- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.221
inşallah en doğru kararı verebilirim.. bi gidip bi geliyor aklım.. aldırmak fikri kafama yerleşince kötü oluyorum kanamam artıo..Evet canım o kararı vermek ve arkasında durmak size kalıyor. Ankara imkanlar açısından çok iyi bir şehir canım büyük şehirde olmanın avantajını kullan illa özel muayenehaneye gitmek zorunda değilsin üniversite hastaneleri ve eğitim araştırma hastanelerinde perinatolog bulabilirsin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bilmiorum ki kadın bütün takibi kendisi yapcak gibi konuştu da nerde bizde o çap... üniversite hastanesine gideriz die konuşmaya başladık.. ya da gata ya.. yok mu hiç aranızda ankara da olan kızlar?12 ve 20. Haftada gidiyosun normalde o yüzden 2 defa diye çok sıkıntı olmamıştı senin dahamı sık gitmen gerekiyor? Allah bi kolaylığını verir inşallah canım ya zor tabi üçüz hem maddi hem manevi
cnm kaçıncı haftada kayıp yaşadın? Allah diğerlerine sağlık versin inş.. öleni alıyorlarmı müdehale nasıl oluyor? düşünüorum tek yumurtalarımda bi sıkıntı olsa ölseler ayrı kesede ki bebeğim devam edebilir mi? bunu bilsem daha cesaretli olacağım sanki29dayiz az kaldi 30 olacagiz yakinda. Evet acrani vardi bebeklerden birini kaybettik o yuzden digerleriyle devam ediyoruz ins hayirlisiyla sonuna kadar gideriz. Bende sordum ama dr duruma gore belli olur dogum haftasi dedi ama max 35-36 dusunuyor sanirim daha onceden sezeryanimin ve baska rahatsizliklariminda olmasi durumu daha da kritiklestiriyor tabiki kuveze gerek kalmadan saglikla hepimiz aliriz kucaklarimiza ins.
Canım biz 21. Haftada gitmiştik perinatolojiye ayrıntılı ıltrason için 1000tl verdik en son 30. Haftamda gittim 375tl verdik doktordan doktora fiyatlar değişiyor. Rutin kontrollerimizi kadın doğum doktoru yaptı çok gerekli hallerde perinatolojiye gitmiş olduk. Sana tavsiyem perinatoloji bölümü olan bir devlet hastanesine gidebilirsin. Devlet karşılasığı için hiç bir ücret ödemiyorsun ama özeldekiler gibi olmuyor tabi.Ankaradayım cnm aydan biriye gittik.. o da risk var siz bu riski alırsanız ben bu riski yönetmeye çalışırım dior.. Ama o da hepsinden olabilirsiniz de dior.. bir de bu perinatologlara nasıl para yetiştirionuz yaa? 750 mişte rica minnet 500 aldılar
Sancılar yalancı sancılar bende günde 5 den fazla oluyor fakat açılmam çok fazla olmuş doktor heran hazırlıklı ol dedi. Haftaya tekrar bakacak. Rahim kısmında çok sancım oluyor ayakta duramıyorum.Aynı durum bende de var ama yalancı sancıları değilmi.bazı günler beş defa falan oluyor. Ben de ağırlaştım.pazartesi doktora gitcem. Sancı çıkmazsa devam lady bol su iç sancıları azaltıyomuş.hepimiz için zamanında olur her inşallah
Aynı benim yavrularım gibi tıpatıp aynısı dayanması çok zor çeken bilir derlerya gerçekten çok doğru bizde o güzel günleri görürüz inşallah hepinizin allah yardımcısı olsun hepiniz sürekli aklımdasınız benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamayın inşallahKızlar eğer dayanabilirseniz izleyin ben yanımda birileri olduğu için zor tuttum kendimi prematüre doğan bir bebeğin 1 yaşına kadar gelişimi sonu mutlu bitiyor ama çok hassas olanlar izleyip kendini strese sokmasın
Gözün aydın canım inşallah geçer dua edelim herşey allahtan şifa verecek de o inşallah küçük kızına şifa verir güzel şeyler olur sizler için dua edeceğim yavrun için29 hafta 1 gunluk olmuslardi dogduklarindada cok iyilerdi doktorlari guzel seyler soyledi ama dun kucuk kizim rahatsizlandi insallah iyi olacak inaniyorum onu hep almak istemislerdi biz ondan hic vazgecmedik insallah oda bizden vazgecmez. Doya doya sevdim bugun 3 bebegimide cok kucukler ☺ mucizelerim onlar benim. Haklarinda hayirlisi...
