2016 üçüz anneleri :)

Kızlar merak etmeyin daha doğum yapmadım. Sizleri habersiz bırakırmıyım hiç. Hastanede yatıyorum hala doktor dayanabildiğin kadar devam diyor ama bize baya bi maliyetli olacak gibi hastane. Bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsunlarda bir şekilde ödenir diyoruz artık napalım. İstersen alalım dedi doktor ama bilmiyorum biraz daha dursunlar diye düşünüyorum. Ağrılarım ara ara gene oluyor. İyice ağırlaştım bazen nefes alamıycak duruma geliyorum resmen. Özellikle kalbime ve kaburga kemiklerime çok baskı oluyor. Doktor çok normal içerde bebeklere yer kalmadı artık diyor. Pek keyfim yok mecbur buda geçecek diyerek avutuyorum kendimi. Şükürler olsun gene her halimize.
Azerin maaşallah seninkiler tosbik olmuş. İnşallah tecrübelerinden faydalanacağız artık.
Hhcm inşallah rekor kıracağız direniyorum bende senin gibi bide aynı güne denk gelirmiş doğumumuz :) inşallah çok uzun süre bebekler küvözde kalmaz sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.
Faymayla yeşimi merak ediyorum bebekleri küvözden çıktımı son durumları nedir biliyormusunuz

Canım hastanenin anlaşması olmasa bile yeniliğin kuvez de mutlaka sgk ile anlaşmalı oluyrmuş bende bugün öğrendim
inşallah öledir eşime zaten doktor çok pahalı geldi yatış 500 deyince 300 muayeneye razıyım dio da reçetesi geçmio raporu geçmio die sölendi.. bi de kuzevi ödemiosa doğru gataya diycek galiba ... ben de en iyisi olsun özel ilgilenilsin istiorum.. Allah gerçekten hem maddi hem manevi güç kuvvet versin... cümlemize inşallah

Cnm Sgk emekli sandigi hepsi karşıliyor mu kuvozu? Sgk deyince sigorta geliyor aklima devlet memuruyuz da :) hic sormadik hastaneye de
İşçi memur özel sektör farketmiyor her ay sigortan yatıyorsa senin yada eşinin hastaneninde anlaşması varsa ücretsiz,bazı testleri karşılamıyor o testlerde kesin yapılacak diye bişey yok bebeklerin sağlık durumuna göre

işte ya anlaşması yoksa hastanenin ki yok benimkinin!
Raporu reçetesi geçmiyosa sen zaten bırak orayı için rahat edecekse arada gidersin o doktora ama başka hastane bul,küvezin geceliği en kötü yerde bile 500*3 kaç gece kalacaksın belli değil,artı ilaçlarda bir süre sonra batmaya başlayacak ufak tefek ama hepsini hesaplayınca ayda baya masraflı olacak her hafta olacağın bir iğne var sadece o 5-6 lira progestan var 15 civarı vitamin demir oooo sen bırak bırak :)

Erkekler kadın gibi anne gibi düşünemiyor zaten zor elde edilmiş bende anlatamıyorum eşime

Kızlar doktorum anomali testi dedi yaptırmak gerekiyormuş yaptıran var mı araştırma hastahanesi yapıyor mu?!
Perinatolog baksın bi 12. Haftada, o test bildiğim kadarıyla gerekli görülürse yapılıyor zaten perinatolog anomali olup olmadığına bakıyor 2 kere gidiyorsun 12. Ve 20. Haftada yakında bulamadıysan ağırlaşmadan olan biyere gidin doktoruna danış tabi yolculuk sıkıntı olurmu zor olabilir senin için ama gitmen şart canım

Layd merak ettik seni doğurdun zannettik sesin çıkmayınca. Bu gidişle hepimiz aynı haftaya denk gelicez sanırım hhcm sen ben :) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Hastaneye sormak lazim cnm yoksa tamamlayici sigorta mi gerekiyor

Canım en iyisi gittiğin hastaneyi arayıp sorman sanırım biz ne desek boş

Canım daha erken zaten ama şimdiden ayarlamaya çalışın son haftalara bırakmamak lazım çünkü ağırlaşmaya başlayınca be halin nede keyfin oluyor hastane hastane gezmeye
Simdi bile raporluyum cnm. Disari cikmaya korkuyorum inan ki rahim ağzı uzunluğu yuzunden. Cumartesi günü yine kontrol ins kisalma olmamistir. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

sağlık bakanlığı sağlık uygulama tebliği 1.9.3 maddesi gereği alınmaz dior.. en kötü mahkrmelik oluruz hastaneyle :) resmi gazete de yayınlanmış 2013 te 2016 da yapılan bi değişiklikle bi ilaça belli bi miktar üstüne fark alma hakkı vermişler.. Baya araştırdım... yani doktor hastane yatışına kadar sölesi bunu da sölerdi olsaydı die düşünmeye başladım.. biraz rahatladım..

Canım cem bey Prof kadın doğum doktoru perinatolog ayrı mı oluyr

Bende hastane değiştirmeyi düşünüyordum ama malesef son haftalarda kalkamayınca aynı hastanede devam etmek zorunda kalmış oldum. Napalım nasipten ötesi olmuyor

Bende hastane değiştirmeyi düşünüyordum ama malesef son haftalarda kalkamayınca aynı hastanede devam etmek zorunda kalmış oldum. Napalım nasipten ötesi olmuyor
Aynen cnm rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin inşaAllah. Saglikli bir sekilde kucaklarimiza alalim bebeklerimizi inşallah.

evet kızlar memorial gibi paracı bir hastane bile almıyorsa kimse almıyordur.. yoğun bakım ücreti almıyorlarmış.. o zmn aslında acilden girince de almamaları gerek :/ belki kadındoğumdan giriş yapıolarsa ... nese buna da şükür!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…