- 17 Mart 2015
- 227
- 129
- 33
- 33
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.341
16-17.haftalarda geçti benim peynir ekmek yiyodum sürekli tarhana çorbası falan,gece uyumak için başını yüksek biyere arkaya doğru yatır direk yatınca kötü oluyodu yarı oturuyo gibi uyurdum Allah yardımcın olsun serum benide bikaç gün idare ediyodu,geçecek merak etme, ilerleyen haftalarda başka zorlukları var o yüzden her halimize şükredelimBenim cumartesi 10. Haftaya giriorum sen sonlardasın bu ağrılar bulantılar ne zaman geciyor biraz olsun ne zaman düzenim olur serum takılmaktan acile gitmekten yoruldum uyku uyuyamıyrm bulantıdan kusmadan ağrıdan ne zaman kurtulurum
Ya canım ben yiyip içemiyorum mide felci rahatsızlığım da var 8 sene transfer yaptırmadık bu yüzden bulantı kusmalarım azalınca transfer yaptık çok şükür üçüz oldu elhamdülillah ama benim mide felcine çözüm bulmam lazım hiçbişekilde hayata devam edemyrm 6.haftada hamilelik bulantılarda eklenince dışarı bile çıkamaz oldum sürekli doktorda sürekli acilde16-17.haftalarda geçti benim peynir ekmek yiyodum sürekli tarhana çorbası falan,gece uyumak için başını yüksek biyere arkaya doğru yatır direk yatınca kötü oluyodu yarı oturuyo gibi uyurdum Allah yardımcın olsun serum benide bikaç gün idare ediyodu,geçecek merak etme, ilerleyen haftalarda başka zorlukları var o yüzden her halimize şükredelim
Allah şifa versin demekten başka bişey gelmiyor elimden zor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunYa canım ben yiyip içemiyorum mide felci rahatsızlığım da var 8 sene transfer yaptırmadık bu yüzden bulantı kusmalarım azalınca transfer yaptık çok şükür üçüz oldu elhamdülillah ama benim mide felcine çözüm bulmam lazım hiçbişekilde hayata devam edemyrm 6.haftada hamilelik bulantılarda eklenince dışarı bile çıkamaz oldum sürekli doktorda sürekli acilde
Valla canım benim geçmemişti en son dra dedim su gibi gelmeye başladı bana reflor yazdı onu kullandıktan sonra düzene girdi. Fakat hala öle katı bi şekilde olmuyor daha yumuşak :)))) istersen gene bi druna danış ama normal bağırsakları yumuşatıyor kabız olması daha kötü bi durum olur bizim için endişe etmene gerek yokKızlar magnezyumdan sonra ishal olduğunuzu yazmıştınız peki geçiyormu bisüre sonra yoksa hala devammı ben şuan aynı durumdayım geçiyordur inşallah kabızı ayrı zor ishali ayrı zor:)
Evet kesinlikle kabız daha kötüValla canım benim geçmemişti en son dra dedim su gibi gelmeye başladı bana reflor yazdı onu kullandıktan sonra düzene girdi. Fakat hala öle katı bi şekilde olmuyor daha yumuşak :)))) istersen gene bi druna danış ama normal bağırsakları yumuşatıyor kabız olması daha kötü bi durum olur bizim için endişe etmene gerek yok
Sağol canım seninde mübarek olsunSelam Arkadaşlar herkesin ramazani mübarek olsun Allah hepimize zamaninda dogumlar nasip etsin.
Yeni Arkadaşlar hos geldiniz bulantilar cok zor sürec zor Allah kolaylik versin sabir versin kolay degil kalbimiz Birken dort atiyor Allah yardimcimiz olsun hic bulantim olmadigi icin yardim edemiyorum sabir sabir sabir diliyorum.......
Kizlar kac mg Magnesium aliyosunuz bende
Bir gün iyi birgün kabiz cok Magnesium da almak istemiyorum Doktor istedigin kadar al demisti aslinda günlük 400 aaliyorum 100mg de elevitin icinde var sizler nasil aliyonuz yardimci olursaniz sevinirim
3Aslan canim muz yemegi dene cok iyi geliyor
Aminn canım elden bşy gelmeyince kalben duadan başka bişey yapamyrzAllah şifa versin demekten başka bişey gelmiyor elimden zor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkür ederim seyyahhk bende sizleri merak ediyorum. Azerin ve diğer arkadaşlar ortalıkta gözükmüyor inşallah herşey yokunda gidiyordur. Bebekleri küvözde olan arkadaşlar ne durumda şuan merak ediyorum. Bende şuanda tüm duyguları yaşıyorum sanki korku endişe heyecan hepsi var. Allah hepimize bebeklerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.Ne zamandir bende seni merak ediyordum Lady biraz daha dayanirlar ins. Moralini hic bozma ama dogsalar bile haftan iyi uzun bir kuvez maceraniz olmaz cabucak evinize gidersiniz ins.
