- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.021
Bu haftaya kadar cok iyiydik ama hafta basindan beri düzenleri bozuldu yaNevin hoşgeldin bebwkşer nasıl sen son haftalarda nasıldın.çok baskı yapıyoşar ya sırada ben varım.33 34 leri görürüm diyorum. Ama uyumak dönmek çok zor. Hepsinin kafası üstte yan yatarsam kafaları zarar görcekmiş gibi geliyor. Sola yatıyorum çoğunlukla.devamlı oturuyorum yatıyorum
Oo biz coktan evdeyiz :) benimkiler kuvozde 5 gun falan kaldılar, sonra yogun bakimin gozetimli odasinda 5 gün beraber kaldık , iste beslenmesini, alt degisimini, bakimlarini falan ogrettiler :) sonra evdeyizNewintt bebişlerin durumu nasıl ? Hastaneden çıktılar mı ? Uzun süre göremedik seni merak ettik
Ee buyuduler tabiBu haftaya kadar cok iyiydik ama hafta basindan beri düzenleri bozuldu ya
Yemek yiyince hemen uyuyolar dı 2 3 saat kesintisiz 3 saat sonra uyanip yine yiyolardi hatta 4 saat bile uyuduklari oluyodu.
Simdi yiyolar uyumuyolar yatağa koyar koymaz gozlerini acip yine mama istiyolar veriyorum bu sefer kusuyolar, vermeyince agliyolar verince cokkusuyolar valla şaşırdım ne yapacağımı az yedirerek bol kusarak uyutmaya calisiyom 1 saat sonra gene ayaklar :) sürekli bebek besliyom :) nerdeyse göğüs ler hep açıkta geziyom
Merhaba Nevin seni görmek güzel :) Canım yoğun bakım için ücret aldılar mı? Bir de haricinde gittiğin ışın tedavisi için ne kadar ücret aldılar? Erdem hastanesi bize sarılık durumu için bebek başı 250 tl fiyat verdi. Hangi hastanede doğum yaptın, doktorun kimdi canım?Oo biz coktan evdeyiz :) benimkiler kuvozde 5 gun falan kaldılar, sonra yogun bakimin gozetimli odasinda 5 gün beraber kaldık , iste beslenmesini, alt degisimini, bakimlarini falan ogrettiler :) sonra evdeyiz
Şükür sadece sariliktan dolayi 2 gun ışın aldılar baska hic sıkıntımız olmadı :)
Canim nasilsin?kac haftalik oldun?Merhaba Nevin seni görmek güzel :) Canım yoğun bakım için ücret aldılar mı? Bir de haricinde gittiğin ışın tedavisi için ne kadar ücret aldılar? Erdem hastanesi bize sarılık durumu için bebek başı 250 tl fiyat verdi. Hangi hastanede doğum yaptın, doktorun kimdi canım?
Inşallah canimÇok teşekkür ederim canım inşallah benimde senin gibi üçüzlerim olur ve inşallah sana burdan o güzel haberi veririm canım ne olur benim için çok dua et çok ümidim var rüyamda yonca tarlası görmüştüm tabiri bol bol bebek yazıyor
Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Ara ara sancılar, kasılmalar oldu biraz panikledim sürekli yatıyorum sayılır. Bi de ayaklar ve ayak bileklerim tanınmaz halde :) sanırım hareketsizlikten... 26.haftaya yaklaştık çok şükür güzelim, pazartesi kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. Sen nasılsın Azerin? Maşallah paşaların ne güzel kilo almış, yanaklar tombik olmuş :) Tek bakmaya devam ediyosun sanırım, Allah yardımcın olsun canımCanim nasilsin?kac haftalik oldun?
