2016 üçüz anneleri :)

Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inş.
Lady bende merak ettim doğum yaptı mı acaba .

Canim cok güzel haftadasin allah hepimize bu haftalara gelmeyi nasip etsin insallah hic korkma sag saglim gelsin bebeklerin dün beim doktorum kontrol eti böyle giderse 36/37 haftayi görmende hicbir sorun olmaz dedi ama 24/25 haftalar kKritik hafta biz sein her hafta Kontrolle alalim dedi rahim agzi bu haftalarda acilacaksa acilma yapabiliyormus sali tekrar gidicem insallah hicbir sorun cikmaz Ben 33/34 haftalara gelsem sevinicem
canim bir sorum var hastane cantana neler koydun neler istediler zamanin olursa yazarsan sevinirim

canim hayirlisi olsun
3uz gebelik gördüğün gibi cok riskli belki de senin için hayirlisi budur
Allah korusun erken dogup da kaybetmek de var
burda bebegini kaybeden anneler eminim senin yerinde olmayi cok isterdi
O yuzden kötü düşünme
Allah bizden daha iyi biliyordur

biz de bugün kontrole gittik.. bebekler iyi.. ama hala kanama alanı varmış iki yerde.. kahverengi leke pıhtı geliyor.. kırmızı gelirse acile dedi... acilde yatış 500 müş gecelik kızlar bu durumda küvez de mi ücretlidir? sağlık bakanlığı özellerle küvez anlaşmalı die okudum ama bi yerde de küvez başı 1500 günlük die okumuştum..

Neresiymiş geceliği 500 sgk anlaşması yokmu? Ben serklajda maltepe üniv yattım geceliği 250 filandı özel oda, küvezden hiçbir hastane para alamıyor canım sgk karşılıyor küvezi

Acilde anlasma var diye biliyorum geceligi 500 cok geldi bana da bide evet kuvezde anlasma var ama ozeller onunda bir yolunu bulup para aliyorlar sanirim o yuzden onceden hastaneyle gorusmek lazim hepsinin proseduru farkli malum

Hayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına alıp hemen evine getirmeyi nasip etsin,bende panik yapabilirim spinalde normalde çok panik biri değilim ama bu hamilelikte yapar oldum

Darısı senin başına canım Allah 35-36 ları görmeyi nasip etsin inş. Benim 24. Haftamda başlamıştı açılmam bide yüksek tansiyon başlamıştı. Hastane çantama
2 tane gecelik önden açılabilenlerden
1 tane pijama takımı
1 tane sabahlık
3 tane çorap
3 tane iç çamaşırı
1 tane açılabilir atlet
2 tane emzirme sütyeni
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi
Süt sağma pompası
Süt saklama poşeti
Diş macunu ve diş fırçası
Saç düzleştirici maşa
Makyaj malzemesi
İpad
Hasta bezi
Lohusa tacı ve terliği
Islak mendil ve kağıt havlu
Benim çantama koyduklarım bu şekilde. Eksik bişey var mı bende bilmiyorum ama koyduklarım yeterlidir diye düşünüyorum. Bide gelen misafirlere dağıtmak için çikolata,bebek şekeri ve lavantalar hazırladım.

Hic korkma canim
Ben spinal olduysam herkes olur:)burdaki kizlar biliyo nasil korktugumu:)normal dogumu bile dusunmustum bu yuzden:)
Genel bebekleri de etkiliyo
Ben hastanede çalışırken sezeryan ve normal doğuma girmiştim aslında o yüzden ne yapıldığını biliyor olmak beni daha çok heycanlandırıp panik olmama sebep olur mu diye düşünüyorum. Bi yandan da bebeklerimi hemen görebilmek istiyorum çok kararsız kaldım

Hayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına alıp hemen evine getirmeyi nasip etsin,bende panik yapabilirim spinalde normalde çok panik biri değilim ama bu hamilelikte yapar oldum
Amin inşallah canım darısı sana inşallah. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ya benimde sağım solum hiç belli olmuyor bazen kendimi çok dirayetli hissediyorum bazende çok güçsüz. Ağrı eşiğimin bile günü var :))) kayın validem gülüo geçende bana bugün kaşımı alamam canım çok acıo diyince :) acının günümü olur diyor :))) ama gerçekten bazen çok acı hissederlen bazen hiç hissetmiyorum. Serkrajda genel anestezi yapmışlardı narkoz beni baya bi etkilemişti özellikle göğüs bölgemi nefes almakta zorlanmıştım oksijen takmışlardı. O yüzden şimdi spinal mi denesem diyorum

memoriol ankara.. yani di mi acil olunca nasıl alıyolarsa parayı heralde küvezde de alıolarsır.. doktora sordum bakalım cevap gelmedi.. kafayı yicem düşün düşün...

memoriol ankara.. yani di mi acil olunca nasıl alıyolarsa parayı heralde küvezde de alıolarsır.. doktora sordum bakalım cevap gelmedi.. kafayı yicem düşün düşün...
Canım sgk geçiyorsa eğer küvözü sgk karşılıyor herhangi bir ücret ödemiyorsun. Fakat extra bişi olursa fark ücreti alıyolar onun dışında sgk karşılıyor

Bem de spinaşden korkuyorum kızımdan önce dış gebelik için ameliyat oldum. Başta beşden uyuşturdkular.sanorım hiç sormadılar hangisini istiyosun diye.ben ameliyatta doktorşara dedim ki ben bçyşe sizi duyacakmıyım.istemiyomusun dediler sonra narkozşa sezaryen oldum.sanırım yine aynısını yaparım yani geneli.bebekşere zararlı diyosunuz acaba dayanabilirmiyim diye düşündüm bir an aöa yapamam

Canım sgk geçiyorsa eğer küvözü sgk karşılıyor herhangi bir ücret ödemiyorsun. Fakat extra bişi olursa fark ücreti alıyolar onun dışında sgk karşılıyor
Cnm Sgk emekli sandigi hepsi karşıliyor mu kuvozu? Sgk deyince sigorta geliyor aklima devlet memuruyuz da :) hic sormadik hastaneye de

Neresiymiş geceliği 500 sgk anlaşması yokmu? Ben serklajda maltepe üniv yattım geceliği 250 filandı özel oda, küvezden hiçbir hastane para alamıyor canım sgk karşılıyor küvezi
Canım bugün bende konuştum gittiğim hastane ile doğunca bebekler kuveze alınırsa sgk ile anlaşmalı oluyrmuş almıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…