Su mubarek ramazanlar hurmetine Allah hepimize zamaninda saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin
Canım mide felci olmasam belki daha kolay geccek benim gastroenteroloji doktorum ulaşmaya çalışıyrm bir aydır ulaşamıyorum bugün hastahane ile iletişime gectim ahmet bey yırtdışındaymış iki ay sonra gelicekmiş pazartesi tekrar arayın dediler iletişim kuralım ahmet beyle dediler mide felci hamileliğimle birleşince bir yudum suyu bile işkence gibi içer oldum kendimi bıraktım üçüzlerim den endişelenyrm yol bulmaya çalışyrmHhcm canım kilolarını dr tam net söylemiyor. Karında alan kalmadığı için ultrasonda görülen rakamlar yanıltıcı olabilir dedi. Çünkü ölçüm yapmakta zorlanıyormuş. Çok şükğr serum ve ilaçlarla sancılarım biraz daha azaldı. Doktorum bu haftayıda atlatabilirsek öyle alırız dedi.benim bebeklerin başları alt kısıma denk geliyor ayakları yukarda kalıyor bu yüzden rahime çok baskı yapmaya başladılar ve rahim boyu kısalmaya başladı. Benimkiler doğum kanalına doğru girmeye başlamış dr öyle söyledi.
Estetik teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi almayı nasip etsin inş.
Melikemenki canım mide bulantıları kişiden kişiye göre değişebiliyor. Ben 18. Haftama kadar mide bulantısı yaşamıştım. 20. Haftamda tam anlamıyla kesildi diyebilirim. Şuanda bile ara ara mide bulantılarım olabiliyor ama kusmuyorum. Gebeliğin ilerleyen zamanlarında mide yanması çok daha fazla oluyor.benim sana tavsiyem mutlaka druna danışman çünkü bu durumla ilgili sana ilaç yazabilirler. Hatta midenle ilgili sıkıntın varsa dahiliye uxamanınada gözükmende fayda var onunda bu konuda tavsiyesini alabilirsin. Kadın doğumcularda bir yere kadar bu konuda. Ama şimdiden önlemini mutlaka al dediğim gibi ilerde şikayetlerin artacak. Ben gaviscon kullanıyorum mide yanması için gerçi pek faydası olmuyor ama yapacak bişey yok. Bazı kişiler 9 ay boyunca mide bulantısı yaşayabiliyormuş. Hastanede serumla hamileliğini tamamlayan çok kişi var. Allah yardımcın olsun inş. Arkadaşların önerisi gibi ben etimeğin kızarmış ekmeklerinden yiyordum mideme iyi geliyordu biraz.
Leydi canim korkacak bi şey yok maşallah 33 hafta cok cok iyi bi hafta.en fazla 1 hafta kalirlar kuvozde simdi dogsalar.ama sen gayret edip 34 haftaya kadar getirirsen hic girmezler kuvoze inşallahTeşekkür ederim seyyahhk bende sizleri merak ediyorum. Azerin ve diğer arkadaşlar ortalıkta gözükmüyor inşallah herşey yokunda gidiyordur. Bebekleri küvözde olan arkadaşlar ne durumda şuan merak ediyorum. Bende şuanda tüm duyguları yaşıyorum sanki korku endişe heyecan hepsi var. Allah hepimize bebeklerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.
Selam Arkadaşlar herkesin ramazani mübarek olsun Allah hepimize zamaninda dogumlar nasip etsin.
Yeni Arkadaşlar hos geldiniz bulantilar cok zor sürec zor Allah kolaylik versin sabir versin kolay degil kalbimiz Birken dort atiyor Allah yardimcimiz olsun hic bulantim olmadigi icin yardim edemiyorum sabir sabir sabir diliyorum.......
Kizlar kac mg Magnesium aliyosunuz bende
Bir gün iyi birgün kabiz cok Magnesium da almak istemiyorum Doktor istedigin kadar al demisti aslinda günlük 400 aaliyorum 100mg de elevitin icinde var sizler nasil aliyonuz yardimci olursaniz sevinirim
3Aslan canim muz yemegi dene cok iyi geliyor
Evet kesinlikle kabız daha kötüperşembe gidicem ozamana bakalım düzelme olacakmı,su kaybı falan oluyor ya yoksa benim için sıkıntı değil okadar,günde 3 lt içiyorum zaten ama yinede düşünüyor insan
Sağol canım seninde mübarek olsun
Bana günde 3 defa iç dedi şimdi sen sorunca baktım 365 mg decavit içiyorum bende elebitle aynı ondada var heralde 1000 mg oluyor benim baya çokmuş şaşırdım bak şimdi
Muza başladım canım bende zaten hiç yiyememiştim kabız yapar diye isabet oldu bebeklerede kilo aldırır muz
Bende de Kabızlık var iki haftadan beri çekiyrm ilaç verdi doktorum ama cesaret edemyrm bşy yapar bebeklerime diyeKızlar selam beş gündür tuvalete doğru düzgün rahatlayar çıkkamıyorum.bağırsaklar işlevini kaybetti. Heer hafta iki kilo alıyorum ama yalan.üç dört gündür ilaçları da bıraktım.sancılarım da arttı.zaten doktor magnezyum u bırak kalsiyum a geç dedi. İçen varmı onu.içinde böbreklere zararlı yazıyo.napcam bilmiyorum. Her yediğimi karadelik gibi saklıyorum.kayısı fayda etmedi.sebze yiyorum. Acılı yiyorum olmuyor. Napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?