- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.481
Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inş.
Lady bende merak ettim doğum yaptı mı acaba .
Spinali isinde çok iyi anestezi uzmani yapmali yoksa cok riskliAaaa Estetik niyeki sancın filan yoktu niye alıyor?
Spinal belden vurulan iğneyse son günlerde arayan arkadaş ve akraba tanıdıklarımdan 3 ü spinalden sonra bel ağrısı kaldığını söyledi bilemiyorum
canim hayirlisi olsunSa kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
Ben kontrolden geldim bebeklerim iyi fakat üçüncü bebeğim gözükmedi iki bebek gözüktü başka bi doktor kalp atışları çok Zayıf ve bebek çok küçük yok olabilir demişti üzüldüm gercekten yok mu oldu kalp atışı duyulan bebek yok olur mu yoksa gözükmedi mi çok şaşkın ve üzgünüm... Ama iki bebek gayet iyi dedi 9+5 günlük adetime göre ultrosonda 9+5 gözüktü 3 cm olmuşlar. Cem bey doğum tarihin 12 Aralık dedi sezaryen doğum da ikiz bebek 5. 000tl dedi
Estetik ben de hastaneyim tarih belli değil ama hiç belli değil.insallah haftan iyi sağlıcakla alırsın kucağına
30+2 yim bugün canımSizlerde doğum
Öle canım vardır herşeyde bir hayır ama gitmesini istemyrm duydum ya kalp atışını..hayırlısı inşşşALLAH.. Canım sen kaçıncı haftadasın
Neresiymiş geceliği 500 sgk anlaşması yokmu? Ben serklajda maltepe üniv yattım geceliği 250 filandı özel oda, küvezden hiçbir hastane para alamıyor canım sgk karşılıyor küvezibiz de bugün kontrole gittik.. bebekler iyi.. ama hala kanama alanı varmış iki yerde..kahverengi leke pıhtı geliyor.. kırmızı gelirse acile dedi... acilde yatış 500 müş gecelik kızlar bu durumda küvez de mi ücretlidir? sağlık bakanlığı özellerle küvez anlaşmalı die okudum ama bi yerde de küvez başı 1500 günlük die okumuştum..
Hayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına alıp hemen evine getirmeyi nasip etsin,bende panik yapabilirim spinalde normalde çok panik biri değilim ama bu hamilelikte yapar oldumBugün nstde biraz sancım çıktı. Doktor 34. Haftadan sonrası için risk almayalım diyor. Üçüzler için iyi bir haftaymış. Spinal yada genel anestezi tercih yapmam lazım serkrajı genel anestezi hapmışlardı
Darısı senin başına canım Allah 35-36 ları görmeyi nasip etsin inş. Benim 24. Haftamda başlamıştı açılmam bide yüksek tansiyon başlamıştı. Hastane çantamaCanim cok güzel haftadasin allah hepimize bu haftalara gelmeyi nasip etsin insallah hic korkma sag saglim gelsin bebeklerin dün beim doktorum kontrol eti böyle giderse 36/37 haftayi görmende hicbir sorun olmaz dedi ama 24/25 haftalar kKritik hafta biz sein her hafta Kontrolle alalim dedi rahim agzi bu haftalarda acilacaksa acilma yapabiliyormus sali tekrar gidicem insallah hicbir sorun cikmaz Ben 33/34 haftalara gelsem sevinicem
canim bir sorum var hastane cantana neler koydun neler istediler zamanin olursa yazarsan sevinirim
Ben hastanede çalışırken sezeryan ve normal doğuma girmiştim aslında o yüzden ne yapıldığını biliyor olmak beni daha çok heycanlandırıp panik olmama sebep olur mu diye düşünüyorum. Bi yandan da bebeklerimi hemen görebilmek istiyorum çok kararsız kaldımHic korkma canim
Ben spinal olduysam herkes olur:)burdaki kizlar biliyo nasil korktugumu:)normal dogumu bile dusunmustum bu yuzden:)
Genel bebekleri de etkiliyo
Genel anestezininde riskleri var. Alında risksiz hiç bir işlem yok :)Spinali isinde çok iyi anestezi uzmani yapmali yoksa cok riskli
Amin inşallah canım darısı sana inşallah. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ya benimde sağım solum hiç belli olmuyor bazen kendimi çok dirayetli hissediyorum bazende çok güçsüz. Ağrı eşiğimin bile günü var :))) kayın validem gülüo geçende bana bugün kaşımı alamam canım çok acıo diyince :) acının günümü olur diyor :))) ama gerçekten bazen çok acı hissederlen bazen hiç hissetmiyorum. Serkrajda genel anestezi yapmışlardı narkoz beni baya bi etkilemişti özellikle göğüs bölgemi nefes almakta zorlanmıştım oksijen takmışlardı. O yüzden şimdi spinal mi denesem diyorumHayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına alıp hemen evine getirmeyi nasip etsin,bende panik yapabilirim spinalde normalde çok panik biri değilim ama bu hamilelikte yapar oldum
Canım sgk geçiyorsa eğer küvözü sgk karşılıyor herhangi bir ücret ödemiyorsun. Fakat extra bişi olursa fark ücreti alıyolar onun dışında sgk karşılıyormemoriol ankara.. yani di mi acil olunca nasıl alıyolarsa parayı heralde küvezde de alıolarsır..doktora sordum bakalım cevap gelmedi.. kafayı yicem düşün düşün...
Cnm Sgk emekli sandigi hepsi karşıliyor mu kuvozu? Sgk deyince sigorta geliyor aklima devlet memuruyuz da :) hic sormadik hastaneye deCanım sgk geçiyorsa eğer küvözü sgk karşılıyor herhangi bir ücret ödemiyorsun. Fakat extra bişi olursa fark ücreti alıyolar onun dışında sgk karşılıyor
Canım bugün bende konuştum gittiğim hastane ile doğunca bebekler kuveze alınırsa sgk ile anlaşmalı oluyrmuş almıyorlarmışNeresiymiş geceliği 500 sgk anlaşması yokmu? Ben serklajda maltepe üniv yattım geceliği 250 filandı özel oda, küvezden hiçbir hastane para alamıyor canım sgk karşılıyor küvezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?