2016 üçüz anneleri :)

Aynısı bende de oluyor :) bende algılayamıyordum doktora sorduğum 5dk da bir geliyorsa sancı doğum sancısıdır bu şekilde ayırt edebilirsiniz dedi. Benimde en altta ki bebek sürekli dikiş yerime vuruyor hatta bazen popoma bile vurduğu oluo ilk zamanlar kas seğirmesi zannediyordum oysaki bebeğin tekmelerihmiş :)))

Ya ben oda yapmayı düşünüyorum ama ilk 3 ay en azından yatak odasında kalsalar iyi olur diye düşündüm. O yüzden 1 tane park beşik alsam acaba sığarlar mı diye düşünüyorum

Kizlar park yatak kullanıyorum ben baya baya sigarlar 2-3 ay ama aglayinca uyandirirlar bir birilerini diye düşünüyorum
O yuzden ben ayri ayri aldim
3 ay kadar beni idare etse yeter :) zaten odalarında beşikleri olacak ben yatak odamda yatırmayı düşünüyorum 3 ay kadar sonrasında da beşiklerine alıcam. Önerebileceğiniz bi model var mı ?

Ya ben oda yapmayı düşünüyorum ama ilk 3 ay en azından yatak odasında kalsalar iyi olur diye düşündüm. O yüzden 1 tane park beşik alsam acaba sığarlar mı diye düşünüyorum
Ya ben bilemedim o konuyu yatak odasında eşimi sürekli uyandıracaklar işe gidecek adam sersem gibi kendi odalarında olursa ben yatarım yanlarında babanne yatar annem gelir o yatar beni uyandırırlar dönüşümlü uyuruz tabi bunlar hep hayal :))

: 46739355, member: 743976"]Aynısı bende de oluyor :) bende algılayamıyordum doktora sorduğum 5dk da bir geliyorsa sancı doğum sancısıdır bu şekilde ayırt edebilirsiniz dedi. Benimde en altta ki bebek sürekli dikiş yerime vuruyor hatta bazen popoma bile vurduğu oluo ilk zamanlar kas seğirmesi zannediyordum oysaki bebeğin tekmelerihmiş :)))[/QUOTE]
Ya bendede aynısı var.tekmemi seğirmemi anlamadım ama düzenli aralıklarla olunca şüphede kaldımtekme değil gibi çok düzenli.çin işkencesi gibi geliyor. 3, 5dakika sürüyo.kasılmaları artık ayıry ediyorum. Bi ateş basıyor. Kasıkta yayılan hafif bir ağrı.sonra bebekler iki tarafa yığılıyor.göbek bölgem çukurda kalıyor. Bu gün iki defa oldu.bol su içmek gerekiyor.
Beşik konusu bi kızımdan kalan var bi de bir yakınım verecek bi tane de ben alıcam ama park beşik mi yoksa şu küçüklerden mi olur bilmem.doğduktan sonra alıcam.en başta yapacaksın alışverişi.şimdi insan gezemiyo.inyernettede şansım yok aldığım şeyleri beğenmiyorum.önceden de biraz erken diyo insan.bakalım napcsz

Ya aslında oturma odasında bi köşe koltuğumuz var açılabilenlerden baktım eşim çok rahatsız oluyor mecbur oraya taşınacağım. Bebek odasına beşikleri ve dolapları anca sığdırabilirim oraya ekstra bir yatak sığmaz. Bende çözüm olarak park beşik düşündüm ama kullanışlı olur mu bilemiyorum. Karadız kaldım açıkcası. Bebekler doğmadan da odalarını hazırlamayın dedi doktorumuz. Doğar doğmaz odalarını sipariş vereceğiz ama getirmeleri 1 ay sürüyormuş. O süreyi park yatakla idare edebilirmiyiz diye düşünüyorum

Ya bendede aynısı var.tekmemi seğirmemi anlamadım ama düzenli aralıklarla olunca şüphede kaldımtekme değil gibi çok düzenli.çin işkencesi gibi geliyor. 3, 5dakika sürüyo.kasılmaları artık ayıry ediyorum. Bi ateş basıyor. Kasıkta yayılan hafif bir ağrı.sonra bebekler iki tarafa yığılıyor.göbek bölgem çukurda kalıyor. Bu gün iki defa oldu.bol su içmek gerekiyor.
Beşik konusu bi kızımdan kalan var bi de bir yakınım verecek bi tane de ben alıcam ama park beşik mi yoksa şu küçüklerden mi olur bilmem.doğduktan sonra alıcam.en başta yapacaksın alışverişi.şimdi insan gezemiyo.inyernettede şansım yok aldığım şeyleri beğenmiyorum.önceden de biraz erken diyo insan.bakalım napcsz[/QUOTE]
Hayırlısıyla bebişlerimiz doğsunlarda herşeylerini alırız inşallah. Allahım onlara sağlık sıhhat nasip etsin. Bize dr bebekler doğmadan hiç bişey almayın dedi. Ben hiç bişey almadım şimdilik ufak tefek şeyler bi kaç kıyafet banya için ürünler vs ufak tefek şeyler hazır.
Altta olan bebek bende de çok düzenli aralıklarla tekme atıyor. Önceleri hiç hissetmiyordum kemikler gelişmeye başladımça tekmeler sertleşmeye başladı.