Fatmacım geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah senin yavrularınada yaşadıklarımız kolay şeyler değil çok zor ama herşey allahtan geliyor senin kuzuların için de dua edeceğim inşallahCanım Rabbim şifa versin inşallah bebeklerimize. Benimde kızımın beyninde kanama olmuş dursun diye dua ediyoruz. Oğulumun biri dün gece ameliyat oldu. Rabbim şifa versin bütün hastalarla beraber bizim meleklerimizede
Yeşimcim bebişlerin son durumu nasıl ? Bi gelişme var mı ? Üçüz annesi olmak gerçekten çok zor en başından beri sürekli sınav veriyoruz. Bu yolda Allah herkesin bebişlerine şifa versin. Hayırlısıyla evinize sağlıcakla dönmeyi nasip etsin inşallahAynı benim yavrularım gibi tıpatıp aynısı dayanması çok zor çeken bilir derlerya gerçekten çok doğru bizde o güzel günleri görürüz inşallah hepinizin allah yardımcısı olsun hepiniz sürekli aklımdasınız benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamayın inşallah
Canım seninde ağrıların varmış korkma artık zor olan zamanı aştın bundan sonra daha iyi olur artık eline sağsağlim alırsın inşallah yavrularım biraz daha iyi demek istiyorum artık ama günü gününe tutmuyor ikisininde oğlum cihazdan dün çıktı tekrar girebilir dedi doktor kızımın bağırsaklarında sorun var geçmedi hala ama ilk günlere göre biraz da olsa iyiler çok şükür inşallah daha iyi olurlar bugün 45.günleri artıkYeşimcim bebişlerin son durumu nasıl ? Bi gelişme var mı ? Üçüz annesi olmak gerçekten çok zor en başından beri sürekli sınav veriyoruz. Bu yolda Allah herkesin bebişlerine şifa versin. Hayırlısıyla evinize sağlıcakla dönmeyi nasip etsin inşallah
Allahın izniyle geçecek bugünlerde Yeşimcim biraz daha sabır senin yaşadıklarını anlamak bizim içinde zor değil heran aynı şeylerle karşılaşma korkusundayız bizde hepimize güç versin Rabbim başta size 2 yavruna şifa versin inşaallahCanım seninde ağrıların varmış korkma artık zor olan zamanı aştın bundan sonra daha iyi olur artık eline sağsağlim alırsın inşallah yavrularım biraz daha iyi demek istiyorum artık ama günü gününe tutmuyor ikisininde oğlum cihazdan dün çıktı tekrar girebilir dedi doktor kızımın bağırsaklarında sorun var geçmedi hala ama ilk günlere göre biraz da olsa iyiler çok şükür inşallah daha iyi olurlar bugün 45.günleri artık
Yok canım herseferinde perinatoloğa para verilirmi özel hastanede 60 veriyorum ben 2 yada 3 haftada bir çokda ilgili bi kadın whatsapp dan bişey yazıyorum yada arıyorum cevaplıyor araştır tabi seninkinde tek kesede 2 bebek olduğu için üniversite hast.diyen arkadaşları dinle bencebilmiorum ki kadın bütün takibi kendisi yapcak gibi konuştu da nerde bizde o çap... üniversite hastanesine gideriz die konuşmaya başladık.. ya da gata ya.. yok mu hiç aranızda ankara da olan kızlar?
Allah razi olsun canim benim sizde benim dualarimdasiniz.Gözün aydın canım inşallah geçer dua edelim herşey allahtan şifa verecek de o inşallah küçük kızına şifa verir güzel şeyler olur sizler için dua edeceğim yavrun için
Canim ben de ogretmenim 6 haftaliktan beri yatiyorum evde raporluyum. Isimiz stresli al raporu okulun bitmesini bekleme . bebekler ve sen cok yoruluyorsundurCanım 6 dan sonra yemiyorum sadece su. Sabah kalkıyorum yine aynıyım öğlen aynı aksam aynı. Suları çok diye dedi dr. İnsallah bir an önce düzelir de rahatlarım. Sadece yatınca soluma iyiyim. Okula gidiyorum öğretmenim son 2 hafta artık. Seminerlerde rapor alıcam. Bugün sandalyede yüz tane pozisyon denedim yok oturamıyorum ağladım. Ne zor.. Daha haftam erken. Bu haftalarda dr herhangi bir hap iğne vermiş miydi canım sana? Endol fitil verdi çok agrın olursa kullan sadece dedi dr.
EvetCanım seninde ağrıların varmış korkma artık zor olan zamanı aştın bundan sonra daha iyi olur artık eline sağsağlim alırsın inşallah yavrularım biraz daha iyi demek istiyorum artık ama günü gününe tutmuyor ikisininde oğlum cihazdan dün çıktı tekrar girebilir dedi doktor kızımın bağırsaklarında sorun var geçmedi hala ama ilk günlere göre biraz da olsa iyiler çok şükür inşallah daha iyi olurlar bugün 45.günleri artık
Karneleri vereyim diyorum malum her gün doktordayiz para lazım ek ders kesiliyor maaş zaten hep borca gidiyor ek ders kalıyordu elime.Canim ben de ogretmenim 6 haftaliktan beri yatiyorum evde raporluyum. Isimiz stresli al raporu okulun bitmesini bekleme . bebekler ve sen cok yoruluyorsundur
Öyle canım dua etmekten başka bişey gelmiyo elden. Allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimize şifa versin inşallahFatmacım geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah senin yavrularınada yaşadıklarımız kolay şeyler değil çok zor ama herşey allahtan geliyor senin kuzuların için de dua edeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?