- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.161
Ben de progestan sabah akşam içiyorum canım. Endol sadece agrın olduğunda dedi . Gerginlikten dolayı hep bi sıkıntı var ki. Agri dediği şey ne çözemedim. Bugün bir endol denicem ins şifa olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Çalışıyor olmuş olmanın dezavantajıda var canım işinde zor öğretmenmişsin Allah yardımcın olsun 2 hafta idare edicen artık ondan sonrada hep dinlen ayaklarını uzatabilsen o bile biraz rahatlamanı sağlar aslında senin haftalarında ben progestan fitil kullanıyordum ama doktorum acil durumlar için iğnesini ve endol fitili yazmıştı. 25. Haftadan 29. Haftaya kadar günde 2 olmak üzere endol fitil kullandım. Ağrıları gerçekten azaltıyor hatta suyuda azaltıyormuş. Çok ağrın olursa dr kullan dediyse kullan
Canım magnezyum kullanıyormusun? Kalsiyum, magnezyum ilaçlarına başlayınca benim karnımdaki sertlik azaldı meselaBen de progestan sabah akşam içiyorum canım. Endol sadece agrın olduğunda dedi . Gerginlikten dolayı hep bi sıkıntı var ki. Agri dediği şey ne çözemedim. Bugün bir endol denicem ins şifa olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Kullandığım kalsiyum canım calcimax-D3 adı. Magnezyum yok. Pazartesi onu sorayım doktora.Canım magnezyum kullanıyormusun? Kalsiyum, magnezyum ilaçlarına başlayınca benim karnımdaki sertlik azaldı mesela
Bi dönem bende de sertlik ve kasılmalar artmıştı canım doktor magnezyum ve progestanı 3'e çıkardı çok şükür şimdi ikiye düşürdük. Bu arada magnezyumu 2 şekilde verebiliyor doktorlar tablet ya da suda eritme şeklinde bende suda eritme ishale benzer bir durum yaptı doktora söyleyip tablet şeklinde yazmasını istedim. Tabi her bünye farklı canım sende de olacak diye bişey yok ama aklında bulunsun diye yazıyorumKullandığım kalsiyum canım calcimax-D3 adı. Magnezyum yok. Pazartesi onu sorayım doktora.
Valla bilemedim güzelim ya sadece yanma değil, ağrı ve sıkışma gibi canımı çok yakıyor ve hıçkırık yapıyor ara ara. Kabak yedim bugün bolca, ıhlamur içtim çok yormadım mideyi inşallah geçer. İnşallah dönemsel geçici bişeydir. Rabb'im hepimizin ve yavrularımızın yardımcısı olsunCanım bende ciğer geliştiricide değilde haftalık pruloton iğne vermişti doktor onu yaptırdığımda bahsettiğin belirtiler oluyordu. 2 gün midem yanıyodu çok kötü ve sancılarım artmıştı gerçi iğneden dolayımı yoksa normal süreç mi bilemiyoruö. Doktora sorduğumda iğneyle alakalı değildir dedi. Mide yanması bebeklerin baskısından dolayı oluşuyor. Doğum sancılarıda sırta ve bele ağrı yapıyor. Boncuk bomcuk terlemenin sebebide malum yaz havalar ısındı artık. Haftalr ilerledikçe şikayetler artıyor. Bence iğneden dolayı değil gibi
Pazartesi sorucam cnm teşekkürlerBi dönem bende de sertlik ve kasılmalar artmıştı canım doktor magnezyum ve progestanı 3'e çıkardı çok şükür şimdi ikiye düşürdük. Bu arada magnezyumu 2 şekilde verebiliyor doktorlar tablet ya da suda eritme şeklinde bende suda eritme ishale benzer bir durum yaptı doktora söyleyip tablet şeklinde yazmasını istedim. Tabi her bünye farklı canım sende de olacak diye bişey yok ama aklında bulunsun diye yazıyorum
Magnezyum kasılmalar için iyi geliyor mutlaka doktoruna yazdır ilk düşük dozlarda kullanıp ilerleyen dönemlerde dozunu arttırıyor doktorlar.Kullandığım kalsiyum canım calcimax-D3 adı. Magnezyum yok. Pazartesi onu sorayım doktora.
