2016 üçüz anneleri :)

O haftalarda bende çok zor uyuyodum sabahda uyanamıyodum 2 lere kadar uyumaya çalışırdım,şimdi 11 de gözlerim kapanıyo gece sürekli wc ye kalkınca sabahda 10 a kadar uyuyorum

Hayırlı olsun dr üçüncüyü onaylamış sadece üçüzlerde hafta biraz ilerlesin diye kesin konuşmuyordur bence bizim 3 ayrı keseden biri çok küçüktü bu kaybolur demişti ama sonra gittiğimizde onunda kalp atışı vardı:) Allah gönlüne göre versin aramıza hoşgeldin :)

Kizlar sezeryanda korse kullana bilirsiniz
Bana daha hastanedeyken giydirdiler
Ama evde giyemedim acidi
Nasıl yapıcam bilmiyorum ama zorlayıp takmaya çalışıcam bende sadece göbek var kolum bacağım aynı göbeğide toparlarsam 6 aya güzel olur tabi önce sağlık,bakıcın hayırlı olsun canım inşallah busefer yüzün güler

Ayy diş ağrısı en kotktuğum şey geçmiş olsun canım ya bende magnezyum işe yaradı galiba sancı çıkmadı bugün sen ne yaptın? Nst yede uyuz oldum ya nefesimi kesiyo 3 bebeğin kalp atışını tek tek bulmak gerekiyomuş sadece sancıya bakın dedik ben bayramı hastanede geçirebilirim :))

Hayırlı olsun Fatma evet üçüzlerde bulantı erken başlıyor malesef bazen iyi oluyorsun ertesi gün bakmışsın çok bulanıyor bisüre hazırlıklı ol umarım uzun sürmez bulantın daha kötüleşirsen aklında bulunsun ben haftada bir serum taktırdım iyi geliyor hem yemek yiyemediğin için vitamin falanda katıyolar bulantı içinde rahatlatıyor serum

Saolasın cnm üçüncü bebeğimizinde kalp atışını duyduk cok şükür ama çok küçük ve kalp atışı diğer ikisine göre çok zayıf kaybolabilir dedi doktor ama devam da edebilir dedi inşlh üçüz de sağlıklı sıhhatli yuvama cennet kokuları yayarlar mutluluk verirler hepiniz için gecerli Amin...

Bende 13 haftalık oldum mide bulsntısı çok oluyor ilaç kıllanıyorum

Zofer kullanan var mı aranızda bulantı kusma için doktor verdi bana bulantıdan hiçbirşey yıyemediğimden kilo verdiğimden ama yine de endişelenyrm bebeklere bi etkisi olıt die

Çok şükür nstde sancım çıkmadı. Doktor kan ve idrar tahlili istedi eğer onlarda da problem çıkmazsa 24 hazirana kadar bekleyeceğiz dedi.
Dişimin ağrısı hala devam ediyor kendi kendime nazar değdirdim resmen 3 ay öncede diş muayenesi olmuştum temizletmiştim dişlerimi birden niye böyle oldu anlamadım. Herkes nstden 20dk da çıkıo benim 1 saat sürüyor. Dediğin gibi her bebeğin tek tek kalp atışını bulmaları gerekiyor bazen zor buluyolar özellikle alttaki bebeği :) bayramda inşallah hastanede olmazsın canım insanın evi gibisi var mı Allah sağlık sıhhat versin inşallah gerek kalmaz.

Mesajı yeni okudum allah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin insallah ben erzincandayım ama ilerleyen dönemde mecbur büyük bir yere gitmem gerekiyor bende ankara düşünüyorım hacettepe gata ve ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi duydum ama burasıda olanilir özel mi bura nasıl oluyor biz 13 haftadayız

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kabızlık bendede oluyordu doktot bana duphalac diye bir ilaç verdi onunla rahatladım doktoruna danış bence bir an önce

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah sen nerdesin

İnşallah

Zofer kullanan var mı aranızda bulantı kusma için doktor verdi bana bulantıdan hiçbirşey yıyemediğimden kilo verdiğimden ama yine de endişelenyrm bebeklere bi etkisi olıt die
Ben zofran kullanıyorum zofer ile aynı sayılır demişti eczacı ama bilmiyorum ne zararı olur yada olmaz ama mecbur bende kullanıyorum allah kolaylık versin

O doktoru duymuştum ama oldukça pahalı bildiğim kadarıyla muayenesi 300 lira özel kliniğinde çalışıp anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor.

Estetik ben nst yevgirincebkalp atışlarına bakmıyolar sancı var mı diye bakıyorlar
Bende 28. Haftadan önce girdiğimde 1 tanesi bağlanıyodu sadece şimdi 2 tane şey bağlıyor. Bağladıkları başlığın birinden bebeğin kalp atış sesini duyabiliyorsun. Bide bi buton veriyolar bebek tekme attıkça ona basıyorum. O başlıktaki amaç sadece kalp sesini duymak mı bilmiyorum. Sonucunda sancı var mı yok mu diyr ölçüm oluyor. Bi kağıt veriyolar. Belki cihaz modeline göre farklılıklar vardır bilemiyorum ki. Önceden öle buton falan vermiolardı bana bebek tekme atınca basıyosun.

evet doktorun özel muayenehanesi var, anlaşmalı hastanelerinden hangisini seçersen doğum onda oluomuş.. ben 10 haftalığım kabul etti bence kaç haftalık olsan kabul eder gibiydi telefonda sekreteriyle konuştum daha gerçi.. gata perinatolaga giderim die düşünüom bakalım.. karnın çıktı mı senin .. ben de hala belli belirsiz bir kabarıklık var.. kilo da almadım daha..yeterince sağlıklı beslenmiorum galiba ama mide bulamtısı ve mide ağrısından yiyemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…