2016 üçüz anneleri :)

Dokununca bile hisseder onlar seni kokunu alirlar cabucak toparlanip sana gelecekler Fatma merak etme bak maasallah azerinin minnoslari tosun oldu gordukce hem heyecanlaniyor hem de acaba bizde o guzel gunleri gorebilecekmiyiz diye dusunuyor insan.
Estetik canim usutmedigine falan emin misin? Bende ayni dedigin seyler usutursem oluyor o yuzden soruyorum canim malum hem havalar degisken hem bu surec vucudumuz ve bizim icin yipratici ve yorucu o yuzden zayif dusuyoruz maalesef umarim dr dan iyi haberlerle donersin

Doktorda aynı şeyi söyledi canım üşütmüş olabilirsin dedi. İlaç yazdı bağırsakları düzenleyici. Dediğin gibi vücudumuzun direnci artık çok düştü inşallah bizde bebişlerimizin güzel günlerini görürüzde bütün herşeye değer

Kızlar moralim çok bozuk doktor bebeğimin birinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi. Normalde en kilolu olan bebeğim şimdi en geriden geliyo salı günü dooplore giricem eğer bi gelişme olmazsa bebekleri almamız gerekir dedi.

Estetik kacinci haftadasin? Allah yardimcin olsun, insallah bebislerini zamaninda kucagina alirsin.

Canim korkma sen biraz kendini toparlamaya bak vitamin takviyesi yap kendine meyve limon bal pekmez vs caylar ic sen kendini toparlayinca bebeklerinde rahatlayacak canim merak etme benimde oyle 2 hafta geride geliyor biri ama dr cok sorun olmayabilor cogullarda oluyor dedi saglikli ol sen yeter onlarda iyi olacak korkma

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım rabbim evlatlarınızı sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bendeçoğul gebelik istiyorum çünkü benim üçüncü sezeryan olucak ve daha sonraki sezeryanlar çok tehlikeli olması açısından riskli oluyor azerininn bebişleri maşallah doğmuş benim Size sorum ben önceden 28 günde bir adet oluyordum ama düşükten sonra şimdi 33 günde bir adet oluyorum dr banada klomen verdi adetin 5 günü sabah ve akşam olmak üzere iç dedi dahaikinci günümdeyim adetin nasipse 5 günü başlıcam ama kullanan arkadaşlar acaba yumurta çatladığı günmü yoksa çatlamadan öncemi denemeleri oldu ben kullandıktan kaç gün sonra denemelere başlıcam bu arada yumurtlamamda ve hamile kalmamda çok şükür ki bir sorun yok dr söyledim çoğul gebelik istiyorum diye oda mikro yapalım dedi ama pahalı bir işlem olduğu için kabul etmeyince bu ilacı verdi ve sende sorun olmadığı için büyük bir ihtimalle çogul gebelik olur dedi inşallah olur lütfen kızlar yardım edin olurmu gerçekten de sizlerin yazdıklarını okuyunca çok ümitlendim ama tam net olarak okuyamadım yazdıklarınızı lütfen banada yardım edin şimdiden teşekkür ederim

Diğer bebeklerimden en önde gidiyordu son 2 haftadır ne oldu anlamadım hiç bişey birden en küçük bebek o kaldı. Sağlıkları yerinde olsun bende istemem başka bir şey ama gelişmemeye devam ederse almamız gerek demesi beni çok üzdü daha çok erken ben 34. Haftaları görürüm diyordum ama hayal oldu dediğin gibi birazda kendime bakmalıyım çok zayıfladım hamileler kilo alır bende tam tersi oldu doktor bile diyor ben hiç bi hamileye ye demem ye bol bol diyor. Yoksa sütünde gelmez bebekler hep senden beslenmiş vitaminsiz kalmışsın diyor

Estetik hepsi ayrı yumurta mıydı.inşallah erken almazlar düzelir. Kaç kilo aldın ki inan benimde karnımkkocaman ama vücut zayıflamış sayılır.stres yapmamaya çalışmak lazım ama her anımız bi stres.umarım herşey gönlünce olur

Lütfen kızlar yardım edin

Canım ben klomen kullandım ama malesef hamile kalamadım. Üçüzlerimede aşılamayla hamile kaldım. Fakat azerin klomen sayesinde üçüzlerine hamile kalmıştı diye hatırlıyorum. Bu işler bizim isteğimizle olmuyor malesef herşey nasip kısmet. Allah ne nasip ederse o oluyor. O yüzden öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Allaha bol bol dua ve tevekkül et. Onun dışında nasibinde varsa Rabbim sana nasip edecektir.