Magnezyum bağırsakları yumuşatıyormuş o yüzden ishal olmadı normal. Bende ilaç şeklinde kullanıyorum bende de ishal yapıyor. Bıraktığım zaman geçiyor kullanınca başlıyor. Aslında kabız olmaktan daha iyi hazmı kolaylaştırıyor en azındanBi dönem bende de sertlik ve kasılmalar artmıştı canım doktor magnezyum ve progestanı 3'e çıkardı çok şükür şimdi ikiye düşürdük. Bu arada magnezyumu 2 şekilde verebiliyor doktorlar tablet ya da suda eritme şeklinde bende suda eritme ishale benzer bir durum yaptı doktora söyleyip tablet şeklinde yazmasını istedim. Tabi her bünye farklı canım sende de olacak diye bişey yok ama aklında bulunsun diye yazıyorum
26.haftadayım çok şükür canım hatırladığım kadarıyla 23.haftada falandım. Rica ederim ne demekPazartesi sorucam cnm teşekkürler
Sen kaçıncı haftadasin? Kaçıncı haftada yaşadın bunları cnm?
:) doğru valla taş gibi çıkmaz bi türlü :) sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik?Magnezyum bağırsakları yumuşatıyormuş o yüzden ishal olmadı normal. Bende ilaç şeklinde kullanıyorum bende de ishal yapıyor. Bıraktığım zaman geçiyor kullanınca başlıyor. Aslında kabız olmaktan daha iyi hazmı kolaylaştırıyor en azından
Canım dün çok fazla sancım oldu. Hastanede serum verdiler yatış yapalım dediler nstde sancı çıkmayınca ağrımda geçince kabul etmedik eve döndüm. Bugün öğleden sonrası için doktorumdan tandevu aldım bakalım ne diyecek. Benden önce hhcm var sonrada sıra bana geliyor sanırım gerçi durumlar bellide olmaz bu işler sıraya ğek bakmıyor baksana arslan3 bizden önce doğum yapmak zorunda kaldı. Hayırlısı artık herşeyin.ama sanki 34 ler bana hayal oldu gibi bakalım
Prof dr Aydan biriye gittik o üç gün önde gidiorlar gelişimleri iyi demiştiİlk zamanlar bende de kanama olmuştu. Doktor istirahat ve iğne vermişti çok şükür atlattık. İlk 3 ay tehlikeli bir dönem. Düşük tehlikesi yüksek oluyor. Bebeğin gelişimiyle işgili sıkıntı olduğunda vücut kendiliğinden gebeliği düşükle sonlandırıyor demişti doktorum.
Allah yardımcısı olsun.. inş müdehale edilmiştir, kız bebekler daha dayanıklı oluyormuş atlatır inşaallahhKucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun :) hamilelik git gide zorlaşıyor. Zaten bütün günümü yatarak geçiyorum sıcaklarda yatmakta çok zorlaştı. Sırtım hep sivilce sivilce olmuş. Çok terliyorum çok sıcak oluyor. Artık kafamı dağıtcak bişide bulamıyorum çünkü ister istemez zaman yaklaştıkça stres oluyorum sanırım. Senin nasıl gidiyor? Tek kesenin içerisinde olan üçüzler senindi dimi ?:) doğru valla taş gibi çıkmaz bi türlü :) sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik?
Ayyyyy maşaallah ne güzel o oburlultan birazda bende olsa keşke midem yanıyor diye ağzıma doğru dğzgün bir şey süremiyorum.Burasi baya hareketlenmis ne guzel olmus :) bebekler de artik bir bir siraya giriyor hala hayal gibi geliyor 30lu haftalara geldi kac kisi bizde yaklastik cok sukur bir haftadir benim mide yanmasi da felaket ama gel gor ki ne bulsam yiyorum halaaileden gelen bir oburluk sanirim. Bebeklere bir kac kiyafet,battaniye vs hazirliklarini yaptik sukur hepsini yikadim utuledim simdi cok mutluyum iyiki yapmisim bel agrilari durdurmuyor dun aksam felaketti ama ben cok mutlu oldum birine desem delirdigimi dusunebilir agridan mutlu oluyor diye agri arttigina gore buyuyorlar diyorum kilo aliyorlar diye seviniyorum duygusal yonden de iyice sapittim galiba surekli sinirliyim sonra olur olmaz agliyorum bu gidis nereye bilemiyorum :)
Bizde durumlar boyle dalgali devam ediyor anlayacaginiz
Simdiki en buyuk korkum dogum ikinci kez sezeryan olacak o beni korkutuyor hem sonrasi hem nasil olacak diye
Korkma canım bol bol dua et ve dinlen. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eğlesin öncelikle. Bazı şeyler bizim elimizde değil malesef tevekkül etmek çok önemli. Sen bebeğine güven o annesini terketmeyecek sımsıkı bağlı anneciğine sadece biraz korkutmak istemiş seniProf dr Aydan biriye gittik o üç gün önde gidiorlar gelişimleri iyi demiştikorkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?