Herkese merhaba arkadaşlar. İnşallah keyifler yerindedir, sıkıntıda olan arkadaşlar varsa Rabb'im en kısa zamanda feraha kavuştursun, şifa versin insallah. Arkadaşlar bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. Pazartesi ve Salı günü ciğer geliştirici iğnelerimi oldum 3 gündür yoğun mide ağrısı çekiyorum (ağrısı sırtıma vuruyor) ve gece boncuk boncuk terliyorum acaba iğnenin yan etkisi olabilirmi? Aranızda ciğer geliştirici yaptırıp bu tip şikayetleri yaşayan varmı? Bu arada yapılan iğne Celestone

3 ay kadar beni idare etse yeter :) zaten odalarında beşikleri olacak ben yatak odamda yatırmayı düşünüyorum 3 ay kadar sonrasında da beşiklerine alıcam. Önerebileceğiniz bi model var mı ?

Slm herkese kizlar yaa benim doktorum gecenlerde bebekker dogunca sakin ayrirmayin dedi onlar burda yanliz olmadiklarini biliyorlar bir müdedet ayni yatagi paylaşsinlar demisti sizede böyle diyen oldumu yatak kismina aslinda daha cok var da simdiden degerlendirmek lazim fikirleri biri uyaninca digeride uyanicak şasirdim
ayisakmi ,ayirmasakmi.....

Canım bende ciğer geliştiricide değilde haftalık pruloton iğne vermişti doktor onu yaptırdığımda bahsettiğin belirtiler oluyordu. 2 gün midem yanıyodu çok kötü ve sancılarım artmıştı gerçi iğneden dolayımı yoksa normal süreç mi bilemiyoruö. Doktora sorduğumda iğneyle alakalı değildir dedi. Mide yanması bebeklerin baskısından dolayı oluşuyor. Doğum sancılarıda sırta ve bele ağrı yapıyor. Boncuk bomcuk terlemenin sebebide malum yaz havalar ısındı artık. Haftalr ilerledikçe şikayetler artıyor. Bence iğneden dolayı değil gibi

Ben hiç drla bu konuda konuşmadım zaten konuyu açsamda herşey için erken bekleyin acelr etmeyin diyor. Bebekleri küvöze aldıklarında bile ayrı ayrı yatırıyolar küvözde o yüzden bi problem olcağını zannetmem.

Şekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyor pazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.

kızlar benim avuç dolusu pıhtı şeklinde knamam oldu.. bebekler sağ çok şükür.. doktor kalkma yat dedi, peogeston iğne vurulcam hergün.. daha kanamalı alan var dedi nie oluo bu kadar kanama.. düşük tehlikesi var dedi..

Şükür cnm ama gerginlik o kadar çok ki karnımda midemde bugün ağlattı beni. Nasıl geçecek bilmiyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum.
Senin haftalarında bende de oluyodu canım akşam 6dan sonra çok fazla bişey yememeğe çalış mideye çok baskı oluyor hazımsızlık yapıyor. Bide mümkün oldukça dinlenmeye çalış çok fazla ayakta kalma vücut ağırlığı taşımakta zorlanıyor zamanla ilerde daha fazla olacak tüm bu yakınmalar son haftalar daha zor geçiyor inan. Bir gün iyiysen üç gün kötü oluosun

İlk zamanlar bende de kanama olmuştu. Doktor istirahat ve iğne vermişti çok şükür atlattık. İlk 3 ay tehlikeli bir dönem. Düşük tehlikesi yüksek oluyor. Bebeğin gelişimiyle işgili sıkıntı olduğunda vücut kendiliğinden gebeliği düşükle sonlandırıyor demişti doktorum.

Canım 6 dan sonra yemiyorum sadece su. Sabah kalkıyorum yine aynıyım öğlen aynı aksam aynı. Suları çok diye dedi dr. İnsallah bir an önce düzelir de rahatlarım. Sadece yatınca soluma iyiyim. Okula gidiyorum öğretmenim son 2 hafta artık. Seminerlerde rapor alıcam. Bugün sandalyede yüz tane pozisyon denedim yok oturamıyorum ağladım. Ne zor.. Daha haftam erken. Bu haftalarda dr herhangi bir hap iğne vermiş miydi canım sana? Endol fitil verdi çok agrın olursa kullan sadece dedi dr.

Çalışıyor olmuş olmanın dezavantajıda var canım işinde zor öğretmenmişsin Allah yardımcın olsun 2 hafta idare edicen artık ondan sonrada hep dinlen ayaklarını uzatabilsen o bile biraz rahatlamanı sağlar aslında senin haftalarında ben progestan fitil kullanıyordum ama doktorum acil durumlar için iğnesini ve endol fitili yazmıştı. 25. Haftadan 29. Haftaya kadar günde 2 olmak üzere endol fitil kullandım. Ağrıları gerçekten azaltıyor hatta suyuda azaltıyormuş. Çok ağrın olursa dr kullan dediyse kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…