2016 üçüz anneleri :)

Bende ayni seyi dusunuyorum ama bir yandan da sezeryanda sarmak dogru mu korse zarar verir mi sonradan sorun yasarmiyiz onu dusunuyorum

Merhaba sizede hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza alırız bebek leri inşallah bizim 2 emriyo transfer edilmişti biri sonradan bölünmüş şuan üçüz inşallah hayırlı sağlıklı doğarlar burda hastanelerde yeterli imkan yok ben o yuzden hastane arıyorum doktorum buradaki imkanların yeterli olmayacağını söyledi hsngi hastaneye gitsem bilemiyorum siz nerdesiniz tüp bebek mi sizinde

Evet canım araştırayım biraz bulursam paylaşırım sen duyarsan başkasından bizede söylersin o zaman bu arada sen ne durumdasın ağrı sızı varmı?

Evet canım araştırayım biraz bulursam paylaşırım sen duyarsan başkasından bizede söylersin o zaman bu arada sen ne durumdasın ağrı sızı varmı?
Tsbiki haber veririm. Sıkılaştırıcı özellikte losyonlsr var ama bu konuda ne kadsr başarılı olur tartışılır. En güzeli dikişler iyileştiğinde mekik çekmek sanırım ama bunun içinde 1-2 sene kadar beklemek gerekir. Annemle kayınvalidemde ikiz doğum yapmışlar ikisininde karnı kalmış doğumdan sonra. Gerçi kilo faktörüde önemli bu durumda. Benim aprıların biri geçio biri başlıyor şimdide dişim ve başımın ağrısından ölüyorum. Karanfil biraz iyi geliyor ama kısa süreli sonuç veriyor. Yarın doktor kontrolüm var bakalım nstye bağlancam inşallah sancı çıkmaz. 34. Haftaya kadar dayanmak istiyorum. Sayılı günler kaldı artık hepimiz için

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Herzaman bulantılar aynı şiddetde olmuyor canım endişelenme bir şeyleri yoktur miniklerin. Benimde 2 gün mide bulantım olmadığında telaşa kapılıyordum ama sonrasında başlıyordu tekrar bulantılar. Bazen gündüz bazende gece hele bir ara günde 3-4 defa istifra ettiğimi bilirim.

Korktum cnm genelde sabahları kötü oluyorum ama ztn çok siddetli bi bulantim yok ama dün olan bugün nerdeyse hiç yok buda beni hafif korkutuyor inşallah herşey yolundadır

Korktum cnm genelde sabahları kötü oluyorum ama ztn çok siddetli bi bulantim yok ama dün olan bugün nerdeyse hiç yok buda beni hafif korkutuyor inşallah herşey yolundadır
Korkma canım merak etme bebişlerin seninle birlikte bi problem olsa kanaman olurdu içini ferah tut sgres yapıp bebişlerini üzme

Aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldiniz :)
Dr arayan arkadaslara nacizane bir tavsiye oncelikle nasil bir hastahane ve nasil bir dr istediklerine karar vermeliler yoksa cok yipraniyor insan herkes bisey diyor. Yani devlet mi yoksa ozel hastane mi dusunuyorsunuz yada normal bir kadin dogumcu mu yoksa perinatolog mu takibinizi yapsin istiyorsunuz oncelikle bunu belirleyin sonra tercihinize gore birine bakin

Yesim43 umarim bebeklerin daha iyidir canim su mubarek ramazan hurmetine Allah herkesin evladini korusun
Fatma sende durumlar nasil iyi gelismeler oldu mu? Kuvezden cikan var mi? Dr'lar ne diyor eve ne zaman gecebilecekmissiniz?
Arslan-3 senin durumlar nasil canim? Moralini yuksek tut bol bol sutun olsun bebeklerin cabucak toparlan
Lady1234 nasilsin canim dayanabilecek misin biraz daha?

evet benim de tüp bebek bana da önce ikiz dendi sonraa aa biri bölünmüş dendi şiddetli bi kanama geçirdim ama bebeklerim etkilenmedi şükür.. 12. haftayı sağ salim atlatırsak daha da rahatlıycam.. Ben ankaradayım, şimdi şükran çakmak die bir doktorda karar kıldım , bu sene benim gibi bir hastasına doğumda yaptırmış.. inşallah bizim de sonumuz güzel olur, biz de cennet kokulularımıza kavuşuruz... biraz pahalıya patlıycak ama gözüm görmüyor artık tek sağlıklı olsunlarda.. memorial la anlaşması varmış doktorun.. Sürekli dua ediyorum Allah büyük!

