- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.061
Bende diyordum 28. Haftam olsada sansimiz olsa diye bak 29 bile bitti 30 haftaya basliyoruz. Insallah aramizdan biri 34. Haftayi gorur. Bu arada fotograflarin super cok guzel olmussun zaten kendinde cok guzelsin ☺masallah guzel anneye...Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz kalırsada doktorun zaten güven vermiş bende şu 28 i bitirsem diye bekliyorum 2 gün kaldı artık sancımı kasılmamı rahim genişleme acısımı bende ayırt edemiyorum iyi haberlerimiz olsun hepimizin inşallah
Sagolasin canim benim demek caresi var o zaman daha cok iceyimde doktorumu sasirtayimBol bol su ic cnm benimde enzimler yuksekti dahiliye doktorum su dedi gunde 4 litre iciyodum :) kendiliginden düştü :)
Kesinlikle aldırma herşeyi allaha emanet et o en iyisinibiliyorbana umut olcak biri var mı aranızda çok kötüyüm korkuorum ... bebeklerimden vazgeçmek istemiorum tüp bebekti ikizdi biri tek tumurta imş bu sabah öğrendim 8+4 üm şu an kanamam oldu sabah kahve acile gittik doktorumla henüz görüşmedim ama yaklaşımını biliorum redüksiyon var mı aranızda böle olupda sağ salim doğuran bebeğine kavuşan?
Canım burda hiç birimiz redüksiyon işlemini seçmedik. Hepimizde kanama oldu. Korkma doktor iğne veriyor kanamayı durduruyorlar ve düzenli progestan kullanıyorsun. İstirahat da önemli tabiki tercih gene seninbana umut olcak biri var mı aranızda çok kötüyüm korkuorum ... bebeklerimden vazgeçmek istemiorum tüp bebekti ikizdi biri tek tumurta imş bu sabah öğrendim 8+4 üm şu an kanamam oldu sabah kahve acile gittik doktorumla henüz görüşmedim ama yaklaşımını biliorum redüksiyon var mı aranızda böle olupda sağ salim doğuran bebeğine kavuşan?
Canim kahverengi kanama korkulacak bi şey degik cogu hamilelikte hele cogul hamileligin neredeyse yuzde doksaninda oluyobana umut olcak biri var mı aranızda çok kötüyüm korkuorum ... bebeklerimden vazgeçmek istemiorum tüp bebekti ikizdi biri tek tumurta imş bu sabah öğrendim 8+4 üm şu an kanamam oldu sabah kahve acile gittik doktorumla henüz görüşmedim ama yaklaşımını biliorum redüksiyon var mı aranızda böle olupda sağ salim doğuran bebeğine kavuşan?
Ayy maşallahh bana nasıl umut oluyorsunuz çok korkuyorum...Ben 23. Haftada rapor aldım yarın da doğum iznine ayrılcam angel
Allah yardımcınız olsun cnm sağ salim al inşallah bebeklerini kucağına hepsini koklamak nasip olur inşaalah.. bu gün çok duygusalım zaten herşeye ağlıyorumKizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Tatlım hakkında hayırlısı olsun. Allahım yardımcın olsun kokaylıklar nasip eğlesin inşallah. Bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eğlesin. Dualarım seninle bol şanş diliyorumKizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah canım,Allah kolaylık ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah,bizide haberdar et fırsatının olursaKizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Serklaj yapılmadı. Ama gece suyum geldi ve hemen doğuma alındımYesm81 sizde serkraj yapılmışmıydı? Patladımda yazmışsınız suyunuz mu geldi de doğum başladı? Benim doktorumda çok fazla bekleyip riskede atmak istemiyorum serkrajlı olduğun için dikişler patlarsa sıkıntı demişti merak ettim :)
Canım inşallah bebişlerinde sen de sağlıkla kurtulursun. Dualarım seninleKizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
0-3 ay olanların hepsi olur aslında bence ben chicco damaklı kullanıyorum.çok şükür riskli kısmı atlatmışsın inşallah bebişleri sağlıkla kucaklarsınKizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz yani hepsi uyanipta bir anda aglamaya basladiginda biri beslenirken oburleri emzikle biraz oyalanir diye dusundum ama hangisi olmali bilemedim
Ben de 28 bitti ya insanin icine bir nebze de olsa rahatlama geliyor artik bir kac sey almaya da basladik cok guzel bir duygu mutluluk verici onlarin da sana gelmeye calistigini biliyorsun ve birbirinize kavusacagin8z o guzel gunleri dusunup motive oluyorsun :) biz maalesef evimizde olmadigimiz icin idare edecek gibi seyler bakiyorum simdilik ilk zamanlar idare etsin bizi zaten dogumdan sonra da kisa surede eve gececegiz ins. Hic stres yapmayin hic korkmayin kizlar hele hele de 30'lara gelmis olanlar onlar gelecek bize merak etmeyin minik savascilarimiz bizim onlar Allah buyuk o istedikten sonra hersey mumkun bol bol dua edelim birbirimize hepimiz saglikla sihhatle alalim miniklerimizi kucagimiza :)
Canim iyi haberlerini bekliyoruz moralini hic bozma 4unuzde saglikla sihhatle doneceksiniz en kisa zamanda evinize ins. Kolay dogumlarin olsun insKizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?