2016 üçüz anneleri :)

Rabbim şifa versin canım. Toparlicaklar en kısa zamanda kendilerini ben inanıyorum

Hayırlısı olsun canım sağlıklı doğsunlarda inşallah..

Kızlar kabızlık yaşıyorum Afedersiniz ama ön bölgede yuvarlak bi şişlik hissediyorum. Çok özel oldu ama yaşayan varmı
Ön bölgede derken nasıl bir şişlik canım? Kabızlık için sıcak suyun içinde kayısı iç bağırsakları çalıştırıyor. Rahim genişledikçe baskı oluşuyor. Benimde ön bölgede şişlik var ama bebekten dolayı aşağı doğru indiği için sanırım çünkü hareketlerinide orda hissediyorum. Eğer bahsettiğin böle bi şişlik değilse sivilce tarzı bir şey de çıkıyor olabilir.

Estetik canım genital bölgede.sanırım rahim yada idrar kesrsi aşagı iniyo.baskı arttığı için.bi doğumumda var sonuçta normall doğum doktor gelsin ebeler baksın demiş ama hiç o koltuğa oturmak isyemiyorum.kilo almışım 83oldum 68 ile başladım nası baskı olmasın.işimiz çok zor.banyod karnıma bakıyor um kıp kırmızı. Hatta mor.çok yırtılma oldu.yani normal ise bu şişlik muayene olmak istemiyorum. Ama tuvalete gitmeye bile korkuyorum. Kayısıyı iki gündür deniyorum. Elbette yararı var.kan ilacı ve hareketsiz lik böyle yapıyo.diüer ge eliğimdede dikişlerden çok kabızlık incitmişti beni.üsyelik kan ilacının sebep olduğunu bilmiyordum.

Üçüzler anneleri Nekadar da şanslısınız. Doğuma giderken bana dua eder misiniz. Çocuğum olması için bana dua eder misiniz? Şimdiden allah razı olsun

Doktorunla konuşup ilacını değiştir istersen bende de ishal yapmıştı kan ilacı değiştirince çok şükür düzeldi. Hatta boğazımı bile tahriş etmişti artık içtiğimde midem ekşiyodu. Çatlaklar kaçıncı haftanda oluşmaya başladı ? Sen bi doktoruna danış gittiğinde canım belki doğumla alakalıdır. Bende hiç kilo alamadım aksine çok kilo verdim kemiklerim inceldi kaslarım eridi çok kötü oldum. Ama nabalım bebişler sağlıklı sıhhatli olsunlarda önemli olan o

Merhaba geçmişolsun İnşallah diğer bebeklerini hayırlı sağlıklı alırsın kucağına
Ben Erzincandayım buradaki doktorum 22 haftsdan sonra büyük bir yere gitmen iyi olur dedi bende ankara düşünüyorım bilmiyorum ama nere iyidir nere kötüdür gata ve hacattepeyi duydum
13 üncü haftadayım bebeklerimin sağlık durumu iyi inşallah ama korkuyom tüp bebek olunca insan içinden korkuyu atamıyo galiba cuma kontrolüm var hiçbirinden vazgeçmek istemiyorum

Insan hic birinden vazgecemiyor zaten iki evladimi kaybettim unutulutormu hayir ama hayat devam ediyor gozunun onunde gidiyor ama cok sukur Allah yeni umutlar yakiyor icimizde kimse sinanmasin ins evlatlariyla hepimiz saglikla sihhatle alalim kucagimiza amin...
Canim gata bende iyi diye biliyorum ama eger ora personeliyse farkli disardansan farkli muamele varmis o yuzden hic gitmedim bile askeri personel yakini degilim
Hacettepeye gelince 9 haftaydi yanlis hatirlamiyorsam sonrasina bakmiyor maalesef bende disardan gelince sorun oldu ama kimse anlamiyor tabi sekreter suratina kapatiyor telefonu aradiginla kaliyorsun :'(

Herkese hayirli ramazanlar bu ayin bereketi hurmetine rahatca atlatalim bayrama eriselim ins. Butun korkularimiz selamete ersin miniklerimiz gelisip buyusun annelerini hic uzmesin dogumu yaklasan arkadaslarimizda kolay ve guzel bir dogumla saglikla alsinlar evlatlarini kucaklarina Allah sikintilarimizi gidersin Amin.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim diğer bebeklerine sağlık versin inşallah
öyle şey mi olur ya 9dan sonra ilgilenmemekte neymiş hastanelerde acayip
Hakkımızda hayırlısı bakalım
Bide üçüz var dimi şuan

cnm bende senle aynı durumdayım ben 10 haftalığım benim doktorda ben takip etmem dedi.. ben de doktor araştırıyorum.. inşallah ikimizde sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.. 32. haftaları görürüz inşallah

Ya bazı doktorları anlamakta zor ne demek ben takip etmem sen onun hastası değilmisin ? Madem öle bu kadar risk var neden 3 tane olmasına sebep oldu? İstese 1 tane emriyo koyabilirlerdi. Şimdi de geçmiş ahlam kesiyor ben takibini yapmam diye insanı mecbur duruma sokuyorlar. Bunun kararını vericek olan sensin doktorun değil. O işini yapmakla mükellef. Zora gelince ben takibini yapamam dememeli. Bu yola birlikte başlamışsınız seni yarı yolda bırakması hiç hoş değil. İnşallah iyi ve vicdanlı bir doktora denk gelirsin ve Allahta sana şans nasip eder. Bu kararı vermek gerçekten kolay değil. Sonunda herkes mutlu sona kavuşacak diye bir şey de yok. Herkes şanslı olamayabiliyor. Ama bu riskler tek gebelikte de var. Allah nasip ettikten sonra gerisi boş. Sen inancını kaybetme yeter.

Amin canım hepimize hayırlı olsun,9 yaşından beri oruç tutan biri olarak bu sene tutamamak çok garip geliyor

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Aramızda hamile olup oruç tutan varmı bilmiyorum ama varsa Allah kolaylık nasip etsin yardımcısı olsun inşallah. Allahım bu güzel ayın hürmetine tüm hamilelerin yardımcısı olsun kolaylıklar nasip eğlesin inş.

Ya kızlar bişey sorcam inşallah sağlıkla doğarlar bi sıkıntı olmazsa sezeryan sonrası karnı toplamak için yazlık korse bulamilirmiyiz kışlık yün olanları biliyorumda yaza denk geliyoruz yakmayacak bişey olması lazım çünkü herkes mutlaka sar diyor sıkılaşması için,tek derdin bumu diye kızmayın bana herşeyi düşünüyorum kafamda birsürü şey dolanıyor herşeyin iyisini düşünmek istiyorum o yüzden

Aynı şeyi bende düşündüm bende merak ediyorum ne yapmak lazım bunlarda önemli şeyler sonuçta kendimizede bakmalıyız.çatlaklar için bir öözüm yok ama en azından karnı toparlamak için bişiler yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…