2016 üçüz anneleri :)

Aynı durum bende de var ama yalancı sancıları değilmi.bazı günler beş defa falan oluyor. Ben de ağırlaştım.pazartesi doktora gitcem. Sancı çıkmazsa devam lady bol su iç sancıları azaltıyomuş.hepimiz için zamanında olur her inşallah

inşallah en doğru kararı verebilirim.. bi gidip bi geliyor aklım.. aldırmak fikri kafama yerleşince kötü oluyorum kanamam artıo.. Allah ya ben istedim kaç yıldır çocuk die bana mükafat olarak gönderdiyse.. Transfüzyon ihtimali sizde de var di mi cnm hiç müdehale yapıldı mı?

bilmiorum ki kadın bütün takibi kendisi yapcak gibi konuştu da nerde bizde o çap... üniversite hastanesine gideriz die konuşmaya başladık.. ya da gata ya.. yok mu hiç aranızda ankara da olan kızlar?

cnm kaçıncı haftada kayıp yaşadın? Allah diğerlerine sağlık versin inş.. öleni alıyorlarmı müdehale nasıl oluyor? düşünüorum tek yumurtalarımda bi sıkıntı olsa ölseler ayrı kesede ki bebeğim devam edebilir mi? bunu bilsem daha cesaretli olacağım sanki

Biz konduramadik tabi o kadar cok dr a gittimki o zamana kadar vakit ilerlemisti 17.haftamizda oldu o yuzden riskimiz coktu buyudukce zehirleme vs riskleri artiyormus dr bunun icin tum suyunu cekti bebegin kesesine girip ama boyle bir durum olursa gercekten cok uzman bir dr olmali cunku en ufak milimlik bir kayma diger bebeklerin kaybini sagliyabiliyor o yuzden iyi bir dr bulmak lazim canim 4gun falan hastanede yattim surekli gozlemlediler sonrasinda da bir sure sonra kontrol oluyor cok sukur o minik bebegim kendini feda etti kurudu icerde dogumla beraber gidiyormus oda Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisi amin. Buarada Ankara universitesi tip fakultesinde yapildi islemim perinatoloji bolumundekiler dr ve hemsireler gercekten cok insaniyetliler hic kimseye bagiran kizan gormedim canim kaldigim sure boyunca bir gidip deneyebilirsin herkesin gorusu farkli oluyor malum

Canım biz 21. Haftada gitmiştik perinatolojiye ayrıntılı ıltrason için 1000tl verdik en son 30. Haftamda gittim 375tl verdik doktordan doktora fiyatlar değişiyor. Rutin kontrollerimizi kadın doğum doktoru yaptı çok gerekli hallerde perinatolojiye gitmiş olduk. Sana tavsiyem perinatoloji bölümü olan bir devlet hastanesine gidebilirsin. Devlet karşılasığı için hiç bir ücret ödemiyorsun ama özeldekiler gibi olmuyor tabi.

Sancılar yalancı sancılar bende günde 5 den fazla oluyor fakat açılmam çok fazla olmuş doktor heran hazırlıklı ol dedi. Haftaya tekrar bakacak. Rahim kısmında çok sancım oluyor ayakta duramıyorum.

Son düzenleme:
Aynı benim yavrularım gibi tıpatıp aynısı dayanması çok zor çeken bilir derlerya gerçekten çok doğru bizde o güzel günleri görürüz inşallah hepinizin allah yardımcısı olsun hepiniz sürekli aklımdasınız benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamayın inşallah

Gözün aydın canım inşallah geçer dua edelim herşey allahtan şifa verecek de o inşallah küçük kızına şifa verir güzel şeyler olur sizler için dua edeceğim yavrun için

Fatmacım geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah senin yavrularınada yaşadıklarımız kolay şeyler değil çok zor ama herşey allahtan geliyor senin kuzuların için de dua edeceğim inşallah

Yeşimcim bebişlerin son durumu nasıl ? Bi gelişme var mı ? Üçüz annesi olmak gerçekten çok zor en başından beri sürekli sınav veriyoruz. Bu yolda Allah herkesin bebişlerine şifa versin. Hayırlısıyla evinize sağlıcakla dönmeyi nasip etsin inşallah

Canım seninde ağrıların varmış korkma artık zor olan zamanı aştın bundan sonra daha iyi olur artık eline sağsağlim alırsın inşallah yavrularım biraz daha iyi demek istiyorum artık ama günü gününe tutmuyor ikisininde oğlum cihazdan dün çıktı tekrar girebilir dedi doktor kızımın bağırsaklarında sorun var geçmedi hala ama ilk günlere göre biraz da olsa iyiler çok şükür inşallah daha iyi olurlar bugün 45.günleri artık

Allahın izniyle geçecek bugünlerde Yeşimcim biraz daha sabır senin yaşadıklarını anlamak bizim içinde zor değil heran aynı şeylerle karşılaşma korkusundayız bizde hepimize güç versin Rabbim başta size 2 yavruna şifa versin inşaallah

bilmiorum ki kadın bütün takibi kendisi yapcak gibi konuştu da nerde bizde o çap... üniversite hastanesine gideriz die konuşmaya başladık.. ya da gata ya.. yok mu hiç aranızda ankara da olan kızlar?
Yok canım herseferinde perinatoloğa para verilirmi özel hastanede 60 veriyorum ben 2 yada 3 haftada bir çokda ilgili bi kadın whatsapp dan bişey yazıyorum yada arıyorum cevaplıyor araştır tabi seninkinde tek kesede 2 bebek olduğu için üniversite hast.diyen arkadaşları dinle bence

Canim ben de ogretmenim 6 haftaliktan beri yatiyorum evde raporluyum. Isimiz stresli al raporu okulun bitmesini bekleme . bebekler ve sen cok yoruluyorsundur

Evet benimde doğum yakın gibi gözüküyor. Hayırlısı diyorum artık nasipte ne varsa o oluyor hayatta. Bazen 9 ay bekleyip bu tür sorunlar yaşayan insanlarda olabiliyor ama insan ister istemez tedirgin oluyor. Gerçekten çok zor Allahım tüm üçüz annelerine sabır güç kuvvet versin. İnşallah herşey senin içinde iyi olur ve bebişlerinle birlikte sağ salim evinize ulaşırsınız. Kolay olmayan 45 günü devirmişsiniz artık bebeklerine kavuşmana az zaman kaldı bi kaç gün sonra seninle olacaklarını hissediyorum Allahın izniyle. Dualarım hep sizlerle. Allahım sizleri ve bebişlerinizi korusun şifa olsun inşallah

Canim ben de ogretmenim 6 haftaliktan beri yatiyorum evde raporluyum. Isimiz stresli al raporu okulun bitmesini bekleme . bebekler ve sen cok yoruluyorsundur
Karneleri vereyim diyorum malum her gün doktordayiz para lazım ek ders kesiliyor maaş zaten hep borca gidiyor ek ders kalıyordu elime.
Bebeklerimiz den daha değerli değil tabiki . Şuan bekliyorum pazartesi günü perinatolog görecek o ne derse ona göre rapor alıcam ins

Kızlar kabızlık yaşıyorum Afedersiniz ama ön bölgede yuvarlak bi şişlik hissediyorum. Çok özel oldu ama yaşayan varmı

Fatmacım geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah senin yavrularınada yaşadıklarımız kolay şeyler değil çok zor ama herşey allahtan geliyor senin kuzuların için de dua edeceğim inşallah
Öyle canım dua etmekten başka bişey gelmiyo elden. Allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimize şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…