2016 üçüz anneleri :)

Kucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. Unutma prematüre doğan bebekler anne karnında başlıyor hayat savaşına inşallah bu durumuda atlatacaktır. Dualarım sizinle...

Arslan-3 korkma canim onlar bizden daha guclu inan aylardir ana rahminde savas verip geldi sana hayata simsiki tutunup gelecek ins 3u de sana bunlari hatirlamayacaksin bile

Kucuk kizim enfeksiyon kspmis snne karninda hafif beyin kanamasi bsslamis dua edin bize bugun ogrenicem gidisatini hastaligi ilerlemismi gerilemismi diye
Canım dualarım kuzularının hepsiyle. İnsallah küçük prenses atlatacak bu durumu. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah..

Magnezyum kasılmalar için iyi geliyor mutlaka doktoruna yazdır ilk düşük dozlarda kullanıp ilerleyen dönemlerde dozunu arttırıyor doktorlar.
Bugün benimde kontrolüm var ciğer iğnesi ve magnezyumu verecekti öyle konuşmuştuk peki bu iğne doğuma kadar her hafta yenileniyormu yoksa 2 kere vurulunca bitecekmi sen nasıl oluyosun canım?

Bugün benimde kontrolüm var ciğer iğnesi ve magnezyumu verecekti öyle konuşmuştuk peki bu iğne doğuma kadar her hafta yenileniyormu yoksa 2 kere vurulunca bitecekmi sen nasıl oluyosun canım?
Benim 24. Haftamda serkraj sonrası her ihtimale karşı iğnemi yapmışlardı 12 saat arayla sonra doktorum 29. Haftada 24 saat arayla tekrar yaptırdı sebebi çok erken dönemde yapılan iğnenin etkisinin olmadığını söyledi benim bi daha yapılmıycak sanırım belki doğum zamanında tekrar yapalım derler mi bilmem. 28. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş 2 doz şeklinde.

Aslan 3 geçmiş olsun. Güçlü annelerin güçlü bebekleti onlar.tez zamanda düzelir inşallah.

Bana gelince daha doğum yapmadım lady.uzanıyorum hep.karnımın altı bi kürenin yarısı gibi.kalkınca tutuyorum danki düşeceklet diye. Pazartesi kontrol var. Da

Ben bugün gittim kontrole açılmam başlamış. Doktor istirahat verdi kesinlikle kalkmadan dinleneceksin 1 hafta daha dayan 32. Haftanda alalım artık bebekleri dedi.Hayırlısı artık bakalım inşallah bebişlerim biraz daha dayanırlar gelmezler

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı,nst girdim hafif şiddetli kasılman var dedi günde 3 magnezyum,pzt salı tekrar bakıcaz artarsa serum takıcaklar daha çok erken bakalım inşallah düzelir,Allahın izniyle,hepimizde bişeyler çıkıyo bu ara hadi hayırlısı lady1234 dayan canım biraz daha kalkma hiç

Arslan 3 geçmiş olsun hayırlısıyla atlatır inşallah minnaklar kaçıncı hafta doğmuştu.
29 hafta 1 gunluk olmuslardi dogduklarindada cok iyilerdi doktorlari guzel seyler soyledi ama dun kucuk kizim rahatsizlandi insallah iyi olacak inaniyorum onu hep almak istemislerdi biz ondan hic vazgecmedik insallah oda bizden vazgecmez. Doya doya sevdim bugun 3 bebegimide cok kucukler ☺ mucizelerim onlar benim. Haklarinda hayirlisi...

Canım Rabbim şifa versin inşallah bebeklerimize. Benimde kızımın beyninde kanama olmuş dursun diye dua ediyoruz. Oğulumun biri dün gece ameliyat oldu. Rabbim şifa versin bütün hastalarla beraber bizim meleklerimizede

Amin canım oğlunun nesi varmış ameliyat niçin?

Çok geçmiş olsun atlatacak inşallah sağlığına kavuşacak bende 12nci haftadayım banada doktorlar alalım diyor ama sağlıklıyken ben böyle bir karar veremem inşallah güzel hayırlı sağlıklı günlerimiz olur

canım bende senle aynı durumdayım bir tanesi tek yumurta diğeri ayrı kesede üç tane bebek.. 10. haftaya girdim.. ama benim şiddetli kanamam oldu ama bebişlerin kalpleri atıyordu çok şükür.. kanama durmadan müdehale edemem dedi doktor.. ve şaşırdı gitmediklerine.. öldürmeyen Allah öldürmüyor dedi.. Allahın öldürmediğini ben nası öldüreyim.. şimdilik beklemedeyiz12. haftayı görebilcek miyiz diye.. bizim gibi birde N Nevintt hanım var.. ama onun etrafı bebekleriyle doldu.. giremiyor sanırım.. benim tek yumurtalar mono mono seninki?

Fyyy ve Arslan3 Allahım size sabır versin. Bebişlerinize de şifa versin inşallah. Son durumlar nedir? Neden beyin kanaması olmuş? Fyyy bebeği ameliyata niçin almışlar? Allah yardımcınız olsun

Dayan canim hic kalkma gidebildigi yere kadar gitsin minkler soyle anneleri konus onlarla 1 degil 2 hafta daha bekleyin de :)

Elimden geleni yapıyorum kızlar nasıl olduğunu ben de anlamadım gayet güzel giderken birden böyle oldu doktorumda şaşırdı nasıl olur diye. İnşallah dinlenmek işe yarar ve biraz daha kalır bebişlerim benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…