2016 üçüz anneleri :)

Es_te_tik hadi gozun aydin canim ins bir kac hafta daha dayanirsiniz dordunuzde senin icin biraz daha zor bir surec olacak canim belki ama onlari saglikla kucagina alacagin guzel gunleri dusun sabret biraz daha
Teşekkür ederim arkadaşım. Dediğin gibi git gide daha da zorlaşıyor ama sabredeceğiz. İnşallah hepimiz 34. Haftaları görürüz. Geçenlerde bi üçüz annesi okudum 37. Haftasında doğum yapmış. Allahım bizlere güç kuvvet ve şifa versin. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bebeklerinde su fazlalığı olan var mı arkadaşlar? Benim ikiz ve suları fazla dedi dün ayrıntılı usg de perinatalog.
Canım benimde ayrıntılı ultrasonda doktorum suların fazla olduğunu söylemişti. Tatlı hiç birşey tüketmemem gerektiğini söyledi doktorum. Yoksa suları artar bebekler erken gelir dedi bende bir müddet ağzıma sürmedim. Sın haftalarımda da endol diye bi ilaç yazmıştı doktorum bebeğin sıyunu azaltıyormuş. Şuanda sadece bi bebeğimin suyu fazla diğerlerinin normale döndü. Tavsiyem yediklerine dikkat etmen unlu şeyler tüketme tatlıdan ve tuzdan uzak dur. İnşallah normale dönecektir. Çok sıkıntışı bir durum değil kafana takma

Dünden beri öldüm öldüm dirildim. Çok stres yaptım çünkü benim haftamda fazla suyu olduğu için bebeklerini kaybeden arkadaş var. Allah korusun. Dr açlık tokluk şekerine bakacak yarın. Dünden beri Tai yemiyorum. Un şeker tuz uzak durucam inşallah düzelir. Çok teşekkür ederim sözlerin iyi geldi. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. İkisininde suyu fazla bu korkuttu beni epeyce. Pilav makarna tatlı patates bunları tamamen kesicem diyet yani inşallah düzelir. Senin kaçıncı haftanda çıktı cnm suyun fazla olduğu şuan kaçıncı haftadasin?

Gözünüz aydın canım çok sevindim dayanabildiğin kadar artık tehlike geçti nasılsa bundan sonra her hafta bonus bizim için senin 32 yede bişey kalmadı zaten,sancıyı sordunmu nts ye soktumu neymiş sebebi?

Kızlar eğer dayanabilirseniz izleyin ben yanımda birileri olduğu için zor tuttum kendimi prematüre doğan bir bebeğin 1 yaşına kadar gelişimi sonu mutlu bitiyor ama çok hassas olanlar izleyip kendini strese sokmasın

Ben dayanamadim =( minicik bebegini hortumcalara, cihazlara bagli oldugunu gormek ne zor allahim. Allah bebekleri premature dogan annelerin yardimcisi olsun. Insallah bebeklerimiz zamaninda dogarlar, kuveze girmelerine gerek kalmaz.

Ben 21. Haftada gitmiştim ayrıntılı ultrasona doktor dikkat et dediği için dikkat ettim çok şükür şimdi 30. Haftamızdayız. Dikkat edersen hiç bir sıkıntı yaşamazsın hiç korkma. Suyu fazla olup bebeğini kaybeden arkadaşın belki başka problemleride vardım rahim ağzı yetmezliği gibi için ferah olsun Allahın izniyle

Gözünüz aydın canım çok sevindim dayanabildiğin kadar artık tehlike geçti nasılsa bundan sonra her hafta bonus bizim için senin 32 yede bişey kalmadı zaten,sancıyı sordunmu nts ye soktumu neymiş sebebi?
Çok şükür canım benim inşallah sorunsuz geçirirz kalan günlerimizi. Sancıyı sordum büyük ihtimal doğum sancı değildir dedi dr çünkü doğum sancısı olsa dayanamazdın ve geçmezdi giderek artardı dedi. Gaz sancısı olabilirmiş yada bebeklerin alanı daraldığı için baskı yapıyor olabilirmiş. Nstye bu hafta girmedim çünkü sancım geçmişti haftaya gittiğimde muayeneden önce nstye bakıcaklar.

Aynı haftada ayrıntılı usg olmuş cnm ınsallah benim de düzelir bebeklerimin suyu. Dün öğrendim bugün başladım dikkat etmeye haftaya kontrol var . Yarın açlık tokluk şekerine baktıricam. İnsallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi . Ayrıntıliya kadar kendi doktorum sularına hep iyi demişti fark etmedi şimdi yine kontrollerde o ölçecek. Detaylı usg yapan perinatalog değil de kendi doktorum ölçecek ya yanlış olursa korkusu var bende . Karnım midem çok şiş gergin patlayacak gibiyim. Seninde öyle miydi?

