- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.041
Bende Recep hocaya gittim canım bana da şeker, meyve yeme dedi ama ben kontrollü bir şekilde yedim hep. Kahvaltıda 3-4 çatal bal,marmelat ya da tahin-pekmez falan yedim, azar azar meyve yedim, hatta annem un helvası yapmıştı (hayatımın kadını canım annem) ondan bile yedim yani kendine okadar yüklenme. İnşallah geriden gelen yavrun da toparlanır sağlıkla,vaktiyle alırsın yavrularını kucağına canım. İnşallah biz de 30.haftaları görebiliriz...Ayrıntılı ultrason için Recep Has'a gitmiştik. Çok şükür bebeklerle ilgili önemli bir sıkıntı olduğunu söylememişti. Sadece bebeğin birinin sağ böbreği biraz geniş demişti ama o değişebilir önemsemeyin dedi. Suyumun fazla olduğunu tatlı yemem gerektiğini yoksa erken doğum olabileceğini söylemişti. Şimdi gittiğim doktorumda bebek 2 hafta geriden gelince kendi hastanesindeki perinatoloğa yönlendirdi tekrar doplerle bi bakılacak. Bu kez Hakan Apaydın'a muayene olacağız.ishal için reflor verdi doktor. Geçene kadarda magnezyum kullanma dedi. Şimdilik ilacı kullanmayı bıraktım. Düzeltikten sonra tekrar devam edeceğim. Çok şükür bu haftaları görebilmek bile benim için bir mucizeydi Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizlere kolaylıklar sağlasın. Şimdi biraz yediklerimede dikkat etmeye başladım bakalım bebeklerin kilosunda herhangi bir değişim olacak mı ? İnşallah gelişim olur da bir kaç hafta daha dayanırız. Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evlatlarımızla bizleri sınamasın inşallah.
Ya ne biliim Recep hoca öle diince bende korktum. Zaten tansiyon problemimde vardı aman erken gelmesinler diye canımın çektiği şeyi bile yemedim. Gerçi hakkını yemiyim önceden çok ağrım olurdu dediklerini yaptıktan sonra sıkıntılarım geçmişti. Şimdi herşeyden yiyorum kendimi hiç kısıtlamıyorum bakalım fark olacak mıBende Recep hocaya gittim canım bana da şeker, meyve yeme dedi ama ben kontrollü bir şekilde yedim hep. Kahvaltıda 3-4 çatal bal,marmelat ya da tahin-pekmez falan yedim, azar azar meyve yedim, hatta annem un helvası yapmıştı (hayatımın kadını canım annem) ondan bile yedim yani kendine okadar yüklenme. İnşallah geriden gelen yavrun da toparlanır sağlıkla,vaktiyle alırsın yavrularını kucağına canım. İnşallah biz de 30.haftaları görebiliriz...
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir problem olmaz bir kaç hafta daha bebişlerin seninle birlikte kalırlar. Benimde senin gibi bebişlerin erken alınma ihtimali var. Bizede doktor dediğin gibi korkmayın dedi. Çünkü üçüz bebekler tek bebeklere göre daha şanslılarmış anne karnında hayata karşı savaş vermeye başladıkları için yaşama şansları daha yüksek oluyor dedi. Tabi bizimle ne kadar kalsalar kar diye düşünüyorum ben. Çünkü hafta ne kadar ileri olursa bebğin küvözde kalma süresi daha kısalıyor.Slm kizlar simdi geldim doktordan kasintinin nedeni karaciger enzimlerim gibi gozukuyor biraz yukselmis 3 gun takip artarsa dogum olacak bugun ciger gelistirici ignemi yaptirdim. Doktor 29. Haftada iyi bir hafta dedi hatta takip ettigi 3 tane ucuz annesinden siralamada en son gelenin sancisini durduramadik 28. Haftada aldik dedi ama bebekler cok saglikli spontan solunmlari bile var korkma dedi. Hersey nasip kismet uzuluyordum ama bunu duyunca rahatladim.
Hepimiz icin hayirlisi olsun sende uzme kendini insallah hersey guzel olacak hepimiz icinGeçmiş olsun canım. İnşallah bir problem olmaz bir kaç hafta daha bebişlerin seninle birlikte kalırlar. Benimde senin gibi bebişlerin erken alınma ihtimali var. Bizede doktor dediğin gibi korkmayın dedi. Çünkü üçüz bebekler tek bebeklere göre daha şanslılarmış anne karnında hayata karşı savaş vermeye başladıkları için yaşama şansları daha yüksek oluyor dedi. Tabi bizimle ne kadar kalsalar kar diye düşünüyorum ben. Çünkü hafta ne kadar ileri olursa bebğin küvözde kalma süresi daha kısalıyor.
Canım benim de enzimlerim son haftalarda yükseldi ama ilaç işe yaradı çok şükür . Bebişlerimde gayet sağlıklı doğdular 34. Haftada öyle etraftan söylenenlere kulak asıp canını sıkma inşallah her şey yolunda gider:))Slm kizlar simdi geldim doktordan kasintinin nedeni karaciger enzimlerim gibi gozukuyor biraz yukselmis 3 gun takip artarsa dogum olacak bugun ciger gelistirici ignemi yaptirdim. Doktor 29. Haftada iyi bir hafta dedi hatta takip ettigi 3 tane ucuz annesinden siralamada en son gelenin sancisini durduramadik 28. Haftada aldik dedi ama bebekler cok saglikli spontan solunmlari bile var korkma dedi. Hersey nasip kismet uzuluyordum ama bunu duyunca rahatladim.
