- 21 Ocak 2016
- 166
- 62
- 13
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.461
Lady canım merak ettik seni doğuma mı gittin mjımızı okuyunca iyiysen İnşaAllah iyisinizdir dua ediyrm seni merak edyrz cvp yaz bize yazabilcek gibiysen Allah yardımcın olsun.Hhcm canım kilolarını dr tam net söylemiyor. Karında alan kalmadığı için ultrasonda görülen rakamlar yanıltıcı olabilir dedi. Çünkü ölçüm yapmakta zorlanıyormuş. Çok şükğr serum ve ilaçlarla sancılarım biraz daha azaldı. Doktorum bu haftayıda atlatabilirsek öyle alırız dedi.benim bebeklerin başları alt kısıma denk geliyor ayakları yukarda kalıyor bu yüzden rahime çok baskı yapmaya başladılar ve rahim boyu kısalmaya başladı. Benimkiler doğum kanalına doğru girmeye başlamış dr öyle söyledi.
Estetik teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi almayı nasip etsin inş.
Melikemenki canım mide bulantıları kişiden kişiye göre değişebiliyor. Ben 18. Haftama kadar mide bulantısı yaşamıştım. 20. Haftamda tam anlamıyla kesildi diyebilirim. Şuanda bile ara ara mide bulantılarım olabiliyor ama kusmuyorum. Gebeliğin ilerleyen zamanlarında mide yanması çok daha fazla oluyor.benim sana tavsiyem mutlaka druna danışman çünkü bu durumla ilgili sana ilaç yazabilirler. Hatta midenle ilgili sıkıntın varsa dahiliye uxamanınada gözükmende fayda var onunda bu konuda tavsiyesini alabilirsin. Kadın doğumcularda bir yere kadar bu konuda. Ama şimdiden önlemini mutlaka al dediğim gibi ilerde şikayetlerin artacak. Ben gaviscon kullanıyorum mide yanması için gerçi pek faydası olmuyor ama yapacak bişey yok. Bazı kişiler 9 ay boyunca mide bulantısı yaşayabiliyormuş. Hastanede serumla hamileliğini tamamlayan çok kişi var. Allah yardımcın olsun inş. Arkadaşların önerisi gibi ben etimeğin kızarmış ekmeklerinden yiyordum mideme iyi geliyordu biraz.
Üçüzlerde ikili üçlü test yapılmıyor canım ben 21. Haftada ayrıntılı ultrasona girmiştim o kadar.Arkadaşlar merhaba ikili üçlü test yapılıyormu üçüz gebelikte bide ben hangi haftalarda hangi testleri yaptırmalıyım
Canim hayirli olsunKızlar benim doğum tarihim belli oldu haftaya cuma günü inş bi aksilik olmazsa alıcakmış dr. Spinal anestezi önerdi ama doğum yapan arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
Aaaa Estetik niyeki sancın filan yoktu niye alıyor?Kızlar benim doğum tarihim belli oldu haftaya cuma günü inş bi aksilik olmazsa alıcakmış dr. Spinal anestezi önerdi ama doğum yapan arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
Herşeyde vardır bir hayır,belki üçünün yükü sana ağır gelecekti hem mide rahatsızlığımda var diyosun ileriki zamanlarda çok iyi beslenmen gerekiyor yiyemiyorum diyosun belkide bidahakine görürsünüz zaten nasibinde varsa doğar üzme kendiniSa kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
Ben kontrolden geldim bebeklerim iyi fakat üçüncü bebeğim gözükmedi iki bebek gözüktü başka bi doktor kalp atışları çok Zayıf ve bebek çok küçük yok olabilir demişti üzüldüm gercekten yok mu oldu kalp atışı duyulan bebek yok olur mu yoksa gözükmedi mi çok şaşkın ve üzgünüm... Ama iki bebek gayet iyi dedi 9+5 günlük adetime göre ultrosonda 9+5 gözüktü 3 cm olmuşlar. Cem bey doğum tarihin 12 Aralık dedi sezaryen doğum da ikiz bebek 5. 000tl dedi
Öle canım vardır herşeyde bir hayır ama gitmesini istemyrm duydum ya kalp atışını..hayırlısı inşşşALLAH.. Canım sen kaçıncı haftadasınHerşeyde vardır bir hayır,belki üçünün yükü sana ağır gelecekti hem mide rahatsızlığımda var diyosun ileriki zamanlarda çok iyi beslenmen gerekiyor yiyemiyorum diyosun belkide bidahakine görürsünüz zaten nasibinde varsa doğar üzme kendini
Teşekkür ederim 34. Haftaya girermeye yakın alacak dr. Bende spinalde heyecanlanırmıyım diye korkuyorumCanim hayirli olsun
Sagsalim dönün evinize inşallah
Kac haftalik olucaksin cuma günü?ben siddetle spinal oneriyorum
Bugün nstde biraz sancım çıktı. Doktor 34. Haftadan sonrası için risk almayalım diyor. Üçüzler için iyi bir haftaymış. Spinal yada genel anestezi tercih yapmam lazım serkrajı genel anestezi hapmışlardıAaaa Estetik niyeki sancın filan yoktu niye alıyor?
Spinal belden vurulan iğneyse son günlerde arayan arkadaş ve akraba tanıdıklarımdan 3 ü spinalden sonra bel ağrısı kaldığını söyledi bilemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Doktorda aynı şeyi diyor. Haftan iyi bu haftalara gelmek bile mıcize bizim için. Daha fazla bekletmek istemiyor sıkıntı olur diye çünkü git gide ağırlaşıyorum ve serkrajımda varEstetik ben de hastaneyim tarih belli değil ama hiç belli değil.insallah haftan iyi sağlıcakla alırsın kucağına
Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inş.Estetik canim hayirli olsun ins saglikla sihhatle ucunu de alirsin kucagina
Lady nerelerdesin cok merak ediyoruz
Herkes siraya dizildi dogumlar basladi bebekler geliyor arka arkaya hadi bakalim hayirli olsun simdiden :)
Hic korkma canimTeşekkür ederim 34. Haftaya girermeye yakın alacak dr. Bende spinalde heyecanlanırmıyım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?