- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.081
Rabb'im hayırlı doğumlar nasip etsin, yavrularının ve senin yardımcın olsun inşallah canım. Güzel haberlerini almak ümidiyle...Kizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Kizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Arslan 3 hayırli olsun canim
Sagsalim evinize dönün inşallah
Dualarim seninle
Kaç haftalik oldunuz?
Canım hayırlı olsun. Sanırım doğum olmuş. Nasılsın? Bebeklerin nasıl ? Allahım sağlıklı sohhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşsllah.Kizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Benim doktorum dusta sabun kullanma, jellerden kullan demisti ayrica hindistan cevizi yaginin cok ama cok faydasini gordum. Bence mutlaka deneyinSlm kizlar bir suredir giremedim hastaliktan dolayi 28. Haftadan sonra hersey ne kadar zormus once eklem agrilari sonra ates tam atlattik derken simdide deli gibi bir kasinti gorunen hic bisey yok ama artik hic uyuyamiyorum canim aciyor carsamba kontrolumde yeni baslamisti sordum doktoruma kuruluk var dedi onemli olmadigi icin bisey onermedi.ogunden beri cok siddetli doktorumu aradim ama donmedi. Sizede oldumu hic insanlar birazda korkuttu beni karaciger yetmezliği olabilir bebekletde sikinti olur felan dediler. Surekli ilik dus aliyorum ayaklarimin alti avuc iclerim bile kasiniyor rahatlamak icin ne yapsam
Kizlar karaciger enzimlerin yuklmeye devam ediyor bebekleri bu aksam alacaklar benim icin dua edermisiniz
Oyyy Allah anali babali buyutsun,sag salim evlerine odalarina annelerinin koynuna donsunler inşallah :)Slm kizlar dun aksam dogdu minnaklar doktor simdi bilgi verdi iyilermis kilolari 1400-1300-1200 akcigerleri tam gelismemis o yuzden makinaya baglilar ama durumlari iyiyymis. Dogumdan sonra karaciger enzimlerim dustu sadece sgrim var simdilik hersey yolunda.
Spinal ciger gelistirici bir gun once olmustum. Genel yapmayiz dedi bebeklere gecermis.Oyyy Allah anali babali buyutsun,sag salim evlerine odalarina annelerinin koynuna donsunler inşallah :)
Spinal mi genel mi oldun canim?ciger ignesi olmus muydun?
Maaşallah canım benim. Hayırlı olsun. Gözün aydın. İnşallah çok uzun süre kalmaz bebişlerinle beraber evinize dönersiniz. Hem bugün bebişlerini görmeyede gidersin büyük ihtimalle.Slm kizlar dun aksam dogdu minnaklar doktor simdi bilgi verdi iyilermis kilolari 1400-1300-1200 akcigerleri tam gelismemis o yuzden makinaya baglilar ama durumlari iyiyymis. Dogumdan sonra karaciger enzimlerim dustu sadece sgrim var simdilik hersey yolunda.
Bak gene geldiler bana niye beklemis ki doktor ciger ignesi için 28 hafta dolunca yapilmasi gerekiyo oysa kiSpinal ciger gelistirici bir gun once olmustum. Genel yapmayiz dedi bebeklere gecermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?