- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.941
Allah güç veriyo gercekten cok yoruluyorum ama insanlarin bana kahraman gözüyle bakmasini da seviyorum ne yalan soyliyim:))Azerunn maasallah ne guzel kilo aldilar buyuduler seni dinledikce umut doluyor insan :)
Cok gecmis olsun canim hem havalar duzensiz hem yorgunluk insan bunyeside bir yere kadar tabi cabucak sifa bulursun ins. Bende tek bakacagim evet umarim senin gibi altindan kalkabilirim
Acemiyse olmaz yaGeçmiş olsun azerin.ben yeni bir aydır bi kız tuttum. Ama çok aceöi temizlikte Bebe k bakımında nasıl olur bilmem
Annemler bir aylığına gelir. Şimdi kızdan başka yardımcım yok gibi.sonra nasıl olur bilmiyorum. Ama geceler yalnız olurum.doüsunlar bakalım sağ salim.
Arkadaşlar merhaba inşsllah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah ben çok kusuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuzHerkese gunaydin kizlar :) maasallah 30.haftaya geldi bazi arkadaslar dogum yaklasiyor nasilsiniz umarim hersey gonlunuzce gider haftaniz guzel gecer ve rahat
Fatma nasilsin bebeklerini kucagina alma imkanin oldu mu o zaman annelerini hissettiklerinden daha guclu oluyorlarmiscabucak evinize donersiniz umarim 4unuzde
Azerin bu hafta gonlunce bir yardimci bulursun umarim artik benimde miniklerim gelince artik evimize gidecegiz ve tek olacagim Allah hepimizin yardimcisi olsun caliskan anlayisli temiz titiz duzenli yardimcilar bulmayi nasip etsin bizlere :)
Hepimizin haftasi guzel ve saglikla gecsin miniklerimiz buyusun organlari gelissin bol bol kilo alsinlar ins
Zofer zofran kullanan varmı acaba zararı olurmu benim çok bulantım oluyor bilgi verirmisinizArkadaşlar merhaba inşsllah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah ben çok kusuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Burdayım :) daha doğurmadım 34. Haftaya kadar doğurmaya niyetim yok :))) merak etmeyin doğuma gşder gitmez ilk size yazacağım benim önümde hhcm var o doğum yapmadan bana sıra gelmezLeydi girmemis mi dogurmasin ya Allah korusun
Ya bende bilemiyorum ki hele bi doğum yapayım annemde yardımcı olacak bsna bakalım eğer bakabilirsek birini almayı düşünmüyorum ama baktık olmuyor mecburi birini bulmak şart olacak gibi ama bi müddet benim idare etmem gerekecek malum üç bebek demek masraf demek.Kizkar gunaydin
Ben dun midemi usuttum sanirim
Sabah bi kalktim kusma ishal,midede kramp öldüm resmen
Doktor cagirdik 2 tane igne yapti biraz toparladim ama kalkamadim yerimden annem kaldi yanımda
Tek başına çok zor gercekten bunyem iflas ediyor ama kimseye muhtaç olmamak da güzel
Kimler var benim gibi tek bakacak olan bebeklere?
Seyyah,ben,leydi sen de mi?
Hosgeldin canimMethabalar bulantı için zofer vaya zofran kıllanan varmı çok bulantım oluyor bu ilsçları kullansam bir zararı olurmu
10uncu hsftsdayızHosgeldin canim
Ben hicc duymadim burda o ilaci
Sen doktoruna sormadan ilaç kullanma
Kac haftalik oldunuz?
Seyyahcim sagolasin:)
Bunlar da pasalarimin en son hali:))
Teşekkür ederim,inşallah bidahaki sefere pozitifi görürsünüz çünkü bu yolda gerçekten sabırlı olmak gerekiyor,Allah gönlünüze göre versinMaşallah hemen baktım:) Bu topiği hep takip ediyordum.
Benim transferim negatif sonuçlandı ama dualarım sizinle.
Siz de çok güzelsiniz maşallah. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.
Sağol canım :) çok eğlenceli olmuştu yat yat yapacak bişey olmayınca3 arslan ben Instagram kullanmıyorum ama disardan baktim
Maşallah çok güzel olmuş fotolar
Hele o Bağdat sarkisinin sen versionuna bayildim:))))
Ben göremedimKizlar fotomu koydum:)
Henüz alamafjm canım dokunabiliyorum sadece zaten kucağımada alabilir miyim bilmiyorum çok küçüklerHerkese gunaydin kizlar :) maasallah 30.haftaya geldi bazi arkadaslar dogum yaklasiyor nasilsiniz umarim hersey gonlunuzce gider haftaniz guzel gecer ve rahat
Fatma nasilsin bebeklerini kucagina alma imkanin oldu mu o zaman annelerini hissettiklerinden daha guclu oluyorlarmiscabucak evinize donersiniz umarim 4unuzde
Azerin bu hafta gonlunce bir yardimci bulursun umarim artik benimde miniklerim gelince artik evimize gidecegiz ve tek olacagim Allah hepimizin yardimcisi olsun caliskan anlayisli temiz titiz duzenli yardimcilar bulmayi nasip etsin bizlere :)
Hepimizin haftasi guzel ve saglikla gecsin miniklerimiz buyusun organlari gelissin bol bol kilo alsinlar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?