2016 üçüz anneleri :)

Ne zamandir bende seni merak ediyordum Lady biraz daha dayanirlar ins. Moralini hic bozma ama dogsalar bile haftan iyi uzun bir kuvez maceraniz olmaz cabucak evinize gidersiniz ins.
Su mubarek ramazanlar hurmetine Allah hepimize zamaninda saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin

Yarın 33. Haftamıza gideceğiz inşallah kıxlar doktorumda diyor ki ğçüz gebelik için çok iyi bir hafta için ferah olsun artık zorlu süreci atlattın diyor. Ama ben genede ister istemez tedirgin oluyorum. Moralim çok bozuk her an alıcaklar diye korkuyorum. Bi yandan da bebişlerime kavuşacağım diye heyecan duyuyorum. Allah inşalşah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kıcağımıza almayı nasip eder. Sancılardan dolayı pek keyfim yok sizi haberdar etmek için girdim merak etmişsinizdir diye. Dualarınızda bizleri unutmayın

Lady geçmiş olsun. Dualarımız seninle. İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebişlerine. Haftan gayet iyi hiç canını sıkma üçüzler daha güçlü ve dirayetli oluyor.

Amin cnm inşallah tek duam sağlıklı sıhhatli bebeklerime kavuşmak.. İki hafta daha sık dişini olmadı hastaneye yat, kontrol altında bekle..
Allah korusun canım ben hastanede uyuyamıyorum bile ev daha rahat evimde olayım başka bişey istemem. 1,5 aya yakın yatıyorum zaten kayınvalidemde kalıyorum o bakıyor bana. Evimin kokusunu bile özledim. Hastanede yatan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin. İnsanın psikolojisi bile değişiyor.

Merhaba arkadaşlar bebeklerimin suyu fazla diye yazmıştım bugün tam 23 haftalık olduk ve pazartesi detaylıda 30 mm cikti rahim ağzı uzunluğu. bugün kendi doktoruma randevum var. Dualarınızı bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar bebeklerimin suyu fazla diye yazmıştım bugün tam 23 haftalık olduk ve pazartesi detaylıda 30 mm cikti rahim ağzı uzunluğu. bugün kendi doktoruma randevum var. Dualarınızı bekliyorum..
Canım senin haftalarında benimde aynıydı durumum 24. Haftamda hunileşme başladı acil serkraja alınmıştım inşallah sende böyle bir problem olmaz. İçin rahat olsun stres yapıp bebişlerini üzme bak gör 32-34 haftalara geleceksin inşallah asıl zorlu süreç şimdi başlıyor.rahim uzunluğunun azalmamısı için mutlaka dinlen hatta tuvalet dılında hiç kalkma çünkü serkrajda bir çözüm değil demişti dr kaç kilo taşıyorsun bir ip parçası ne kadar tutabilir demişti. Ben dinlenmemnin çok faydasını gördüm dikkat et kendine

İnşallah...
Teşekkürler cnm çıkışta kendi doktoruma gidicem vajinal ölçer o. Duruma göre ne olacak bilmiyorum hafta ilerledi serklaj da korkutuyor beni.

İnşallah...
Teşekkürler cnm çıkışta kendi doktoruma gidicem vajinal ölçer o. Duruma göre ne olacak bilmiyorum hafta ilerledi serklaj da korkutuyor beni.
Korkma canım korkulacak bişey yok ben hiç ağrı sızı hissetmedim çok şükür ama genede inşallah gerek kalmaz. Dikkat etmen çok önemli çünkü benim 23. Hafta 29mm deyken 24. Haftamda hunileşmeyle 14mm düşmüştü. İstirahat etmek çok öenmli. Doktor tuvalet dılında kalkma sana biri baksın demişti bende dinlemedim yemeğimi falan kendim yaptım sonunda da mecburi serkraj yapıldı.bebekler büyüdükçe alt tarafa baskı artıyor. Baskıyı azaltmak için istirahat çok önemli.

Lady bende yarın gircem 33 e aslında.ben de bugün doktora gittim. 40 km uzaklıkta yaşadığım için acil bi durum olursa diue pazartesiden itibaren hastaneye yatış yapcam.önlem amaçlı .seninkilerin kiloları ne kadar ultrasondan ultrason a da fark var. Açılma da yok.benim derdim.mesafe.hastane yetersiz kalırsa bebekler daha küçük doğarsa mecbur daha büyük bir ilesevk olacak.neyse geçmiş olsun. İnş 34 35 i görürüz

Cnm jel verdi dr magnezyum verdi rapor verdi yat dinlen dedi. Serklaja sıcak bakmıyor suların patlama riski vs dedi. Haftaya tekrar cagirdi kontrole takip edecek uzunluğu.