Lady çok şükür bu haftaya gelmişsin :)) inşallah yeni rekor senden gelir:)) daha dur bunlar iyi günlerin ben son hafta hiç bir yere hiç bir şekilde sığamıyordum patlayacak gibi oluyordum nitekim patladımda:))Ya kızlar haftalar ilerledikçe çok zor oluyor. Bebişlerin hareketleri benim canımı çok yakıyor. Sizde de böyle oluyormuydu ? Sancımı bebeklerin tekmesinden mi ağrı anlayamadım gitti. Gerçi kasılma olmadığı zamanlarda tekme attıklarında da nevrim dönüyor sanki
Vallahi sıra bizede geldi sonunda yeşimim :) zaman geçecekmi acaba derken bu zamana geldik rekoru kırabilmek için çabalıyorum doktorla pazarlık bile yapıyoruz :) ama daha ne kadar süre dayanabilirim bilmiyorum. Artık gerçekten çok zor geçiyor günler. Patladım patlıycam :))))Lady çok şükür bu haftaya gelmişsin :)) inşallah yeni rekor senden gelir:)) daha dur bunlar iyi günlerin ben son hafta hiç bir yere hiç bir şekilde sığamıyordum patlayacak gibi oluyordum nitekim patladımda:))
Herzaman diil ama bazen öyle bişey oluyorki banada leydicim hopluyorum resmen,bide sağ göğsümün altındaki kaburgam inanılmaz batıyor gece uyandım acısından,bunları anlatınca annem çok kızıyor bana şikayet etme diye anne olunca anlarsın diyolardı ya bize şimdi anlıyor insan +2 fazlayla :) bu günüme şükür diyorum başka dert olmasındaYa kızlar haftalar ilerledikçe çok zor oluyor. Bebişlerin hareketleri benim canımı çok yakıyor. Sizde de böyle oluyormuydu ? Sancımı bebeklerin tekmesinden mi ağrı anlayamadım gitti. Gerçi kasılma olmadığı zamanlarda tekme attıklarında da nevrim dönüyor sanki
Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz kalırsada doktorun zaten güven vermiş bende şu 28 i bitirsem diye bekliyorum 2 gün kaldı artık sancımı kasılmamı rahim genişleme acısımı bende ayırt edemiyorum iyi haberlerimiz olsun hepimizin inşallahSlm kizlar simdi geldim doktordan kasintinin nedeni karaciger enzimlerim gibi gozukuyor biraz yukselmis 3 gun takip artarsa dogum olacak bugun ciger gelistirici ignemi yaptirdim. Doktor 29. Haftada iyi bir hafta dedi hatta takip ettigi 3 tane ucuz annesinden siralamada en son gelenin sancisini durduramadik 28. Haftada aldik dedi ama bebekler cok saglikli spontan solunmlari bile var korkma dedi. Hersey nasip kismet uzuluyordum ama bunu duyunca rahatladim.
Canım recep hoca banada aynısı söyledi şekeri çok vurguladı adam benim duyduğum suyun fazla olması şekerdenmiş sen yine şekerli şeylere dikkat et yükleme yaptırmışmıydın sen ne çıkmıştı?Ya ne biliim Recep hoca öle diince bende korktum. Zaten tansiyon problemimde vardı aman erken gelmesinler diye canımın çektiği şeyi bile yemedim. Gerçi hakkını yemiyim önceden çok ağrım olurdu dediklerini yaptıktan sonra sıkıntılarım geçmişti. Şimdi herşeyden yiyorum kendimi hiç kısıtlamıyorum bakalım fark olacak mı
Bu arada Recep hocadan çok memnun kalmıştık biz. Biraz pahalıydı ama işinde gerçekten başarılı bir doktor
İnşallah hayırlısıyla 34. Haftalara gelmek nasip olur. Bebişlerimiz çok fazla küvözde kalmadan evimize döneriz. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Ben Göğüs ucu almistim onunla cok rahat emdiler 2 hafta ediz ile bayagi ugrastim cunku memeyi agzina bile sokmuyodu :) enjektorle besledim hep nitekim 1 hafta sonunda hepsi emmeye basladi şükür ucuda attık :) normale döndükKızlar bu arada sizinle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum bizim sıpalarda biraz emme sorunu oluyor güçlü çekemiyorlar ilk başta ben çok sorun yaşadım. Sonra chicco kağuçuk uçlu biberon beni kurtardı emmeleri epey kolay oluyor yumuşak olduğu için
Bol bol su ic cnm benimde enzimler yuksekti dahiliye doktorum su dedi gunde 4 litre iciyodum :) kendiliginden düştü :)Slm kizlar simdi geldim doktordan kasintinin nedeni karaciger enzimlerim gibi gozukuyor biraz yukselmis 3 gun takip artarsa dogum olacak bugun ciger gelistirici ignemi yaptirdim. Doktor 29. Haftada iyi bir hafta dedi hatta takip ettigi 3 tane ucuz annesinden siralamada en son gelenin sancisini durduramadik 28. Haftada aldik dedi ama bebekler cok saglikli spontan solunmlari bile var korkma dedi. Hersey nasip kismet uzuluyordum ama bunu duyunca rahatladim.
Recep bey herkese aynı şeyi söylüyor sanırım :)Canım recep hoca banada aynısı söyledi şekeri çok vurguladı adam benim duyduğum suyun fazla olması şekerdenmiş sen yine şekerli şeylere dikkat et yükleme yaptırmışmıydın sen ne çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?