2016 üçüz anneleri :)

Magnezyumu neden bıraktırdı doktorun ? Aslında devam etsen daha iyi sanki çünkü bağırsakları yumaşatıyor belki lavaboya çıkmana yadımcı olabilir. Sabahları 1 kaşık saf zeytinyağı da işe yaragabilir. Ben osteozing kullanıyordum ama dr farklı bir magnezyum verince onu kullanmayı bıraktım içerisinde magnezyum çinko kalsiyum ve d vitamin vardı. Şimdi kalsiyum ve c vit. Bulunan bşr sandoz kullanıyorum. Bebeklerin kemik gelişimi için kalsiyum çok önemli bunu bana dr yazmadı ama kalsiyum kullan mutlaka demişti bana eczacı bunu verdi suda eriyor tadıda güzel meyve suyu gibi en azından kendimi ilaç içiyomuş gibi hissetmiyorum

10. Haftaya yeni girdim canım bana da o ilaçtan verdi sanırım poşette duruyor şurup gibi meyve suyuna fln katılıp içiliyormş hem çok ağrı yapar die korkuom canım hemde bebeklere etki eder die korkuom
Ben dedim ilacı ilk başlarda akşsm yatmadan önce içiyordum iyi geliyordu allah kolaylık versin çok zor bir durum ben 13 oldum tüp bebek dimi seninde

Ben dedim ilacı ilk başlarda akşsm yatmadan önce içiyordum iyi geliyordu allah kolaylık versin çok zor bir durum ben 13 oldum tüp bebek dimi seninde
Ewet cnm tüp bebek iki embirio dan üç bebek nasib etti mevlam mide felcimde olmasaydı rahat gecerde hamileliğim. Canım 13 haftalarda cinsiyet belli oluyr die okumuştum senin belli oldumu cinsiyetleri

Ewet cnm tüp bebek iki embirio dan üç bebek nasib etti mevlam mide felcimde olmasaydı rahat gecerde hamileliğim. Canım 13 haftalarda cinsiyet belli oluyr die okumuştum senin belli oldumu cinsiyetleri
Aaa benim de aynı belli oldu
2 E 1K Birbirimizi haberdar edelim perinatolağa gitmeyi düşünüyorum ama olduğum yerde yok bu perinayoloğ nedir hanhi dalın altında yer alır

Miden içinde çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

2 E 1K Birbirimizi haberdar edelim perinatolağa gitmeyi düşünüyorum ama olduğum yerde yok bu perinayoloğ nedir hanhi dalın altında yer alır
Canım perinatoloğu da ilk defa duydum burda bakmadım henüz. Bana sadece riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiği söykenildi belli zamanlar da en az iki kez git demişti aile hekimim

Angel devil nasıl gidiyo
bi gün iyi bi gün kötüyüm günüm günümü tutmuyor.. bu sabah güzel bi kahvaltı yaptım sonra bi saate kustum hepsini kanamadan sonra da doktora gitmedim bi daha yeni bulduğum doktora çarşamba gideyim diyorum tam 11 haftalık olacaklar... İnşallahh sağlıkla büyüyorlardır... Hiç birimizin emeği karşılıksız kalmaz inşallah, sağ salim alırız bebişleri kucağımıza

ayy ne güzel.. maşallah yaa.. sağ salim gelsinler yaa.. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin!!!

merhaba arkadaşım geçmiş olsun bahsettiğin ağrıları kardeşim doğumdan hemen sonra yaşadı o ağrı hemde öyle bi geliyorduki kıvrandırıyordu resmen terlemeden tutta sırt ağrısına kadar hepsi vardı safrakesene bi baktır derim geblerde ve sonrasında en çok yaşanan problem inşallah düzelmiştir bazı yiyeceklere dikkat edrsende çabuk toparlıyor doğum daha olmadı galiba Allahım bebişlerinize sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…