Yok yok sitem yok :) Bol bol dua var, saygı var, sevgi var :) Allah yardımcınız olsun sadece herkes telaşlı ve panik danışacak birilerini arıyor. Bu arada bende teyzelerle yarışacak kıvama geldim artık :) Bi de beni gören herkes gülüyor bunlar daha iyi günlerin sen doğurunca görürsün der gibi :)Bakiyorum doguran annelere sitem cok :)
Kızlar alisin valla cokyogun geciyor günler :) yemek yemeye zor zaman buluyorum. Bazen tuvalete gitmeyi unutuyorum :)
Kendinizi saglam bi tempoya hazirlayin :) bazen çok zor gelsede genede sukrediyorum sağ saglim sağlıklı evimdeler diye :)
Diyorum bu kadar bekledin onlari simdi ne sikayet ediyon :) kendi kendime telkin veriyom :)
Teşekkür ederim. Salı günü doopler için gideceğim bakalım doktor ne diyecek. İnşallah erkenden almak zorunda kalmazlar bir kaç hafta daha benimle kalır bebişlerimEstetik canim ne zaman gideceksin doktora?inşallah her şey yoluna girer de biraz daha durur bebekler
Nevintt benim oglanlar 120 cc yiyo 4 saatte bir
Cok Şükur aksam7ye kadar uykulari iyi sonra yavas yavas mizmizlaniyolar
Gece her hafta 1i sabaha kadar uyumuyo:))
Emzik veriyo musun?vermiyosan ver bence
120 cc nin üstü cok fazla bu aylarinda o yüzden kusuyo zaten uykuya dalamiyosa emzik en iyisi
Yedikten sonra ve emziginj uyusun
Benimkiler oyle:)
Bende onu soracaktım sana canım yakın zamanda perinatoloğa gittin mi diye çünkü Allah korusun sıkıntılı durumları onlar çok iyi gözlemleyebiliyolar. Maddi olarak sıkıntı olmayacaksa Recep Has, Cihat Şen, Rıza Madazlı bunlardan birine git canım çünkü bu isimler gerekmesi halinde damara müdahale dahi yapabilen isimler. İçini ferah tut canım kendini sağlam tutmaya çalış Allaha şükür 30.hafta gayet iyi bir hafta. İshal konusunda da doktora magnezyum ilacını değiştirmesini rica et belki farkeder bende etti mesela. Allah yardımcınız olsunTeşekkür ederim. Salı günü doopler için gideceğim bakalım doktor ne diyecek. İnşallah erkenden almak zorunda kalmazlar bir kaç hafta daha benimle kalır bebişlerim
Ayrıntılı ultrason için Recep Has'a gitmiştik. Çok şükür bebeklerle ilgili önemli bir sıkıntı olduğunu söylememişti. Sadece bebeğin birinin sağ böbreği biraz geniş demişti ama o değişebilir önemsemeyin dedi. Suyumun fazla olduğunu tatlı yemem gerektiğini yoksa erken doğum olabileceğini söylemişti. Şimdi gittiğim doktorumda bebek 2 hafta geriden gelince kendi hastanesindeki perinatoloğa yönlendirdi tekrar doplerle bi bakılacak. Bu kez Hakan Apaydın'a muayene olacağız.ishal için reflor verdi doktor. Geçene kadarda magnezyum kullanma dedi. Şimdilik ilacı kullanmayı bıraktım. Düzeltikten sonra tekrar devam edeceğim. Çok şükür bu haftaları görebilmek bile benim için bir mucizeydi Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizlere kolaylıklar sağlasın. Şimdi biraz yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım bebeklerin kilosunda herhangi bir değişim olacak mı ? İnşallah gelişim olur da bir kaç hafta daha dayanırız. Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evlatlarımızla bizleri sınamasın inşallah.Bende onu soracaktım sana canım yakın zamanda perinatoloğa gittin mi diye çünkü Allah korusun sıkıntılı durumları onlar çok iyi gözlemleyebiliyolar. Maddi olarak sıkıntı olmayacaksa Recep Has, Cihat Şen, Rıza Madazlı bunlardan birine git canım çünkü bu isimler gerekmesi halinde damara müdahale dahi yapabilen isimler. İçini ferah tut canım kendini sağlam tutmaya çalış Allaha şükür 30.hafta gayet iyi bir hafta. İshal konusunda da doktora magnezyum ilacını değiştirmesini rica et belki farkeder bende etti mesela. Allah yardımcınız olsun
Valla benimde oluyor hatta bazen öle bi tekme yiyorum ki şiddetinden uykudan uyanıyorum ne oldu diye :)Ya kızlar haftalar ilerledikçe çok zor oluyor. Bebişlerin hareketleri benim canımı çok yakıyor. Sizde de böyle oluyormuydu ? Sancımı bebeklerin tekmesinden mi ağrı anlayamadım gitti. Gerçi kasılma olmadığı zamanlarda tekme attıklarında da nevrim dönüyor sanki
Benimde aynen dediğin gibi oluyor canım, bebeklerin hareketleri canımı yakıyor, rahimde sancı yapıyor ayıramıyorum panik oluyorum. Dün zor bir gece geçirdik mesela, napsam bilemedimYa kızlar haftalar ilerledikçe çok zor oluyor. Bebişlerin hareketleri benim canımı çok yakıyor. Sizde de böyle oluyormuydu ? Sancımı bebeklerin tekmesinden mi ağrı anlayamadım gitti. Gerçi kasılma olmadığı zamanlarda tekme attıklarında da nevrim dönüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?