Ben de 6 ay öncesi klomen kullanmıştım ve o ay rahim filmi çektirmiştim.tek tüpüm dış gebelikten dolayı slınmıştı.tek tüple kaldım.

Benim gebeliğim tamamen kendiliğinden oldu. 1 ay içinde çok fazla yumurta oluşuyormuş. Hepsinin döllenmesiyle de çoğul gebelik oluşuyor dedi doktorum. Bide benim eşim ikiz benimde ikiz kardeşim vardı vefat etti. Dedem ikiz. Babamın amcanın kızında da ikiz var. Bu sebeplerden ötürü herkez bana senin kesin ikizin olur diyordu çoğul bir gebelik bekliyorduk açıkçası ama üçüz olacağını düşünmemiştik. Duyduğumuzda çok şaşırdık. Çoğul gebelik dışardan bakıldığı zaman öok hoş gözükebiliyor ama süreç gerçekten zor. Tek gebelik gibi değil. Hem anne için hemde bebekler için hem maddi hemde manevi anlamda zor bir süreç. Herşey gönlünüzce olsun inşallah.
Bu arada bağırsaklarımın kötü olduğunu söylemiştim kıxlar az önce lavaboda 1-2 damla kanamam oldu ama makattan mı geldi anlayamadım. Sanırım kullandığım fiyil tahriş etti yada ishalden dolayı oldu bilmiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar. Psikolojik olarak hastalıklı gibi hissetmeye başladım kendimi. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız. Bütün yaşadığımız sıkıntılara değer gerçekten çok zor
Hhcm benimkiler çift yumurta her birinin kesesi ayrı. Toplam aldığım kilo 3 kilo ama halimi bi görsen bir deri bir kemik kaldım kemiklerim kaslarım eridi resmen serkraj öncesi 5 kilo almıştım 2 kilosuda gitti ne yapsam bir türlü kilo alamıyorum.

Estetik canim insallah her sey yoluna girer.bebeklerin ayri yumurta olmasi cok iyi benimkilerde oyle ama tup bebek zaten benim. Senin masallah cogul olmama sansin yokmus. Bu arada 3 ay ben de hic kilo almadim haftaya 5 ay olacak simdi 5 kilo aldim. Senin kilo alman onemli degil dedi doktor bana bebekler alsin. Senin de bebekler aliyolar kilolari yeterki saglikli olsunlar.

Canım hemen bozma moralini bol bol fındık ceviz tahin pekmez ye böyle şeyler iyi kilo aldırıyormuş hergün yumurta yiyorsun dimi inşallah hiç gerek kalmaz bunlara hayırlısıyla yetişir oda kardeşlerine dua ediyorum sana,biraz daha sabret zorlada olsa yemeye çalış,çok zor bende yemekte zorlanıyorum hele akşamları kıvranıyorum resmen ama sabredeceğiz napalım

Teşekkür ederim. Tüp bebekle 3 ayrı kese ilk defa duyuyorum. Herkes için herşey iyi olsun inşallah. Hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz. Allah bizleri utandırmasın. Bende ilk 3 ay kilo almadım hatta mide bulantıları yüzünden 2 kilo verdim. Sonra çok güzel senin haftandayken 5 kilo almıştım kilo durumum normal seyrinde gidiyordu banada dediler suyun çok fazla bebeklere gelişecek yer bırakmamışsın böyle devam edersen bebekler gelir. Şekerli ve tuzlu hiç bir şey tüketmiyceksin dediler. Bende hep aman bebeişlerime bişey olur diye canım istese de yemedim. Yemediğim içinde daha da zayıfladım. Şimdi de diyolar ki ye kilo al. Ben anlamıyorum bu doktorları madrm öle bana nie yeme dedesiniz herşeyi kestirdiniz. Yemezsen sütüm gelmrzmiş. Bebek benden beslencek bişey bulamıyomuş artık geriden geliyomuş. Bunların sebebi hep kendileri. Onlar beni nasıl yönlendirdiyse öyle yaptım.

Çok teşekkür ederim bende hepimiz adına dua ediyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak. Biz buna inanarak devam ettik bu yola.
Hergün mutlaka 2 tane yumurta tüketmeye çalılıyorum. Kuruyemiş konusunda biraz zatıfım aklıma geldikçe yiyorum. Doktorlar bal ve pekmez tüketmememi söyledi ama ben yiyeceğim. Dediğin gibi yesem akşam zor grçiyor yemesem ayrı. Sabretmekten başka çare yok annelik demek sabır demek biz bebişlerimiz gelmeden öğreniyoruz sabretmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…