- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.401
Doğru söylüyorsun Allah kümseyi kimseye muhtaç eğlemesin. Yiyecek rıskın varsa Rabbim onu bi şekilde nasip eder. Ama insanlara muhtaç olmak ve elinden bişey gelmemesi gerçekten zor bende de aynı durum kv demde kalıyorum yatıyorum ama hiç rahat değilim hep fazlalıkmış gibi hissediyorum kendimi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Sonuçta herkesin kendine göre bi hayatı var başkasına yük olmak çok zor. Genede her halimize şükürler olsun beterin beteri var genede ufakta olsa bişiler yapabilcek gücümüz var ve biliyoruz ki bunların hepsi geçecek içimizde olan bi umut var. Ya umudumuz olmasaydı hiç kalkamayacak durumda olmuş olsaydık. Hataneden çıktıktan sonra çok kilo verdim. Eşiminde düzeni şaştı o da çok kilo verdi. Bütün düzenimiz bozuldu. Aynı yatakta bile yatamıyoruz düşün garibim yer yatağında yatıyor çünkü çift kişilik yatak yok. Bende kanapede yatıyorum. Yatmaktan hep sırtımda isilik benzeri sivilceler çıkmaya başladı.Anlıyorum canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun bende evimden çok ayrı kaldım eşimden ayrı. Kaldım sekiz yıllı evliyiz hiç bir tad alamadık aylarca hastahanelerde kliniklerde yattım ikişer ay eve hiç uğramadı klinikte dışarı çıkmadım yaklaşık bir senedir hastahanelerde yatmıyorum doğru teşhis konulduktan sonra onun için cok srvinyrm fakat yine evimde değilim yemek yştemefipim için bir yıldır yemek yapamıyrm temizlik yapamıyrm annemde kalıyrz ama annemde memlekette ablam yengem bir tas yemek getirsin eşimi iftara sahura cağırsın die gözlüyüm başka çarem yok muhtacım bir kere ara ara isyana düşüyorum sakinleşince toplamaya çalışıyrm hastalıkları çekiısunda bide anlasalar yakınların yakınları da yıkıyor insanı zor canım zor hayat zor bir yudum suyla bile imtihan oluyrm yok ki carem herkes kapısını cekip kaçıyor ama ben kacamıyrm
İmtihandayız işte canım hep sıkıntıniçindeyiz yok gelmyr elden bşyDoğru söylüyorsun Allah kümseyi kimseye muhtaç eğlemesin. Yiyecek rıskın varsa Rabbim onu bi şekilde nasip eder. Ama insanlara muhtaç olmak ve elinden bişey gelmemesi gerçekten zor bende de aynı durum kv demde kalıyorum yatıyorum ama hiç rahat değilim hep fazlalıkmış gibi hissediyorum kendimi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Sonuçta herkesin kendine göre bi hayatı var başkasına yük olmak çok zor. Genede her halimize şükürler olsun beterin beteri var genede ufakta olsa bişiler yapabilcek gücümüz var ve biliyoruz ki bunların hepsi geçecek içimizde olan bi umut var. Ya umudumuz olmasaydı hiç kalkamayacak durumda olmuş olsaydık. Hataneden çıktıktan sonra çok kilo verdim. Eşiminde düzeni şaştı o da çok kilo verdi. Bütün düzenimiz bozuldu. Aynı yatakta bile yatamıyoruz düşün garibim yer yatağında yatıyor çünkü çift kişilik yatak yok. Bende kanapede yatıyorum. Yatmaktan hep sırtımda isilik benzeri sivilceler çıkmaya başladı.
