2016 üçüz anneleri :)

ya kızlar doktordan geldim ya alacam ikizleri ya senle iletişimi kesecem ben bu riski alamam dio.. aynı plesanta içinde olunca çok riskli dio baktı iyice ince bi zar var mı die yok dedi.. tranfüzyon olur dio ölü doğarlarsa senin rahmini toparlamak çok zor olur dio doğsalar bile biri epilepsi hastası olur dio ayy neler dedi eşimi çağırdı çarşamba günü o doktor ne derse o dio aynı kese içinde olan ikizler var mı aranızda?

canım senle aynı durumdayız sanırım ikizlerin arasında zar var mıydı yoksa aynı kesedelermiydi transfüzyon tehlikesi nedir? bebeklerin sağlıklı mı şimdi.. epilepsi olur dedi doktor ben napacam yaaa

Canım tek kesede üç bebeği olan bir arkadaşımız bile var burda. Sym dı sanırım yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Cok zor bir karar ama ben aldirmazdim. Baska doktorlardanda fikir aldin mi bence sakin tek bir doktorun fikri ile bebislerine kiyma.

Hayirli olsun canim cok sevindim, insallah en kisa zamanda yogun bakimdan cikarlar. Allah yardimciniz olsun

Biraz okudum da mono mono olanların şansı çok düşükmüş.. aldın prof dr aydan biri ye.. muayenücreti de 500 tl imiş.. bir umut belki aldırmasanda olur der..

Biraz okudum da mono mono olanların şansı çok düşükmüş.. aldın prof dr aydan biri ye.. muayenücreti de 500 tl imiş.. bir umut belki aldırmasanda olur der..

Bence en az iki doktorun daha fikrini al, bu yasima kadar doktorlarin yanilmalarina defelarca sahit oldum.

Canim doktorlarin cogu risk almak istemiyorlar. Ben cift yumurta senin gibi degil ama 6.ve 11.haftada iki kirmizi kanamam oldu adet gibi oldu 15 haftaya kadar da lekelenmem devam etti bu zor bi surec rapor aldim evdeydim. Tek doktorla karar verme ben 3.doktoruma gectim karar senin durumun farkli ve daha riskli olabilir baska doktorada gorun bence.insallah hersey duzelir

Aydan hocanın adını çok duydum iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. İnşallah 3 bebeğiniz de sağlıkla devam eder ve doğar. Herşey Allahtan inşallah hayırlısı olur.

Aydan hocanın adını çok duydum iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. İnşallah 3 bebeğiniz de sağlıkla devam eder ve doğar. Herşey Allahtan inşallah hayırlısı olur.
şu iki günde mahvoldum dünya başıma yıkıldı.. Allah büyük inş bebeklerim benimle kalır.. görüorum bir günde bile nasıl büyümüşler ben nasıl durdururum onların kalbini...bTek duam Allahın bana yardım etmesi.. rahmin zedelenir bir daha anne olamaya bilirsin dedi doktor göze alamadığım bu başka değil

Canim Aydan hocadan randevu aldigina gore Ankaradasin sanirim ve Ankara'da gercekten iyi perinatologlar var bende yasadigim sorunlardan dolayi Ankara'ya gelmek zorunda kaldim o yuzden bir kac dr a daha gitmeni tavsiye ederim hersey Allah'tan hic uzulme bol bol dua et sen zaten yapman gerekenleri yaptiktan sonra secmen gereken yol onune gelecektir

Gözünüz aydın canım, en kısa sürede evinize dönmeniz dileğiyle,maşallah diyelim o zaman

Canım ya hiç bildiğim bi konu değil o yüzden sana yardımcı olamam ama benimde fikrim tek dr un söylediğiyle kalma başka dr git,Allah hakkında hayırlısını versin,inşallah güzel haber alırız senden

Hayırlı olsun allah mutlu mesut huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah

Merrhaba inşallah bebeklerinizii hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bende aynı sizin durumunuzdayım 2 tüp bebek denemesinde 2 transfer ve üçüz gebelik doktorlar sonlandırmak gerekir şöyle okur böyle olur bir sürü şeuler söylüyor ben onlara kıyamam ne yapmalıyım bilemiyorum sizinde böyle bir durum oldumu

Kızlar medipol hastanesi Hakan beyde randevumuz vardı bugün. Öncelikle doktor beyden çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Güleryüzlü ve tüm sorularımıza cevap verdi. Dooplerde bakarken bizede anlattı gösterdi. Bebeğimin birinde gelişim geriliği var ama zaten son haftalara yaklaşmışsın dayanabildiğin kadar dayanmaya çalış dedi bebeklerin hepsinin aynı kiloda olmasını bekleyemeyiz dedi. İlk hedefin 32. Hafta ikinci hedefin 34. Hafta olsun dedi. Çok şükür bebeklerimi almıcaklar. Artık bebişlerimle ben ne kadar dayanabilirsek. Gerçi dün gene çok fena bir sancım oldu tam 1 saat boyunca göz yaşı döktüm resmen. Ağrı geçince geri tekrardan hastaneye gitmekten vazgeçtik sabah nasıl olsa gidicez diye.

Es_te_tik hadi gozun aydin canim ins bir kac hafta daha dayanirsiniz dordunuzde senin icin biraz daha zor bir surec olacak canim belki ama onlari saglikla kucagina alacagin guzel gunleri dusun sabret biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…