2016 üçüz anneleri :)

Kizlar yazilanlari okudukca hepsinde ayri ayri kendimden biseyler buluyorum dertlerimiz illaki var hepimizin herkesin kendi yuku kendine gore zor tabiki ama bu surecte inanin karakter olarak cok sey ogrendim sanki daha olgunlastim insan tevekkul etmeyi, ufacik seylerden mutlu olmayi kendisine bir umut bulup ona simsiki tutunup dayanmayi ogreniyor
Dusunun kendi annem bile laf soyluyor bana ben soyleydim boyleydim o kadar cocugu tek basima buyuttum en basitleri keske evimde kalabilecek durumda olsaydim kim isterki boyle durumlara dusmeyi ama cok sukur herseye drlar bana 24u bile goremezsin dedi gorsen bile ya yasamazlar ya ozurlu olurlar dedi bunlar en basitleri ama verecekse Rab kimse onune gecemez ins daha da buyuyup saglikla bana gelecekler hepimiz cok zorluklar cekiyoruz kolay degil insan maddi manevi yipraniyor hele sonlara dogru dayanacak gucu kalmiyor ama az kaldi bu kadar oldu buyuyorlar nolur baska seyleride kafaniza takip stresinizi arttirmayin ufacik bir umutta olsa ona sarilip mutlu olmaliyiz kavusma gununu dusunup heyecanla ve sabirla disimizi sikmaliyiz ki bebeklerimizde mutlu olup saglikla bize gelsinler :)

Haklısın çimi rahalaytın teşekkür ederim

Siz yaptırdığınız için soruyorum bu işlem yspılacak olursa nelete dikat etmem getrkir

İnşallah saglıkla hayırlı nir şekilde en doğru zamanda vsktinde bize gelirler be ömrüöüze ömür katarlar inşallah

Özelli
Haklısın çimi rahalaytın teşekkür ederim

Siz yaptırdığınız için soruyorum bu işlem yspılacak olursa nelete dikat etmem getrkir
özellikle dikkat ettiğim bişey yok. Dr sadece tuvalet dışında kalkma dedi bende mecbur yatıyorum sürekli serkrajdan önce durumu ciddiye almıyodum pek dr yat dese bile kalkıyodum yemek yapıodum ev işleriyle uğraşıyofum şimdi hiç kalkmadan yatıyorum. İçin rahat olsun korkma bende senin gibi çok araltırıyodum hiç yoktan kendime çektim hiç gerek yok sen rutin kontrollerini ihmal etme drun zaten seni yönlendirecektir. Hamileliğin tadını çıkartmaya çalış bak son zamanlar daha zor ve stresli oluyor o yüzden şimdiden strese girip bebekleri rahatsız etme.

Doğru söylüyorsun canım hepimizin yaşadıkları kolay şeyler değil. İnsanlar 1 çocukta bile ne zorluklar yaşıyorken kolay değil biz 3 can taşıyoruz. Allah bizleri bu yolda utandırmasın. Bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hakkımızda hayırlısını nasip eğlesin.

Teşekkür ederim rahatolcam inşallah

Ayy yazdıklarınızı okuyup okuyup ağlıyorum... kustuğuma, kahverengi lekeye şükreder oldum.. her sabah korkuyla uyanıorum kanama oldu mu die... şimdilik evimdeyim kvdemle küstüm o gelmek istedi ben de hiç bişey olmamış gibi davrandım.. annem gil kendi evinde bakmak istio onu da ben istemiom kocamdan ayrı kalıom o ne içio ne yiyo bilemiom annemlerdeyken ben.. sayılı gün inşallah sağ salim geçer bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyormuşuz meğer bende okuyunca kendimi buldum,ben ilk 4 ayı bulantı ve halsizlikten yatarak geçirdim,sonrasında da serklaj ve hep yatacaksın dedi doktor yani 7 aydır hep yatıyorum,25. Haftaya kadar annemde yattım estetik aynen senin gibi eşim biyerde ben biyerde rahat değil,eşime üzülüyodum iki üç günde bir soğuk eve gelip banyosunu filan yapıyodu sırt çantasında eşyalarını bir oraya bir buraya taşıyodu son 5 haftadır evimdeyim eşimin annesi babası bizde kalıyo,annemde oda önüme getirdi herşeyi sağolsunlar ama insanın kendi düzeni olmayınca çok zor İlk zamanlar çok ağladım şimdi bile ara ara gücüm bitiyo psikolojik olarak ama napıyım az kaldı diyorum Allah sabır ve güç versin hepimize baya uzun oldu :) serklaj konusuna başka yazıyım

Canım daha erken dönemlerdesin ama tavsiyem herkesle iyi geçinmeye bak son dönemlerde sen muhtaç olabilirsin. O yüzden sana yardımcı olmak isteyenlere ters davranmamaya çalış. Sonuçta kısa bir süre sonra herşey yıluna girecek. Gülü seven dikenine katlanır. Yapacak bişey yok. Bem bence ilişkiler böyle daha güçleniyor. Eşler birbirinin değerini daha iyi anlıyor birbirini daha iyi tanıyor.

