2016 üçüz anneleri :)

Slm kizlar bir suredir giremedim hastaliktan dolayi 28. Haftadan sonra hersey ne kadar zormus once eklem agrilari sonra ates tam atlattik derken simdide deli gibi bir kasinti gorunen hic bisey yok ama artik hic uyuyamiyorum canim aciyor carsamba kontrolumde yeni baslamisti sordum doktoruma kuruluk var dedi onemli olmadigi icin bisey onermedi.ogunden beri cok siddetli doktorumu aradim ama donmedi. Sizede oldumu hic insanlar birazda korkuttu beni karaciger yetmezliği olabilir bebekletde sikinti olur felan dediler. Surekli ilik dus aliyorum ayaklarimin alti avuc iclerim bile kasiniyor rahatlamak icin ne yapsam

Canım korkma karaciğer yetmezliğinde sadece karında kaşıntı olmuyor bütün vücutta oluyor. Bide kızarıklık oluşuyor. Kan tahlillerine bakıyordur mutlaka doktorun. Bende de çok kaşıntı olıyordu çikolata yağı aldım aktardan onu eritip sürüyorsun karnını yumuşacık yapıyor. Bide lierac yada mustelanın çtlak kremini kullan sürekli. Cildin kurursa çatlaklar oluşur. Gerilmelerden dolayı cilt çok kuruyor. Zeytin yapı da sürebilirsin. Ama nenlendirici bir krem de kullanmak şart.

Ben spinal istedim ama bende anastezi tutmadı o yuzden genele döndü :) kismet genelmis :) epidurali anestezi hekimi istemedi tavsiye etmedi bana o yuzden hic denemedik
Genelde üçüzlerei genel anezteziyle alıyorlar sanırım. Bende bebişlerimi görmek istediğimden spinal istiyorum ama bu kararı bana bırakırlar mı bilemedim

Insallah basit birseydir kasinti tum vucudumda. Simdi konustum doktorumla tum vucudundaysa yarin gel karaciger enzimlerine bakalim ac ol etkilenmisse dogumu planlayalim dedi neyse hayirlisi olsun... insallah bebisler etkilenmemistir netten okudum biraz cogul gebeliklerde olabiliyormus ve bebekler icin sikinti bir durum.

Bende sabah gelwn o sarı suyu kusup rahat lıyordum bu aralar çok arttı bendw doktora gelip serum takviyesi aldım şimdi doktorum zofran isminde bir ilaç önerdi. Şimdi onu kullanacağım bakalım nw olacak hepimize Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben de spinal anestezi oldum
Siddetle tavsiye ederim
Yanimdaki bayan genel olmuştu uyanmaya baslayinca kustu,ayaga kalkti kustu
Onu görünce iyi ki spinal olmuşum dedim

Cogul gebelik olunca maalesef kusma da siddetli oluyo
Benimkisi 18 haftamda bitmişti

Lütfen kızlar yardım edin
Canim ben tam senle ayni durumdaydim
Hamile kala biliyordum sorun yoktu
Oğlumu kaybedince stresden hamile kalamadom 1 sene
Sonra doktora gittim sadece 5 gün klomen kullandim
Doktorun tahmini catlicagini soyledigi gune kadar 1 hafta ilişki olmadi o gün ve ertesi iliski oldu
Doktora gittigimde daha yeni catladigi soyledi yani tam tutturmusum:)
5 yumurtam vardi 3u dollendi cok sukur
Darisi basina inşallah

Çok çok teşekkür ediyorum cvp verdiğin için canım öncelikle başın sağolsun rabbim birdaha evlatlarının acısını yalatmasın sana inşallah bende ani bebek ölümünden dolayı kızımı kaybettim şimdi Son şansım oyüzden ikiz veya üçüz istiyorum çünkü artık tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ben canım kaçıncı gün başladın ilaca canım birde tam saatindemi uyguladın

Senin de basin sagolsun ayni kaderi paylasiyoruz inşallah ucuz hamile kalirsin sen de
Yanlis hatirlamiyosam adetin 5.gunu basladim
Neyin saatini soruyosun canim?

Canim bol bol protein ye bebeklere kilo yapan tek sey protein et yumurta peynir ozellikle et , ekmeksiz sade bile olsa et ye

Canim oyle dakikasi dakikasina olmasa da ortalama 10-15 dakika oynama ile kullanmisimdir
Adetin 11 ve 17.gunleri gittim canim
Çok teşekkür ederim canım inşallah benimde senin gibi üçüzlerim olur ve inşallah sana burdan o güzel haberi veririm canım ne olur benim için çok dua et çok ümidim var rüyamda yonca tarlası görmüştüm tabiri bol bol bebek yazıyor

Cok ilginc benimkide bana propolisli bal onermisti sabah ac karnina yedim bende esim siparisle hazirlatmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…