2016 üçüz anneleri :)

Dişimin ağrısı ağrıkesiciylede geçmeyince bugün dişçiye gittim. Kanal tedavisi yaptı doktor. Bir zararı olur öu diye sordum olmaz dedi. Dişimin kökü baya bi iltihaplanmış. Ağrı kesiciyle pek başedebileceğiö bi durum değildi. İnterntte kesinlikle yaptırmayın vs gibi yazılar okuyunca yanlış bişey mi yaptım acaba diye düşünmeye başladım. Fakat başka çaremde yoktu gibi 2 hafta daha o acıya tahammül edemezdim yemek bile yiyeöiyodum

Bence iyi yapmışsın iltihabın yayılması daha sakıncalı Allah korusun şimdiden geçmiş olsun,herkes farklı bişey söylüyor kulak asma diş ağrısı öyle katlanılcak bişey diil

Canim zaten belli bir haftaya ulastin dr goruyor durumunu eger bir sorun olsaydi yapmazdi zaten sen onu aklina takipta hic moralini bozma
Bak hem fiziksel olarak biraz rahatladin en azindan dis agrin gitti belki bu sana daha iyi motive olacak minikler 2-3 hafta daha sakin sakin duracaklar seninle

Ya bilmiyorum ki bu seferde tansiyonum fırladı 14/9 du biraz önce ölçtüğüm inşallah tansiyonu düşürüm yoksa bu durumda sıkıntı benim için ne güzel düzelmişti neden tekrar çıkmaya başladı anlamadım

Ben zofran kullanıyorum zofer ile aynı sayılır demişti eczacı ama bilmiyorum ne zararı olur yada olmaz ama mecbur bende kullanıyorum allah kolaylık versin
Ya bana hapı pek fayda etmiyor iğnesini seruma kattılar iki sefer o baya iyi gelmişti bugün çok kötü oldum berbat hiç kalkamadım sürekli bulantı öğürme napcam bilmiom iğneyi de bir tek hastahane de uyguluyorlar eczaneler satmıo sürekli de hastane ye para dayanmuo napıcamı şaşırdım...

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kabızlık bendede oluyordu doktot bana duphalac diye bir ilaç verdi onunla rahatladım doktoruna danış bence bir an önce
Üçüncü bebeğimin kalp atışını da duyduk fakat rahatsızlıklar devam ediyor nrahatsuz
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kabızlık bendede oluyordu doktot bana duphalac diye bir ilaç verdi onunla rahatladım doktoruna danış bence bir an önce
üçüncü bebeğimizinde kalp atışını duyduk cok şükür fakat çok küçük ve kalp atışı diğer ikisine göre çok zayıf bişy olmaz değilmi yiyip içemyrm da napcaz eşim de bende çok şaşkınız..

Ben 13 haftalığım daha karnım belli değil sağlıl durumları nasıl minnakların rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin inşallah bende kilo veriyorum mide bulantısı kusma bişey yiyemiyorum

Ben dün geceyi hastane de geçirdim ilscı içmemiştim çok kötü oldum bu süreçte bebeklerimiz için dayanmamız gerekiyor Rabbim sabır versin inşallah kaçıncı haftadasın

Ben dün geceyi hastane de geçirdim ilscı içmemiştim çok kötü oldum bu süreçte bebeklerimiz için dayanmamız gerekiyor Rabbim sabır versin inşallah kaçıncı haftadasın
9.haftanın sonlarındayım canım eşimden başka destekcim de yok napcaz bilmiyrm eşimde çalışmak zorunda bi yere kadar bide benim mide felci rahatsızlığım var hamilelik bulantıları eklenince alt etti beni.

Estetik canim sarimsak falan yesen iyi gelmezmiki benimde genelde 14 9 oluyor sarimsakla biraz idare ediyorum ins sana da iyi gelir canim
Kizlar ilk 3 ay bulantilar yogun oluyor maalesef siz zayiflasanizda bebekler besleniyor ins kisa surede gecer bulantilariniz biraz rahatlarsiniz

Sarımsak, kefirde tükettim ama düşmedi. Bu şekilde devm ederse sıkıntı. Yüksek tansiyon bebekler içinde anne içinde çok tehlikeli bilginiz olsun. Acaba diyorum dişim yüzünden mi çıktı çok fazlamı kStım ki acıdan kendimi. Az önce midem bulanır gibi oldu kusmaya çalıştım ama kusamadım. Sonrasında da burnum kanadı inşallah yarına düşmüş olur ve bidaha çıkmaz. 34. Haftaya kadar dayanmamız lazım

İlk 3 ay bebekler sizden besleniyor ama siz kussanızda mutlaka yemek yemeğe çalışın kızlar ben kusardım geri tekrar bişiler yerdim. Özellikle sabahları gelen ilk sarı safrayı mutlaka kusun yoksa gün boyu mide bulantısı sizi rahatsız eder. Mide bulantılarının güzel yanı bebeğinizle aranızdaki bağdır aslında onun varlığını hissetmenizi sağlar. 1-2 gün kusmasanız hemen telaşa kapılırsınız. Bunlar en güzel günleriniz kızlar tadını çıkartın inan son haftalar daha zor geçiyor

kaç haftalıksınız şuan canım inşallah düşer..

Kızlar nasılsınız ? Bugün dr kontrolüne geldim açılmam dahada fazlalaşmış dr tedbir amaçlı yatış verdi. Sancılarım her geçen gün dahada artmaya başladı şimdi serum takıldı sancıyı durdurmaya çalışıyolar bide ciğer geliştirici yapıcaklar sanırım tekrar bebeğin ciğer gelişimi için çok öndmliymiş 32. Hafta doktor inşallah biraz daha tutmaya çalışacağız ama her an doğumada alabilirim hazırlıklı ol dedi.

Leydi tam sana bakıyordum nezamandır yazmadı kaçıncı haftası diye,yazmışsın, hayırlısı olsun inşallah 30 bile bukadar zorsa 32 ye gelsem çok mutlu olurum heralde rekor falan hak getire
İnşallah biraz daha uzatırlar canım Allah yardımcın olsun

Sabah ki sarı sıyu lusmak rahat latıyor ben serum taktırdım şimdide ilsç kullsnıyorum tabi ilacında bebeklerime zararı olmaz inşallah ondan da korkuyorum ama bi zaman sonra geçiyor muş
Bende şimdi acildeyim zofer vitamin kattılar seruma hafifledi gibi bakalım ben kusmak hiç istemyrm nefret edyrm çok zor Allah kolay kapılar açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…