2016 üçüz anneleri :)

Lady canım merak ettik seni doğuma mı gittin mjımızı okuyunca iyiysen İnşaAllah iyisinizdir dua ediyrm seni merak edyrz cvp yaz bize yazabilcek gibiysen Allah yardımcın olsun.

Kızlar benim doğum tarihim belli oldu haftaya cuma günü inş bi aksilik olmazsa alıcakmış dr. Spinal anestezi önerdi ama doğum yapan arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
Canim hayirli olsun
Sagsalim dönün evinize inşallah
Kac haftalik olucaksin cuma günü?ben siddetle spinal oneriyorum

Sa kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
Ben kontrolden geldim bebeklerim iyi fakat üçüncü bebeğim gözükmedi iki bebek gözüktü başka bi doktor kalp atışları çok Zayıf ve bebek çok küçük yok olabilir demişti üzüldüm gercekten yok mu oldu kalp atışı duyulan bebek yok olur mu yoksa gözükmedi mi çok şaşkın ve üzgünüm... Ama iki bebek gayet iyi dedi 9+5 günlük adetime göre ultrosonda 9+5 gözüktü 3 cm olmuşlar. Cem bey doğum tarihin 12 Aralık dedi sezaryen doğum da ikiz bebek 5. 000tl dedi

Kızlar benim doğum tarihim belli oldu haftaya cuma günü inş bi aksilik olmazsa alıcakmış dr. Spinal anestezi önerdi ama doğum yapan arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
Aaaa Estetik niyeki sancın filan yoktu niye alıyor?
Spinal belden vurulan iğneyse son günlerde arayan arkadaş ve akraba tanıdıklarımdan 3 ü spinalden sonra bel ağrısı kaldığını söyledi bilemiyorum

Herşeyde vardır bir hayır,belki üçünün yükü sana ağır gelecekti hem mide rahatsızlığımda var diyosun ileriki zamanlarda çok iyi beslenmen gerekiyor yiyemiyorum diyosun belkide bidahakine görürsünüz zaten nasibinde varsa doğar üzme kendini

Sizlerde doğum
Öle canım vardır herşeyde bir hayır ama gitmesini istemyrm duydum ya kalp atışını..hayırlısı inşşşALLAH.. Canım sen kaçıncı haftadasın

Estetik canim hayirli olsun ins saglikla sihhatle ucunu de alirsin kucagina
Lady nerelerdesin cok merak ediyoruz
Herkes siraya dizildi dogumlar basladi bebekler geliyor arka arkaya hadi bakalim hayirli olsun simdiden :)

Aaaa Estetik niyeki sancın filan yoktu niye alıyor?
Spinal belden vurulan iğneyse son günlerde arayan arkadaş ve akraba tanıdıklarımdan 3 ü spinalden sonra bel ağrısı kaldığını söyledi bilemiyorum
Bugün nstde biraz sancım çıktı. Doktor 34. Haftadan sonrası için risk almayalım diyor. Üçüzler için iyi bir haftaymış. Spinal yada genel anestezi tercih yapmam lazım serkrajı genel anestezi hapmışlardı

Estetik ben de hastaneyim tarih belli değil ama hiç belli değil.insallah haftan iyi sağlıcakla alırsın kucağına
Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Doktorda aynı şeyi diyor. Haftan iyi bu haftalara gelmek bile mıcize bizim için. Daha fazla bekletmek istemiyor sıkıntı olur diye çünkü git gide ağırlaşıyorum ve serkrajımda var

Estetik canim hayirli olsun ins saglikla sihhatle ucunu de alirsin kucagina
Lady nerelerdesin cok merak ediyoruz
Herkes siraya dizildi dogumlar basladi bebekler geliyor arka arkaya hadi bakalim hayirli olsun simdiden :)
Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inş.
Lady bende merak ettim doğum yaptı mı acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…