Serklaj nedir arkadaşlar alttan dikiş mi atıyorlar bunun olmaması için neler re dikkat etmeliyizTatlım servikal uzunluk çok önemli. Bana dr ilk zamanlarda gerek yok gerekirse ilerleyen zamanlarda yaparız demişti. 24. Haftaya kadar bi problem yaşamamıştım güzel gidiyorduk ama birden hunileşme başladı acil serkraja alındım. Serkraj ilerleyen zamanlarda biraz daha riskli oluyor erken yapılmazsınbiraz daha iy gibi. Ama şuda bi gerçek kaç kilo bebeği sadece bi ip parçasının taşıması imkansız. Sadece açılmanın erken olmaması için bir önlem. Önemli olan sürekli dinlenmek ve istirahat efmek özellikle son aylarda bebekler ağırlaştıkça baskı artıyor
Evet canım bunun olmaması için yapacak bişey yok drun her muayeneye gittiğinde ölçüm yapacak uzunluğuna bakacak Allah koruusn ilerde açılma olursa erken doğuma sebep oluyor. Bana serkraj yapılmamış olsaydı bu haftaları zor görürdüm şimdiye kadar bebekler gelmişti. Servikal uzunluğun azalmaması için istirahat çok önemliSerklaj nedir arkadaşlar alttan dikiş mi atıyorlar bunun olmaması için neler re dikkat etmeliyiz
Canım çok şükür önemli kısmını atlatmışsın bundan sonra korkmana gerek yok ama son zamanlarda kalkmamaya çalış. Bol bol istirahat etmek çok önemli. Ben 1,5 aydır tuvalet dışında kalkmadan yatıyorum. Alışveriş bi şekilde yapılır önemli olan bebişlerMerhaba arkadaşlar, bende aylardır takipçinizim, sürekli okuyorum, artık yazayım dedim. Yarın 30+0 oluyorum. 2 hafta önce rahim ağzı kısalmaya bsşladı ve sancım çıktı. 1 gece hast yattım, tamda düzelmiş değilim, yürürken çok zorlanıyorum, belim felaket ağrıyor vegeceleri çok az uyuyorum. Dr um hedefimiz 32 olsun dedi. 2 haftam var. İnş dururlar. Ufak yefek alışverişide tamamladım sayılır. Hepimiz için hayırlısı olsun
Bende korkuyorum doktora söyledim ama şimdilik gerek yok bi sonraki muayene de ölçeriz dedi daha 20 gün var nasıl yapsam acabaEvet canım bunun olmaması için yapacak bişey yok drun her muayeneye gittiğinde ölçüm yapacak uzunluğuna bakacak Allah koruusn ilerde açılma olursa erken doğuma sebep oluyor. Bana serkraj yapılmamış olsaydı bu haftaları zor görürdüm şimdiye kadar bebekler gelmişti. Servikal uzunluğun azalmaması için istirahat çok önemli
Evett her halimize şükredelim inşallah sanada çok geçmiş olsun inşallah zor günler geride kalırda bebeklerle birlikte hep mutlu sağlıklı güzel bir ömür geçirirrsinHerhalimize şükredelim canım sabredelim inan bende böle düşünyrm gücüm kalmadı herşeyin zoruyla imtihan oluyrm diorum yeter diorum 10 yıl ben yanlış teşhis yüzünden işgecence cektim resmen kusuyordum sürekli yine devam edyr seneler xe piskojenik kusma denildi piskolojik tedavilerde hiç işe yaramadı 1 yıl önce doğru teşhis konuldu mide felci (gastoroparazi) makina da 1 saat kaldım kimse senelerce bana bu sintigrafi testinden bahsetmedi imtihan ilaçla biraz toparlar gibi oldum kilo fln aldım bebek dedik oda imtihanımız oldu tüp bebek zorunda kaldık üç bebek oldu çok şükür bittimi sıkıntılar bitmedi devam ediyor bu hafta üç kere acildeydim çözüm bulamıyrz mide felcine dayanacak güç kalmadı diyoruz ama bakıyoruz bugünümüz yarın olmuş diyorum sonra burda kaç yıl yaşayacağım diyorum Rabbim ahiretimizi güzel kılsın inşşşALLAH yok dünyada rahat yok ama çözüm aramayı elden bırakmıyorz...
