2016 üçüz anneleri :)

Ben de progestan sabah akşam içiyorum canım. Endol sadece agrın olduğunda dedi . Gerginlikten dolayı hep bi sıkıntı var ki. Agri dediği şey ne çözemedim. Bugün bir endol denicem ins şifa olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Canım magnezyum kullanıyormusun? Kalsiyum, magnezyum ilaçlarına başlayınca benim karnımdaki sertlik azaldı mesela

Kullandığım kalsiyum canım calcimax-D3 adı. Magnezyum yok. Pazartesi onu sorayım doktora.
Bi dönem bende de sertlik ve kasılmalar artmıştı canım doktor magnezyum ve progestanı 3'e çıkardı çok şükür şimdi ikiye düşürdük. Bu arada magnezyumu 2 şekilde verebiliyor doktorlar tablet ya da suda eritme şeklinde bende suda eritme ishale benzer bir durum yaptı doktora söyleyip tablet şeklinde yazmasını istedim. Tabi her bünye farklı canım sende de olacak diye bişey yok ama aklında bulunsun diye yazıyorum

Valla bilemedim güzelim ya sadece yanma değil, ağrı ve sıkışma gibi canımı çok yakıyor ve hıçkırık yapıyor ara ara. Kabak yedim bugün bolca, ıhlamur içtim çok yormadım mideyi inşallah geçer. İnşallah dönemsel geçici bişeydir. Rabb'im hepimizin ve yavrularımızın yardımcısı olsun

Pazartesi sorucam cnm teşekkürler
Sen kaçıncı haftadasin? Kaçıncı haftada yaşadın bunları cnm?

Magnezyum bağırsakları yumuşatıyormuş o yüzden ishal olmadı normal. Bende ilaç şeklinde kullanıyorum bende de ishal yapıyor. Bıraktığım zaman geçiyor kullanınca başlıyor. Aslında kabız olmaktan daha iyi hazmı kolaylaştırıyor en azından

:) doğru valla taş gibi çıkmaz bi türlü :) sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik?

Burasi baya hareketlenmis ne guzel olmus :) bebekler de artik bir bir siraya giriyor hala hayal gibi geliyor 30lu haftalara geldi kac kisi bizde yaklastik cok sukur bir haftadir benim mide yanmasi da felaket ama gel gor ki ne bulsam yiyorum hala aileden gelen bir oburluk sanirim. Bebeklere bir kac kiyafet,battaniye vs hazirliklarini yaptik sukur hepsini yikadim utuledim simdi cok mutluyum iyiki yapmisim bel agrilari durdurmuyor dun aksam felaketti ama ben cok mutlu oldum birine desem delirdigimi dusunebilir agridan mutlu oluyor diye agri arttigina gore buyuyorlar diyorum kilo aliyorlar diye seviniyorum duygusal yonden de iyice sapittim galiba surekli sinirliyim sonra olur olmaz agliyorum bu gidis nereye bilemiyorum :)
Bizde durumlar boyle dalgali devam ediyor anlayacaginiz
Simdiki en buyuk korkum dogum ikinci kez sezeryan olacak o beni korkutuyor hem sonrasi hem nasil olacak diye

Canım dün çok fazla sancım oldu. Hastanede serum verdiler yatış yapalım dediler nstde sancı çıkmayınca ağrımda geçince kabul etmedik eve döndüm. Bugün öğleden sonrası için doktorumdan tandevu aldım bakalım ne diyecek. Benden önce hhcm var sonrada sıra bana geliyor sanırım gerçi durumlar bellide olmaz bu işler sıraya ğek bakmıyor baksana arslan3 bizden önce doğum yapmak zorunda kaldı. Hayırlısı artık herşeyin.ama sanki 34 ler bana hayal oldu gibi bakalım

Prof dr Aydan biriye gittik o üç gün önde gidiorlar gelişimleri iyi demişti korkuorum

Kucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye

:) doğru valla taş gibi çıkmaz bi türlü :) sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik?
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun :) hamilelik git gide zorlaşıyor. Zaten bütün günümü yatarak geçiyorum sıcaklarda yatmakta çok zorlaştı. Sırtım hep sivilce sivilce olmuş. Çok terliyorum çok sıcak oluyor. Artık kafamı dağıtcak bişide bulamıyorum çünkü ister istemez zaman yaklaştıkça stres oluyorum sanırım. Senin nasıl gidiyor? Tek kesenin içerisinde olan üçüzler senindi dimi ?

Ayyyyy maşaallah ne güzel o oburlultan birazda bende olsa keşke midem yanıyor diye ağzıma doğru dğzgün bir şey süremiyorum.
Anne ve bebek çantasını 25. Haftadan önce hazır tutmak gerekiyor sonrasında ne olacağı hiç belli olmuyor gerçekten. Hele bide ben gibi yatmak zorunda kalırsanız. Benim bi bebek çantası kaldı ama onu hazırlayıp hazırlamamak konusunda kararsızım. Prematüre olacakları için hazırlamaya gerek varmı diye düşünüyorum. Çünkü şuan kendi evimde kalmıyorum kayınvalidem bakıyor bana ve lavabo dışında kalkmam yasak. Eve gidip kıyafetlerini getirmem yıkanması vs gerekiyor ama haftaya dr kontrolüne giderken eve ığrayıp alıcam sanırım. Ne olur be olmaz onlarda hazır bulunsun. Hem evimin kokusunu bile özledim.
Benimde ilk doğumum olacak bende çok korkuyorum. İlk defa serkraj ameliyatı olmuştum genel aneztezi çok ağır geldi bana. Hamile olduğum için mi bilmiyorum ama resmen tekrar yaşamak istemiyorum :) bide diğeri hafif bişiydi bu sefer dikiş olacak ağrı sızı fazla olacak korkuyorum bende çok. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Prof dr Aydan biriye gittik o üç gün önde gidiorlar gelişimleri iyi demişti korkuorum
Korkma canım bol bol dua et ve dinlen. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eğlesin öncelikle. Bazı şeyler bizim elimizde değil malesef tevekkül etmek çok önemli. Sen bebeğine güven o annesini terketmeyecek sımsıkı bağlı anneciğine sadece biraz korkutmak istemiş seni hepimiz yaşadık bu süreci seninle aynı duyguları yaşadık hatta ben bebeğim düştü zannedio ağlaya ağlaya gitmiştim doktora bak çok şükür bebeklerin gelişiminde de bir sıkıntı yokmuş inşallah atlatırsınız bu durumu dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…