- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.181
Geçmiş olsun canımKucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Rabbim yardım etsin hepimize ins cnm.26.haftadayım çok şükür canım hatırladığım kadarıyla 23.haftada falandım. Rica ederim ne demek
Canım dualarım kuzularının hepsiyle. İnsallah küçük prenses atlatacak bu durumu. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah..Kucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Allah şifa versin canım,inşallah bu günlerde geçer bir bakmışssın üçüyle evindesin,Dualarımız seninle..Kucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Bugün benimde kontrolüm var ciğer iğnesi ve magnezyumu verecekti öyle konuşmuştuk peki bu iğne doğuma kadar her hafta yenileniyormu yoksa 2 kere vurulunca bitecekmi sen nasıl oluyosun canım?Magnezyum kasılmalar için iyi geliyor mutlaka doktoruna yazdır ilk düşük dozlarda kullanıp ilerleyen dönemlerde dozunu arttırıyor doktorlar.
Benim 24. Haftamda serkraj sonrası her ihtimale karşı iğnemi yapmışlardı 12 saat arayla sonra doktorum 29. Haftada 24 saat arayla tekrar yaptırdı sebebi çok erken dönemde yapılan iğnenin etkisinin olmadığını söyledi benim bi daha yapılmıycak sanırım belki doğum zamanında tekrar yapalım derler mi bilmem. 28. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş 2 doz şeklinde.Bugün benimde kontrolüm var ciğer iğnesi ve magnezyumu verecekti öyle konuşmuştuk peki bu iğne doğuma kadar her hafta yenileniyormu yoksa 2 kere vurulunca bitecekmi sen nasıl oluyosun canım?
Ben bugün gittim kontrole açılmam başlamış. Doktor istirahat verdi kesinlikle kalkmadan dinleneceksin 1 hafta daha dayan 32. Haftanda alalım artık bebekleri dedi.Hayırlısı artık bakalım inşallah bebişlerim biraz daha dayanırlar gelmezlerAslan 3 geçmiş olsun. Güçlü annelerin güçlü bebekleti onlar.tez zamanda düzelir inşallah.
Bana gelince daha doğum yapmadım lady.uzanıyorum hep.karnımın altı bi kürenin yarısı gibi.kalkınca tutuyorum danki düşeceklet diye. Pazartesi kontrol var. Da
29 hafta 1 gunluk olmuslardi dogduklarindada cok iyilerdi doktorlari guzel seyler soyledi ama dun kucuk kizim rahatsizlandi insallah iyi olacak inaniyorum onu hep almak istemislerdi biz ondan hic vazgecmedik insallah oda bizden vazgecmez. Doya doya sevdim bugun 3 bebegimide cok kucukler ☺ mucizelerim onlar benim. Haklarinda hayirlisi...Arslan 3 geçmiş olsun hayırlısıyla atlatır inşallah minnaklar kaçıncı hafta doğmuştu.
Canım Rabbim şifa versin inşallah bebeklerimize. Benimde kızımın beyninde kanama olmuş dursun diye dua ediyoruz. Oğulumun biri dün gece ameliyat oldu. Rabbim şifa versin bütün hastalarla beraber bizim meleklerimizedeKucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Amin canım oğlunun nesi varmış ameliyat niçin?Canım Rabbim şifa versin inşallah bebeklerimize. Benimde kızımın beyninde kanama olmuş dursun diye dua ediyoruz. Oğulumun biri dün gece ameliyat oldu. Rabbim şifa versin bütün hastalarla beraber bizim meleklerimizede
Çok geçmiş olsun atlatacak inşallah sağlığına kavuşacak bende 12nci haftadayım banada doktorlar alalım diyor ama sağlıklıyken ben böyle bir karar veremem inşallah güzel hayırlı sağlıklı günlerimiz olur29 hafta 1 gunluk olmuslardi dogduklarindada cok iyilerdi doktorlari guzel seyler soyledi ama dun kucuk kizim rahatsizlandi insallah iyi olacak inaniyorum onu hep almak istemislerdi biz ondan hic vazgecmedik insallah oda bizden vazgecmez. Doya doya sevdim bugun 3 bebegimide cok kucukler ☺ mucizelerim onlar benim. Haklarinda hayirlisi...
canım bende senle aynı durumdayım bir tanesi tek yumurta diğeri ayrı kesede üç tane bebek.. 10. haftaya girdim.. ama benim şiddetli kanamam oldu ama bebişlerin kalpleri atıyordu çok şükür.. kanama durmadan müdehale edemem dedi doktor.. ve şaşırdı gitmediklerine.. öldürmeyen Allah öldürmüyor dedi.. Allahın öldürmediğini ben nası öldüreyim.. şimdilik beklemedeyiz12. haftayı görebilcek miyiz diye.. bizim gibi birde N Nevintt hanım var.. ama onun etrafı bebekleriyle doldu.. giremiyor sanırım.. benim tek yumurtalar mono mono seninki?Çok geçmiş olsun atlatacak inşallah sağlığına kavuşacak bende 12nci haftadayım banada doktorlar alalım diyor ama sağlıklıyken ben böyle bir karar veremem inşallah güzel hayırlı sağlıklı günlerimiz olur
Dayan canim hic kalkma gidebildigi yere kadar gitsin minkler soyle anneleri konus onlarla 1 degil 2 hafta daha bekleyin de :)
Elimden geleni yapıyorum kızlar nasıl olduğunu ben de anlamadım gayet güzel giderken birden böyle oldu doktorumda şaşırdı nasıl olur diye. İnşallah dinlenmek işe yarar ve biraz daha kalır bebişlerim benimleKızlar bugün benimde kontrolüm vardı,nst girdim hafif şiddetli kasılman var dedi günde 3 magnezyum,pzt salı tekrar bakıcaz artarsa serum takıcaklar daha çok erken bakalım inşallah düzelir,Allahın izniyle,hepimizde bişeyler çıkıyo bu ara hadi hayırlısılady1234 dayan canım biraz daha kalkma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?