2016 üçüz anneleri :)

[QUOTEt: 46761107, member: 749176"]29 hafta 1 gunluk olmuslardi dogduklarindada cok iyilerdi doktorlari guzel seyler soyledi ama dun kucuk kizim rahatsizlandi insallah iyi olacak inaniyorum onu hep almak istemislerdi biz ondan hic vazgecmedik insallah oda bizden vazgecmez. Doya doya sevdim bugun 3 bebegimide cok kucukler ☺ mucizelerim onlar benim. Haklarinda hayirlisi...[/QUOTE]
Canim mücizelerini Allah sana bagislasin
dua ediyorum inaki sanada meleklerinede saglik güc versin Rabim

Fyyy ve Arslan3 Allahım size sabır versin. Bebişlerinize de şifa versin inşallah. Son durumlar nedir? Neden beyin kanaması olmuş? Fyyy bebeği ameliyata niçin almışlar? Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım benim. Barsakta yırtık varmış o da karın içine gaz kaçağı yapıyomuş onu diktiler
geçmiş olsun cnm, bwbekler doğunca komple taramadan mı geçiyorlar? iyi ki var doktorlar, bebeklerini sağlıkla kucağına alıp evinize gittiğiniz günler de gelir inşaalah canım...
düzenli olarak taramalar yapıyolar canım ama bebek kustu karında şişlik oldu genel durumu kötüye gitti ultrason film felan çektiler öyle anlaşıldı

iyi mi şimfi durumu canım bebişin.. inş toparlar hemen

Fyyy ve Arslan3 Allahım size sabır versin. Bebişlerinize de şifa versin inşallah. Son durumlar nedir? Neden beyin kanaması olmuş? Fyyy bebeği ameliyata niçin almışlar? Allah yardımcınız olsun
Anne karninda enfeksiyon almis olabilir arastiriyoruz bebegin kultur sonucunu bekliyoruz dedi. Dogdugunds iyiydi en hateketlide oydu ama bir ara rengini begendim kontrol amacli testleri yaptim kaninda mikrop var dedi muhtemel oda kanamaya sebep olmus. Bugun daha iyi benim sesimi duyunca dokununca agladi gozunu acmaya basladi anne karninda en harekrtli o oldugu icin hep onunla konusurdum alismis galiba sesimi duyunca hemen tepki verdi. Iyi o olacak Allahimin izniyle hepinizden Allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizinle fatmavsanada cok gecmis olsun Allahim guc kuvvet sabir verdin. Allaha emanet olun...

F Fyyy , A ARSLAN-3 Allah küçük kahramanlarınızın ve sizlerin yardımcısı olsun arkadaşlar, Allahım güç kuvvet versin yavrularınıza. İnşallah Rabb'im tez zamanda şifalarını versin, dualarımız sizinle...

Lady bolca dinlen inşallah hayırlısıyla 2 hafta daha durur miniklerin canım. Sen nasıl hissediyorsun, ağrın sancın varmı?

" Tamamdır hocam size hasta çoktur bana da doktor" deseydin ya canım! Hastanelerde boy boy panolarla "hasta hakları" diye yazıyor okusun onu bi zahmet. Bu nasıl bir üsluptur yahu! Bence bikaç doktora daha git canım ama karar sana kalacak, malesef hepimize böyle şeyler söylendi bu yola çıkarsanız bunun gibi şeyleri çok duyacaksınız ama kararınızdan eminseniz önemsememeyi öğreniyorsunuz zamanla. Hangi şehirdesin?

Ankaradayım cnm aydan biriye gittik.. o da risk var siz bu riski alırsanız ben bu riski yönetmeye çalışırım dior.. Ama o da hepsinden olabilirsiniz de dior.. bir de bu perinatologlara nasıl para yetiştirionuz yaa? 750 mişte rica minnet 500 aldılar

Canim Ankaradaki taninmis bir perinatolog icin gayrt uygun fiyat ben geldigimde dr ararken odedigim paralari bir duysan Allah saglik sihhat versinde odenir dedik napalim dogsunlrda saglikla bir yol bulunuyor.
Kizlar inanin gece gunduz hep aklimdasiniz dogum yapanlarin bebislerini siraya girenlerin durumlarini hep merakta ve duadayim Allah kimseyi evladiyla sinamasin acilarini gostermesin kimseye hepimize zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin ins

12 ve 20. Haftada gidiyosun normalde o yüzden 2 defa diye çok sıkıntı olmamıştı senin dahamı sık gitmen gerekiyor? Allah bi kolaylığını verir inşallah canım ya zor tabi üçüz hem maddi hem manevi

Sen kaçıncı haftaya geldin, 2 ye düşürmüştünüz siz dimi yanlışmı hatırlıyorum ikiz forumunda görüyorum seni hep,peki merak ediyorum senin durumunda ikiz haftası gibi 35-36 ları görebilcenmi yoksa yine bizim haftalardamı bekliyosun

Sağolasın canım, Allah razı olsun, ağzına sağlık. Bende aynen dediğin gibi herkese, bütün hamilelere ve yavrularına dua ediyorum Rabb'im kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.

Evet canım o kararı vermek ve arkasında durmak size kalıyor. Ankara imkanlar açısından çok iyi bir şehir canım büyük şehirde olmanın avantajını kullan illa özel muayenehaneye gitmek zorunda değilsin üniversite hastaneleri ve eğitim araştırma hastanelerinde perinatolog bulabilirsin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

29dayiz az kaldi 30 olacagiz yakinda. Evet acrani vardi bebeklerden birini kaybettik o yuzden digerleriyle devam ediyoruz ins hayirlisiyla sonuna kadar gideriz. Bende sordum ama dr duruma gore belli olur dogum haftasi dedi ama max 35-36 dusunuyor sanirim daha onceden sezeryanimin ve baska rahatsizliklariminda olmasi durumu daha da kritiklestiriyor tabiki kuveze gerek kalmadan saglikla hepimiz aliriz kucaklarimiza ins.

Lady bolca dinlen inşallah hayırlısıyla 2 hafta daha durur miniklerin canım. Sen nasıl hissediyorsun, ağrın sancın varmı?
Sancım çok oluyor. Kendimide bu aralar pek iyi hissetmiyorum. İyice ağırlaştım ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Sürekli sancıdan ağlıyorum dayanmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…