BirTutamMutluluk20 maşallah Rabbim esirgesin çook tatlılarAllah gücünü kuvvetini arttırsın aaay benimkide çoğul gebeliktir inşallah tabi önce hayırlısı elbetdiğer bekleyen ve kucağına alan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun

Maşallah hemen baktım:) Bu topiği hep takip ediyordum.
Benim transferim negatif sonuçlandı ama dualarım sizinle.
Siz de çok güzelsiniz maşallah. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.
Teşekkür ederim,inşallah bidahaki sefere pozitifi görürsünüz çünkü bu yolda gerçekten sabırlı olmak gerekiyor,Allah gönlünüze göre versin

Kızlar merhabalar
Haftalık pruloton iğne vermişti dr dün yaptırdım iğneyi ama ne zaman iğne yapılsa midem de inanılmaz bir ekşime oluyor. İğneden dolayımı yoksa öylemi denk geldi bilemiyorum. Ama dün gece resmen öldüm midemin yanmasından bide ağzımda yumurta tadı gibi bir tad resmen ağzıma gelio kustum kusacam aynı zamanda karnımda kasılmada oluyor bebeklerin hareketlerinde de inanılmaz bir artma hafta ilerledikçe canımı acıtıyorlar. Kusayım rahatlarım dedim ama bir kaç kez öğürmeme rağmen kusamadım da öyle böyle derken sabahı nasıl ettiğimi anlayamadım. Karnım davul gibi şiş sanarsın ki dünyayı yemişim mide yediklerimi hazmedemiyor gibi endol kullanarak lavaboya çıkıyorum normalde kendiliğinden gelmiyor. Serkraj işleminden beri ishalim. Doktora sorduğumda magnezyum ilacından dolayı olduğunu söylemişti bağırsakları yumuşatıyormuş. Fakat bugün sabahtan beri resmen su gibi acaba yediğim bişeymi dokundu desem doğru düzgün bişeyde yemedim ilaçlardan desem bir sürü yan etkileri var zaten kendimi iice hastalıklı gibi hissetmeye başladım yarına doktor randevum var bakalım ne diyecek inşallah 1 ay daha dayanabilirim artık çok yorulmuş hissediyorum kendimi

Henüz alamafjm canım dokunabiliyorum sadece zaten kucağımada alabilir miyim bilmiyorum çok küçükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…