- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.101
canım senle aynı durumdayız sanırım ikizlerin arasında zar var mıydı yoksa aynı kesedelermiydi transfüzyon tehlikesi nedir? bebeklerin sağlıklı mı şimdi.. epilepsi olur dedi doktor ben napacam yaaaBenim tüp bebek ile oldu. 2 aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim olmamıştı. 2. Tüp bebek denemesinde çift yumurta transplantasyonu yaptırdım :) biri sonradan ikiz e bölündü :) yaşım 31 oldu. Daha önceden 2 gebeligim oldu 6. Haftada düsuk ile sonlanmislardi hep, bu ilk bebislerim olucak. Hepimize kucaga almaya nasip etsin insallah
Canım tek kesede üç bebeği olan bir arkadaşımız bile var burda. Sym dı sanırım yanlışta hatırlıyor olabilirim.ya kızlar doktordan geldim ya alacam ikizleri ya senle iletişimi kesecem ben bu riski alamam dio.. aynı plesanta içinde olunca çok riskli dio baktı iyice ince bi zar var mı die yok dedi.. tranfüzyon olur dio ölü doğarlarsa senin rahmini toparlamak çok zor olur dio doğsalar bile biri epilepsi hastası olur dio ayy neler dedi eşimi çağırdı çarşamba günü o doktor ne derse o dioaynı kese içinde olan ikizler var mı aranızda?
ya kızlar doktordan geldim ya alacam ikizleri ya senle iletişimi kesecem ben bu riski alamam dio.. aynı plesanta içinde olunca çok riskli dio baktı iyice ince bi zar var mı die yok dedi.. tranfüzyon olur dio ölü doğarlarsa senin rahmini toparlamak çok zor olur dio doğsalar bile biri epilepsi hastası olur dio ayy neler dedi eşimi çağırdı çarşamba günü o doktor ne derse o dioaynı kese içinde olan ikizler var mı aranızda?
Slm kizlar dun aksam dogdu minnaklar doktor simdi bilgi verdi iyilermis kilolari 1400-1300-1200 akcigerleri tam gelismemis o yuzden makinaya baglilar ama durumlari iyiyymis. Dogumdan sonra karaciger enzimlerim dustu sadece sgrim var simdilik hersey yolunda.
Biraz okudum da mono mono olanların şansı çok düşükmüş.. aldın prof dr aydan biri ye.. muayenücreti de 500 tl imiş.. bir umut belki aldırmasanda olur der..
Canim doktorlarin cogu risk almak istemiyorlar. Ben cift yumurta senin gibi degil ama 6.ve 11.haftada iki kirmizi kanamam oldu adet gibi oldu 15 haftaya kadar da lekelenmem devam etti bu zor bi surec rapor aldim evdeydim. Tek doktorla karar verme ben 3.doktoruma gectim karar senin durumun farkli ve daha riskli olabilir baska doktorada gorun bence.insallah hersey duzelirBiraz okudum da mono mono olanların şansı çok düşükmüş.. aldın prof dr aydan biri ye.. muayenücreti de 500 tl imiş.. bir umut belki aldırmasanda olur der..
Slm kizlar dun aksam dogdu minnaklar doktor simdi bilgi verdi iyilermis kilolari 1400-1300-1200 akcigerleri tam gelismemis o yuzden makinaya baglilar ama durumlari iyiyymis. Dogumdan sonra karaciger enzimlerim dustu sadece sgrim var simdilik hersey yolunda.[/QUO
Hadi bakalim soyadlari gibi ARSLANlar gibi sagsaglim huzurla evinize cikarsiniz insallah. Gozun aydin olsun.dualarim sizinle
Aydan hocanın adını çok duydum iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. İnşallah 3 bebeğiniz de sağlıkla devam eder ve doğar. Herşey Allahtan inşallah hayırlısı olur.Biraz okudum da mono mono olanların şansı çok düşükmüş.. aldın prof dr aydan biri ye.. muayenücreti de 500 tl imiş.. bir umut belki aldırmasanda olur der..
şu iki günde mahvoldum dünya başıma yıkıldı.. Allah büyük inş bebeklerim benimle kalır.. görüorum bir günde bile nasıl büyümüşler ben nasıl durdururum onların kalbini...bTek duam Allahın bana yardım etmesi.. rahmin zedelenir bir daha anne olamaya bilirsin dedi doktor göze alamadığım bu başka değilAydan hocanın adını çok duydum iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. İnşallah 3 bebeğiniz de sağlıkla devam eder ve doğar. Herşey Allahtan inşallah hayırlısı olur.
Gözünüz aydın canım, en kısa sürede evinize dönmeniz dileğiyle,maşallah diyelim o zamanSlm kizlar dun aksam dogdu minnaklar doktor simdi bilgi verdi iyilermis kilolari 1400-1300-1200 akcigerleri tam gelismemis o yuzden makinaya baglilar ama durumlari iyiyymis. Dogumdan sonra karaciger enzimlerim dustu sadece sgrim var simdilik hersey yolunda.
Canım ya hiç bildiğim bi konu değil o yüzden sana yardımcı olamam ama benimde fikrim tek dr un söylediğiyle kalma başka dr git,Allah hakkında hayırlısını versin,inşallah güzel haber alırız sendenya kızlar doktordan geldim ya alacam ikizleri ya senle iletişimi kesecem ben bu riski alamam dio.. aynı plesanta içinde olunca çok riskli dio baktı iyice ince bi zar var mı die yok dedi.. tranfüzyon olur dio ölü doğarlarsa senin rahmini toparlamak çok zor olur dio doğsalar bile biri epilepsi hastası olur dio ayy neler dedi eşimi çağırdı çarşamba günü o doktor ne derse o dioaynı kese içinde olan ikizler var mı aranızda?
Hayırlı olsun allah mutlu mesut huzurlu bir ömür nasip etsin inşallahSlm kizlar dun aksam dogdu minnaklar doktor simdi bilgi verdi iyilermis kilolari 1400-1300-1200 akcigerleri tam gelismemis o yuzden makinaya baglilar ama durumlari iyiyymis. Dogumdan sonra karaciger enzimlerim dustu sadece sgrim var simdilik hersey yolunda.
Merrhaba inşallah bebeklerinizii hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bende aynı sizin durumunuzdayım 2 tüp bebek denemesinde 2 transfer ve üçüz gebelik doktorlar sonlandırmak gerekir şöyle okur böyle olur bir sürü şeuler söylüyor ben onlara kıyamam ne yapmalıyım bilemiyorum sizinde böyle bir durum oldumuBenim tüp bebek ile oldu. 2 aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim olmamıştı. 2. Tüp bebek denemesinde çift yumurta transplantasyonu yaptırdım :) biri sonradan ikiz e bölündü :) yaşım 31 oldu. Daha önceden 2 gebeligim oldu 6. Haftada düsuk ile sonlanmislardi hep, bu ilk bebislerim olucak. Hepimize kucaga almaya nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?