Cnm jel verdi dr magnezyum verdi rapor verdi yat dinlen dedi. Serklaja sıcak bakmıyor suların patlama riski vs dedi. Haftaya tekrar cagirdi kontrole takip edecek uzunluğu.
Uzunluğunda kısalma yoksa korkmana gerek yok canım. Sadece çok dikkatli ol bol bol istirahat et mümkün olduğunca tuvalet dışında kalkmamaya çalış. Serkraj bu haftalarda gerçekten riskli bir ameliyat fakat bebeklerin erken gelme olasılığı daha kötü çünkü bu haftalarda yaşama şansı olmuyor o yüzden ben mecbur riski göze almıştım. Yapan doktor çok önemli her doktor bu işlemi yapmıyor. Magnezyum kasılmaları önlüyor. Jel bende tahriş yapmıştı kaşıntı oluyordu dr progestana geçti. Ama mg olarak jel daha iyi diye biliyorum.

Evet cnm jel daha iyiymiş. Bakalım bende ne etkisi olacak. Cnm hep yatmalı miyim oturmak kisaltiyor mu rahim ağzı uzunluğunu?

Evet cnm jel daha iyiymiş. Bakalım bende ne etkisi olacak. Cnm hep yatmalı miyim oturmak kisaltiyor mu rahim ağzı uzunluğunu?
Hep yat canım. Sadece yemek esnasında otur onun dışında yatmaya çalış. Alta baskı oluşmasın. Ayağnın altına yastık koy popo kısmın yukarda kalıcak şekilde eğer mide yanması falan yaşarsan başına bi kaç yastık koyabilirsin. İlk zamanlar çok zor oluyor ama alışıyor insan. Ben 1,5 aya hakın süredir bu şekilde yatıyorum. Yemeğimi kayınvalidem getiriyor. Haftada 2 defa duş alıp çıkıyorum hemen 5dkda lavabo dışında kesinlikle kalkmıyorum.banada dr yat dinlen demişti ben dinlememiştim aman sakın ihmal etme. Serkrajda atmazlarsa hastanede yatmak zorunda kalırsın hem madden hemde manen hastanede kalmak daha zor.

Günaydın cnm evet hastaneden Allah korusun. Bugün son kez okula gidicem. Pazartesi de rapor almaya gidicem hastaneye. Ve tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem sonra hep yaticam bir tek yemek yapmaya kalkarım o da en fazla 1 saat sürer. Haftaya cuma yine kontrol edecek uzunluğu. Yatmak etki eder inş kisalmaz.

Aman Allahım. Arkadaşlar bu topiği seviyorum o yüzden takip ediyorum. Yaşadıklarınız ne kadar zor şeyler.
Allah size güç kuvvet versin. Ne kadar büyük fedakarlık.
Dualarım sizinle. Büyük mucize :)

Aman Allahım. Arkadaşlar bu topiği seviyorum o yüzden takip ediyorum. Yaşadıklarınız ne kadar zor şeyler.
Allah size güç kuvvet versin. Ne kadar büyük fedakarlık.
Dualarım sizinle. Büyük mucize :)
Teşekkür ederiz. Boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altında diye. Anne olmak kolay değil hele üçüz annesi olmak gerçektrn çok zor ama bir o kadar da mutluluk verici. Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Benim cumartesi 10. Haftaya giriorum sen sonlardasın bu ağrılar bulantılar ne zaman geciyor biraz olsun ne zaman düzenim olur serum takılmaktan acile gitmekten yoruldum uyku uyuyamıyrm bulantıdan kusmadan ağrıdan ne zaman kurtulurum

Dayan canım az kalmış benim 14.haftada falan azalmıştı bulantılar. Her öğünde kızartılmış ekmek yedim yani kıtır kıtır olacak kadar kızartılmış onun çok faydasını gördüm bir de günlük sütlerden yoğurdumu kendim yaptım hep o da
midemi çok rahatlatıyordu benim

İnşşşALLAH canım ya bide benim mide mide felci rahatsızlığım da var iki bir mahvetti 53 e düştüm inşşşALLAH daha düşmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…