O ümitle yaşuyrm artıkEvett her halimize şükredelim inşallah sanada çok geçmiş olsun inşallah zor günler geride kalırda bebeklerle birlikte hep mutlu sağlıklı güzel bir ömür geçirirrsin
Haklısın canım da, ancak yeni yatBilcem çokkk meşguldüm. İnş bundan sonra dinlenebilirim. Hslen yemeğimi falan yapabiliyorum şükür. Senin de Allah yardımcın olsun. Bir an önce 2 hafta daha geçdin al bebeklerini kucağına (sığdırabilirsek tabiiCanım çok şükür önemli kısmını atlatmışsın bundan sonra korkmana gerek yok ama son zamanlarda kalkmamaya çalış. Bol bol istirahat etmek çok önemli. Ben 1,5 aydır tuvalet dışında kalkmadan yatıyorum. Alışveriş bi şekilde yapılır önemli olan bebişler
İnşallah güzel olur hrrşey hepimiz için bende kafam karışık serklaj kusma perinatoloğO ümitle yaşuyrm artık
;-)Haklısın canım da, ancak yeni yatBilcem çokkk meşguldüm. İnş bundan sonra dinlenebilirim. Hslen yemeğimi falan yapabiliyorum şükür. Senin de Allah yardımcın olsun. Bir an önce 2 hafta daha geçdin al bebeklerini kucağına (sığdırabilirsek tabii)
Bence oluruna bırak zaten gerekli olduğunda yaptırmamak gibi bir şansın olmayacaktır. Şimdiden bunları düşünme doktorun ne diyorsa öle davranBende korkuyorum doktora söyledim ama şimdilik gerek yok bi sonraki muayene de ölçeriz dedi daha 20 gün var nasıl yapsam acaba
Teşekkür ederim Onu yapmaya çalışıyorum ama aklımdan atamıyorum geç kalmaktan korkuyorumBence oluruna bırak zaten gerekli olduğunda yaptırmamak gibi bir şansın olmayacaktır. Şimdiden bunları düşünme doktorun ne diyorsa öle davran
Teşekkür ederim sabah arıcam inşallah iyi insanlar la karşılaşırımEn kötü ihtimalle perinatoloji derneğini arayıp erzurum ve sivasta perinatolog bulamadım yardımcı olurmusumuz diye bir sor 0212 291 52 00 haftaiçi mesai saatlerinde
Canım korkma korkup kendine çekme bazı şeyleri olıruna bırak. Serkraj yaptırmayıp son haftasına kadar elen bir sürü kişi var. Gerekli görse zaten dr sana düşünme şansı bile bırakmaz merak etmeTeşekkür ederim Onu yapmaya çalışıyorum ama aklımdan atamıyorum geç kalmaktan korkuyorum
Teşekkür ederim haklısın sizin az kaldı galiba sşz serklaj yspıldı mıCanım korkma korkup kendine çekme bazı şeyleri olıruna bırak. Serkraj yaptırmayıp son haftasına kadar elen bir sürü kişi var. Gerekli görse zaten dr sana düşünme şansı bile bırakmaz merak etme
Hakkmızda hayırlısı olsun inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmek. Allahım bizlere ve bebişlerimize şifa versin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.Haklısın canım da, ancak yeni yatBilcem çokkk meşguldüm. İnş bundan sonra dinlenebilirim. Hslen yemeğimi falan yapabiliyorum şükür. Senin de Allah yardımcın olsun. Bir an önce 2 hafta daha geçdin al bebeklerini kucağına (sığdırabilirsek tabii)
Benim 24. Haftam da serkraj yapıldı ama geçende ayrıntılı ultrason için gittiğimiz dr önemli olan istirahat etmen demişti sonuçta kaç kilo bebeği bi ip parçası ne kadar tutabilir. Gerekli mi gereksiz mi biraz tartışılır ama şunda sende böle bi sıkıntı yokken bunları düşünme bence. Gerekirse ona göre davranırsınTeşekkür ederim haklısın sizin az kaldı galiba sşz serklaj yspıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?