2016 üçüz anneleri :)

Sen nerdesin bilmiyorum ama benim pldığum yeree rn perinatoloğ 250 km uzaklıkta ve iyi mi kötümü çokta bilmiyorum özeline gitmeyi düşünüyorum o da dörtyüz lira gerçekten herşey çok para

slan, post: 46902354, member: 740076"]Gonca kardelen serklaj öyle korkulacak bişey değil önemli olan doktorunun zamanında gerekli olup olmadığına karar vermesi bana daha kalp stışını duyduğumuz gün bahsetmişti muhtemelen yaparız demişti ama 17. Haftaya kadar muaynede sıkıntı olmamıştı 17. Haftada hafiften kısalmaya başladı yapalım artık dedi ve bugün 30+0 oldum eğer rahim uzunluğun erken kısalmaya başlarsa sanada yapılır ve yatarsın belki gerek olmaz bu tamamen senin yapınla ilgili %80 yapılıyor ama çoğul gebelikte[/QUOTE]
Bizr doktor hiç bahsetmedi ben sordum ona da bakalım bir sonraki seferde dedi merak ettiğim 2 litarama falan varmış onlar yapılacakmı ne zaman bişey söylemiyo
Yada benmi çok meraklıyım acaba

Kanama kabızlıktan dolayı olmuş olabilir mi acaba ? Bende 30. Haftada damla damla kanama yaşamıştım kullandığım fitil tahriş etmişti. Kalsiyumla alakalı olduğunu zannetmiyorum öyle denk gelmiştir. Sonuçta son haftalarındasın zaten maşaallah 34. Haftaya gelmişsin. Rekoru sen kıracaksın sanırım :) inşallah daha uzun süre idare edebilirsin ne kadar kalsa bebişler seninle o kadar iyi hem inşallah küvözede girmezler belki

Olabilir sancım da çoktu ama dün gece ilactan sonra oldu.resöen kağıda yazıyodum.önce yarım saatte bir idi sonra arası bir saate çıktı. Bende dedim yalsncı kasılma.aslında 34 e cuma giriyorum bi kaç gün önce olmuş.en küçük bebeğe göre o tarihi ayarlamıştım.33 de olsa iyidir.aslında ne kadar kalsa o kadar iyi. Tekrar ciğer geliştirici yaptılar.nst de ilk defa kaşp atışlarına baktı acemi hemşireler üç saat sürdü. Ayaklarım şişti.oturaral bulabildiler ancak. Dayancaz artık günde üç defa.sizlerin de ilerlemiş haftaşarı ben bi buçuk aydır çok ayağa lalkmadım.serklaj olmamıştım.kişiden kişiye değişiyor birde auakta fazla kalmamaya.

Allah yardımcın olsun inşallah. Genelde baktımda herkes 33. Hafta gibi doğum yapmış gözüküyor burda ama facebooktakilerde 36. Haftada bile doğum yapanlar var. Ben şimdiden kendimi çok kötü hissediyorum bazen diyorum artık dayanamıcam alsın doktorlar sonrada kıyamıyorum bebişlerime hergün bi sıkıntı bugünde diş etlerim şişmeye başladı sızım sızım sızlıyor tam ağrıdan kurtuldum diyorum başka birşey çıkıyor artık korkuyorum vallahi vücutta ne vitamin ne mineral kalmadı. Bana dr 5 dk da bir giren ağrı olursa kork demişti bu sancı olayından bişey anlamadım. Bide benim korkum şu serkrajda su gelmesi yada kanama oluyor mu dikiş varken ne oluyor bilmiyorum. Çünkü dr 34 den sonra bekleme taraftarı değilim serkrajda var çokda zorlamak istemiyorum sonra toparlaması daha zor olur dedi biraz korktum açıkçası. Oturarak nst çok zor olmuştur senin için. Ağrıların nasıl oldu geçirebildiler mi ? Yatmanın gerçekten çok faydası var

Kızlar kızlar umutlarımızı kaybetmeyelim bende çok bunalımdayım hiç beslenemyrm ağlayarak günde yediğim yarım porsiyonu geçmiyor günde üç bardak suyu zor içiyorum mide felci oluşum kitledi hayatımı yaşayan ölüden farkım yok mide felcine bir çözüm bulamıyorum üçüzlerimi nasıl bekleyeceğim napcam bilmiyorum sinirli ve cok gergin oldum cok endişeleniyorum üçüzlerim için bu hafta üç kere serum takıldı çok çaresiz kaldık maddi manevi tükenmiş durumdayım... Umudumu kaybetmemeliyim herkese herşeye rağmen yanımda kalan kimse yok yarım gün temizlikçi tutmak zorunda kaldım annemler memlekete gitti eşimle annemin evinde kalıyrz ablama abime yakın die inan annem hep der bir gözden bir göze fayda yok kızım der gercekten de öle arkasını dönen beni unutyr kapısını kapatan keyfine bakıyor kaldıki ben 10 yıldır böleyim bir yol bir çözüm arıyorum çok çaresiz kaldım napcam bilmiyrm umudumuzu kaybetmeyelim hayat zor hele destek olan kimsen yoksa daha da zor.

