2016 üçüz anneleri :)

Doğru söylüyorsun Allah kümseyi kimseye muhtaç eğlemesin. Yiyecek rıskın varsa Rabbim onu bi şekilde nasip eder. Ama insanlara muhtaç olmak ve elinden bişey gelmemesi gerçekten zor bende de aynı durum kv demde kalıyorum yatıyorum ama hiç rahat değilim hep fazlalıkmış gibi hissediyorum kendimi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Sonuçta herkesin kendine göre bi hayatı var başkasına yük olmak çok zor. Genede her halimize şükürler olsun beterin beteri var genede ufakta olsa bişiler yapabilcek gücümüz var ve biliyoruz ki bunların hepsi geçecek içimizde olan bi umut var. Ya umudumuz olmasaydı hiç kalkamayacak durumda olmuş olsaydık. Hataneden çıktıktan sonra çok kilo verdim. Eşiminde düzeni şaştı o da çok kilo verdi. Bütün düzenimiz bozuldu. Aynı yatakta bile yatamıyoruz düşün garibim yer yatağında yatıyor çünkü çift kişilik yatak yok. Bende kanapede yatıyorum. Yatmaktan hep sırtımda isilik benzeri sivilceler çıkmaya başladı.

İmtihandayız işte canım hep sıkıntıniçindeyiz yok gelmyr elden bşy

Serklaj nedir arkadaşlar alttan dikiş mi atıyorlar bunun olmaması için neler re dikkat etmeliyiz

Merhaba arkadaşlar, bende aylardır takipçinizim, sürekli okuyorum, artık yazayım dedim. Yarın 30+0 oluyorum. 2 hafta önce rahim ağzı kısalmaya bsşladı ve sancım çıktı. 1 gece hast yattım, tamda düzelmiş değilim, yürürken çok zorlanıyorum, belim felaket ağrıyor vegeceleri çok az uyuyorum. Dr um hedefimiz 32 olsun dedi. 2 haftam var. İnş dururlar. Ufak yefek alışverişide tamamladım sayılır. Hepimiz için hayırlısı olsun

Serklaj nedir arkadaşlar alttan dikiş mi atıyorlar bunun olmaması için neler re dikkat etmeliyiz
Evet canım bunun olmaması için yapacak bişey yok drun her muayeneye gittiğinde ölçüm yapacak uzunluğuna bakacak Allah koruusn ilerde açılma olursa erken doğuma sebep oluyor. Bana serkraj yapılmamış olsaydı bu haftaları zor görürdüm şimdiye kadar bebekler gelmişti. Servikal uzunluğun azalmaması için istirahat çok önemli

Canım çok şükür önemli kısmını atlatmışsın bundan sonra korkmana gerek yok ama son zamanlarda kalkmamaya çalış. Bol bol istirahat etmek çok önemli. Ben 1,5 aydır tuvalet dışında kalkmadan yatıyorum. Alışveriş bi şekilde yapılır önemli olan bebişler

Bende korkuyorum doktora söyledim ama şimdilik gerek yok bi sonraki muayene de ölçeriz dedi daha 20 gün var nasıl yapsam acaba

Evett her halimize şükredelim inşallah sanada çok geçmiş olsun inşallah zor günler geride kalırda bebeklerle birlikte hep mutlu sağlıklı güzel bir ömür geçirirrsin

Haklısın canım da, ancak yeni yatBilcem çokkk meşguldüm. İnş bundan sonra dinlenebilirim. Hslen yemeğimi falan yapabiliyorum şükür. Senin de Allah yardımcın olsun. Bir an önce 2 hafta daha geçdin al bebeklerini kucağına (sığdırabilirsek tabii)

Hakkmızda hayırlısı olsun inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmek. Allahım bizlere ve bebişlerimize şifa versin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Teşekkür ederim haklısın sizin az kaldı galiba sşz serklaj yspıldı mı
Benim 24. Haftam da serkraj yapıldı ama geçende ayrıntılı ultrason için gittiğimiz dr önemli olan istirahat etmen demişti sonuçta kaç kilo bebeği bi ip parçası ne kadar tutabilir. Gerekli mi gereksiz mi biraz tartışılır ama şunda sende böle bi sıkıntı yokken bunları düşünme bence. Gerekirse ona göre davranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…