31+2 diyor video başlangıcında ben daha erken doğmuş diye düşünmüştüm açıkçası ne kadar minik kedi yavrusu gibi insanın evladının yaşıyor olmasını bilmesi bile mutlu olmaya yeter mi ? inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğarlar ve çok uzun süre küvözde kalmadan çıkartırlar. Prematüre annesi olmak gerçekten çok. Hele bide üçüz prematüre annesi olmak daha da zor biz hamileliğimiz sürecince çok zorluklar yaşıyoruz ve hayatımız boyunca bu zorluklarla mücadele etmemiz gerekecek. Miniklerimiz kedi yavrusu gibi minicik mi doğacak şimdi ben biraz daha büyük olurlar diye düşünüyordum oysaki

Ucuzlerim yok ama ucuz yigenlerim var. ALLLAH kolaylık versin kolay değil :)

Evet canım benimde karnım çok şişti hele bide akşamları yemeği fazla kaçırdıysam evin içerisinde kıvranıyordum karnımın şişliğinden kaç kere ağladığımı bilirim patlıcak gibi oldum gene diye :) yediklerine dikkat edersen bi problem yaşamazsın canım doktor bana meyve bile yeme demişti bal reçel hamır işi kuru meyve yeme dedi. Kuruyemişide günde 3-4 adetten fazla yememlisin.bol protein ağırlıklı beslen dedi. Bende dr ne dediyse harfiyen yaptım. Canım çekse bile bi kaçık dahi olsa alıp yemedim. İnşallah şeker vs probleminde çıkmaz. Şekeride ihmal etmemek gerekiyor çünkü diabette in dolayıda su fazlalığı olabiliyor. Benim muayene olduğum dr suyunu kontrol etmemişti bile son haftalarda kontrol etmeye başladı bide bugün yeniden dooplere girince dr dedi sadece birinin suyu çok fazla . Sen gene şanslısın ikizin var. Bende üç tane ve minicik alan düşün. İnşallah 37-38. Haftaları görürsünüz.

Cevapların için çok teşekkür ederim canım içime şu serptin. Tatlı meyve vs ağzıma sürmem yeter ki sağlıkla doğsun bebeklerim. Et tavuk balık salata corba bunlara ağırlık verip pilav makarna tatlı ve aşırı meyveden uzak dursam yeterli olur sanırım. Yarın tekrar yazarım bakalım açlık tokluk şekerim nasıl çıkacak. Tekrar teşekkür ederim :)

Bende sen söyleyince dikkat ettim evet 31/2 yazıyor ama facebookda hassasanne paylaşırken daha erken doğduğunu yazmıştı bu bebek baya küçük çünkü tekrar baktım 3,5 ay önce doğan yazıyor 679 gr mış
Yok canım 31/2 diil o 3 ve 1/2 yazıyor

Son düzenleme:
Bencede 31/2 olmaması gerek çünkü çok küçük yada anne karnında beslenememiş olabilir çünkü kilosu bile çok azmış. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. Önemli olan sağlıklı sıhhatli olması. O minicik bedeniyle hayata nasılda tutunmuş.

Kızlar bide sancılarla ilgili doktordan öğrendiğim eğer sancılar 5dk da bir 1dakikadan kısa sürüyorsa doğum başlangıcıymış bilginiz olsun. Mutlaka doktora gitmek gerekiyormuş. Diğerleri yalancı doğum ağrılarıymış. İkisini bu şekilde ayırt edebilirsiniz dedi dr

Valla bende başka başka sancılar oluyor gaz sancısı idrar yolu sancısı artık birbirine karıştı ama en azından 5 dk da bir gelen sancıyı ayırırım heralde diye düşünüyorum :) bide bazen tekmelerden serklaj dikişinemi denk geliyor bilmiyorum oralarda garip bi his oluyor

Kızlar bi park beşiğe üç bebek sığar mı ? Sizin park beşik öneriniz var mı ?
Ben park beşik almıyorum canım yani şimdilik ihtiyaca göre yatak odasına alırım belki şuan bitane normal 60*120 erkekler için kız içinde sepetim var ablamın kızınındı bakalım olcakmı erkekleri yanyana yatırırım diyorum boyuna diil enine,yada hangisi çok ağlarsa onu sepete alıp usluların yanından uzaklaştırırım,hepsi ağlarsa zaten yapcak bişey yok pierre cardinin geniş park beşiği varmış arkadaşım almış onda yanyana sığarlar heralde en az 70 cm ve üstü olması lazım piyasadakiler hep 60 cm hepsiburada tarzı bi siteden uygun fiyata almıştı hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…