Herkese hayirli ramazanlar insallah dualarimiz kabul olur.
Kizlar 21 haftaya giriyorum. Gecen hafta univ hastanesine gittim. Doktor hersey yolunda dedi cok mutluyum. Ama bu bel agrilarini ne yapacagiz. Bir de asiri uykum oluyor ama uyku yok. Uykulu dolasiyorum anlayacaginiz uyumak istiyorummmmmmmm.
sizde de oluyor mu. Normal mi bu haftalarda

Mrhb kızlar bende iki embirio transfer edildi ikiside tutundu kalp atışlarını duyduk 7. Haftada üçüncü bebek gibi bşy gözüktü bir kesede yani bir kesede ikinci bebek gözüktü doktorum bana üçüz bebek annesi dedi fakat sorduğumuzda net acıklama yapmadı iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım dedi estrofem i de kesmedi iki hafta daha kullan gel bakalım ona göre dedi.diğer ilaçlara da devam deddi.şimdi tam kestiremiyrm üçüncü bebek var mı yokmu. Bugün rutin kontroller için doğum yapmayı düşündüğüm doktora gidicem.inş üçüncü bebeğim de vardır ve kalp atışlarını duyarız.benim 6.haftadan beri çok bulantım var kusma korkusu ile hiçbirşey yiyip içemyrm çok az beslenyrm günde yediğim toplam yarım porsiyon bile etmiyor dört kilo zayıfladım 54 e düştüm. Endişelenyrm.çıkda ağrım oluyor uykum çok geliyor ağrılardan bulantılrdan dolayı uyuyamıyrm.birde 12 gündür kabızlık çıkmıyrm tuvalete kaburgalarımın altında sağlı sollu ağrı batma acıma var gaz sancısı diyorum bazıları normal diyor gaz da cukaramıyrm onunda kabuzlığında ağrısı çok oluyor.rahimin üst tarafında da sürekli ağrı var. Napıcamı şaşırdım eşimde bu durumu pek ti ye almıyor.durumu nasıl daha iyi atlatırım die düşünüyorum sizde de durum böylemiydi. Ne yapmalıyım.bu hafta 9. Haftadayız...

Emtu arkadaş ben daha yeni yeni uyuyorum 10 a kadar falan en fazla bir hafta uyumuşumdur.gündüz zaten uyku yok.bazen gece 3 4 te uynıyodum sabaha kafar..bence kilo yapan uyku.bu ay biraz iyi uyudum kaburgalarıma batma olmasına rağmen hızla kilo aldım.yeni gelenler hoşgeldiniz.söylediğiniz problemleri bizde yaşadık.yaşıyoruz.sabırlar hepimize

Merhaba kizlar
Son durumlar ne?doguran neyim var mi:)))
Kuvozdeki bebelerden ne haber?inşallah hepsi iyidir
Benim yeni yardimcim 4 gündür geliyo maşallah cok memnunum şimdilik
Inşallah hep böyle gider
Biz 3 numara beze gectik bu arada:)

lady ne durumdasın.seninde kaburga kemikleri ne baskı yapıyor larmı.doktora gittim sancı yok dedi ama hergün beş altı kez yalancı sancılar giriyo.daha iki kilo olamamışlar.perşembe merkez hastane ye gitcem.malum özel hastane ayarlamadım.devlet hastaneleri de burada 34 ü bitirmexsen almıyorlarmış.bi dokyorla konuşayımda ordan oraya atmasınlar beni.buralarda imkanlar kısıtlı.batıya gelmem de mümkün değil. Umarım sağ salim atlatırız.senden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…