Canım üzülme, çoğumuz böyleyiz. Güçlü olmaya çalış. Bende zayıfladım iştahım yok, kendim yetmeye çalışıuorum her şeye. Bir de oğlum var düşün. Onun da iht oluyor. Ramazan geldi evi yemeksiz bırakmamaya çslışıyorum. İnan 3 aya yakındır bel sğrımdan uyuyamıyorum. 30+1 im bugün. Bacaklarımdan yürüyemez oldum.

Allah yardımcımız olsun csnım yine yemek yapabiliyorsun ben 1 yıldır ne yemek yiyebiliyrm ne de yapabilyrm mutfağa Bile giremiyorum kaldığım evde yemek Bile pişirilmyr ablam yengem pişircek die gözlüyüm eşim aç kalmasın hepimizin imtihanı farklı farklı yönlerden Allahım sıkıntı içerisinde olanların yükünü hafifletsşn. Üçüzlerim sağlıklı gelirler inşşşALLAH benimde mide felcimde düzelir çocuklarıma yemek yapıp bir sofraya otururum inş.şu mide felci beni kitlediği için türlü türlü endişelerle dolu içim dua edelim birbirimize...

Canım bnm pozitif düşünmeye çalış, düşün evin cıvıl cıvıl olacak. Vitaminleri düzenli al.

Canım bnm pozitif düşünmeye çalış, düşün evin cıvıl cıvıl olacak. Vitaminleri düzenli al.
Onları ihmal etmemeye çalışıyrm onlar ayakta tutuyor zaten bu hafta üç de seruma gittim biraz onlarda iyi geldi dün bi tane küçük közlenmiş patlıcan yiyebildim ama okadar sevindim ki 7 de uyandım daha hala bşylr yiyemedim

Al bendende o kadar zorlaaa azıcık omlet yedim yatağı bile öylesine kapadım yoruldum uzandım. Dolapta karpuz, doğramaya enerjim yok. Uykusuzluktan bitiğim. Her Geçen hafta bir öncekinin kat kat zoru.

Yinede her halime çok şükür hastahanede değilimAllah
Allah yardımcın olsun canım

Canim Allah yardimcin Olsun cok zor seinin durumun keşke allen biraz fedakarlik yapabilse ozaman kendini daha rahat hissederdin birde bunun bir caresi yokmu yani mide felci gecirmissin ama su
an hamilesin mutlak vardir bir alternatif
türkiyede malesef nefes alsan para ama gerekirse her hafta git Serum taksinlar bir yerde okumustum bu durumda yemek yiyerek mideyi alistirman gerekiyomus birde birsey yerken kormadan ye kafandan cikar negatiflikleri hic yapamiyorsan kemik suyundan corba yap onu icmeye calis bunun caresini ancak Sen bulacaksin Canim bebeklerin icin gücünü topla biraz evet cok zor biliyorum ama bak sen bumca senedir ne zirluklara gögüs germissin unutma biz kadinlar inatciyizdir yavrularin icin ha garet birakma kendini dualarim senile canim

Ugrasıyrm ama takdir nefes alıyorsam mücadeleye devam etmek zorundayım diyorum eşimde bunalmış durumda eşiminde elinden bşy gelmyr gereken destekte göremyrz benim canım acıyor bi kaç lokma yemek değilde etimi ısırıp koparıp yiyormuşum gibi yemek yemek için bulantımın yoğun olmadığı anları kolluyrm oda dört beş lokmayı gecmiyor kriz gibi saryr bulantı ama çok şükür teşhis konuldu geç olsada on yıl kusmama piskolojik denildi kimse mide felci testini demedi biz öle bir hastalık oldugunu bile biliyorduk. Gastroenteroloji doktoru prf.ahmet danalıoğlu anladı ve o testi yaptırdı şimdi doktorum yurt dışında ulaşamıyorum iyi bi doktor fakat mide felci cok yaygın bi hastalık değil çare bulmakta çok zorlanyrm. Teşhis Konulmadan önce piskytr kliniklerinde yok yere çok yattım be ilaçlar ne tedavi hiç biri fayda etmedi. Çok zorlanyrm kaçıp gidesim geliyor ama nereye kaçıcan hastalıkdan da katılmıyorum kimse anlamıyor kan bağın ablan abin annen baban yeri geliyor eşin Bile anlamıyor muhtaçsan seni kimse anlamyr herkes kendi rahatını düşünyr hastalık ve sen yalnız bi başına kalıyorsun. Ama güçlü olsan maraz olmasan herkes etinden sütünden faydalanmak için yapışır seni hoş tutar bazen öle nefret edyrm ki çevtemdrkikerden bunalımlara girdim. Burda olmazsa ahirette artık diyip çıkmaya çalışıyrm ama Allah bana umut verdi üç küçük umut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…