Gonca kardelen serklaj öyle korkulacak bişey değil önemli olan doktorunun zamanında gerekli olup olmadığına karar vermesi bana daha kalp stışını duyduğumuz gün bahsetmişti muhtemelen yaparız demişti ama 17. Haftaya kadar muaynede sıkıntı olmamıştı 17. Haftada hafiften kısalmaya başladı yapalım artık dedi ve bugün 30+0 oldum eğer rahim uzunluğun erken kısalmaya başlarsa sanada yapılır ve yatarsın belki gerek olmaz bu tamamen senin yapınla ilgili %80 yapılıyor ama çoğul gebelikte

Çok şükür en azından evine geçmişsin. Biz hala kvdedeyiz aynı şekilde devam dediğin gibi eşimde eşyalarını ordan oraya taşır vaziyette. Zavallım gitecek çorabı kalmamış geçen gün şimdi oruçta tutuyor annesinde olmamıza rağmen o da pek rahat değil farkediyorum. Zaten yeteri kadar yük oluyoruz ister istemez. Ama az kaldı diye bende sabretmeye çalışıyorum yoksa gerçekten dayanma gücüm kalmadı bazen gizli gizli ağlama nöbetleri yaşıyorum. Yapılan yemekler mideme dokunuyor ama mecbur yiyorum. Ama diyorum bu halimizede şükürler olsun ben evde olsam ne olacakdı belki bu haftalara kadar gelemeyecektim. Sen gene şanslısın annen sana bakmış. Benim annnem hem uzak hemde çalışıyor benim gidip onlarda kalmak gibi bi şansım yok. Annem olsaydı gene nazlanabilirdim belki ama kvdeye bişey diyemiyosun :) lohusalık inşallah kolay geçerde evimde kendi düzenimizde devam ederiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

öyle zaten eşimde bi tuaf oldu o da korktu bana biley olcak sandı.. şimdi annesi olunca yümü hafifledi farkındayım.. üç bebek nasıl büyüycek yardımsız.. var işte herşeyde bir hayır..

Bizi bizden başkası anlamaz :) ağlama nöbeti banada geliyor, anlatamıyosun kimseye herkes çok mutlu seninde öyle olman gerekiyor ama işte suçlu hissettiriyor kendini, annemde benim açımdan kolaydı eşim rahat edemiyordu,şimdi eşim rahat ben yabancı gibiyim Çok şükür demek lazım yinede sizinle dertleşmek bile iyi geliyor

Baska yerde olmak gercekten cok zor ama az kaldi kizlar yuzduk yuzduk kuyruguna geldik :) hem ne guzel en azindan esleriniz yaninizda biz o kadar uzagizki ucakla bile yaklasik 2 saat aramiz sadece uzun tatil olursa gelebiliyor
Dusunun nerdeyse 1.5 ay oldu ancak bugun kontrole gidebilecegim beni goturecek musait birini bulmam bile sorun oluyor simdi bide ramazan siginti gibi oluyor insan ama az kaldi diyorum ins saglikla sihhatle bebeklerim gelirse hemen evime gidecegim hic lohusalik falan bekleyecek durumda degilim artik onlar saglikli olsunda Allah bir kolaylik verir heralde bakiminada :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dediğin gibi az bir zaman kaldı inşallah bu süreçde geçecek ve biz bebişlerimizle birlikte kendi çekirdek ailemizle yolumuza devam edeceğiz.

Kizlar yaaa kiyamam Ben size okudukca üzüldüm inaki halime sükürler olsun diyorum insallah hep böyle devam eder beim üzüldügüm diyer bir konuda devletin bu konuda hicbir extra sosyal haki yok gibi
Ben ücüz olunca hersey iki katina cikti tüm kontrolerim iki kati bunlara biraz önem verilse anlamiyorum gercekten Allah yardimciniz olsun sabir kizlar birazdaha sabir
Serklaj yaptirmadim 24haftaya girdim Halen uzunluk 4.5/5 arasi yarin yine kontroüm var hastanede bakalim ne diyecek Doktor bana hareket halinde ol demisti doktorum sürekli yatma bebeklere yer lazim demisti sürekli gezmiyorum, gezemiyorum ama islerimi yapiyorum cok sükür

Maşaallah canım servikal uzunluk çok iyi hiç korkmana gerek yok genelde 24. Haftadan sonra drlar yatmayı öneriyor ama herhangi bir problem hörmediyse drun sıkıntı yok. Dediğin gibi üçüz gebelik extra maliyet ne alırsan 3 tane almak gerekiyor. Doktorlarda işi ticarete dökmüş üç tane duyunca doğumda bile extra fazla para istiyorlar. Allah eşlerimize bol kazanç nasip etsin. Bu yükün altından kalkmak gerçekten kolay değil.

Gercekten cok iyi anliyorum seni hic kolay degil Ben prenatalog bile 3 kere gittim 7ayda tekrar gidicem + hastane doktorum +
kendi kadin doktorum hepside takipteler 3
olunca her imkan 3 katlaniyor yani hicbirinede para ödemedim türkiyede hersey para madi mabevi yipraniyor insan
Sükürler ediyorum ama haksizlik biryerde az degil yani üc bebek insaf kızmamak edle degilde kime kızıcan dedigin gibi aAllah hepinize yardim ettsin bol kazaclar diliyorum hepinize

Bi günde neler neler anlatmışsınız kızşar.ben de ancak zaman bulabildim.sabah bi kalktım kanamam var hemen apar topar hastaneye 40 dk sürüyo.doktor bamtı açılma yok dedi yatış verdi bir iki hafya yani ne kadar oşursa burdayım.dün ilk kez kalsiyum aldı omu yaptı acaba. Neyse artık hastaneden takiğteyim sizi lady sen napiyon

Canim iyi bir haftadasin en iyiside takip altindasin cok sükür bundan sonra her gün senin ve bebekler icin bir avantaj korkma hersey allahin iizniyle cok güzel olacak sag saglim al bebeklerini kucagina bizleride merakta birakma darisi bizlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…