- 21 Ocak 2016
- 166
- 62
- 13
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.501
Canım hastanenin anlaşması olmasa bile yeniliğin kuvez de mutlaka sgk ile anlaşmalı oluyrmuş bende bugün öğrendimmemoriol ankara.. yani di mi acil olunca nasıl alıyolarsa parayı heralde küvezde de alıolarsır..doktora sordum bakalım cevap gelmedi.. kafayı yicem düşün düşün...
inşallah öledir eşime zaten doktor çok pahalı geldi yatış 500 deyince 300 muayeneye razıyım dio da reçetesi geçmio raporu geçmio die sölendi.. bi de kuzevi ödemiosa doğru gataya diycek galiba ... ben de en iyisi olsun özel ilgilenilsin istiorum.. Allah gerçekten hem maddi hem manevi güç kuvvet versin... cümlemize inşallahCanım hastanenin anlaşması olmasa bile yeniliğin kuvez de mutlaka sgk ile anlaşmalı oluyrmuş bende bugün öğrendim
İşçi memur özel sektör farketmiyor her ay sigortan yatıyorsa senin yada eşinin hastaneninde anlaşması varsa ücretsiz,bazı testleri karşılamıyor o testlerde kesin yapılacak diye bişey yok bebeklerin sağlık durumuna göreCnm Sgk emekli sandigi hepsi karşıliyor mu kuvozu? Sgk deyince sigorta geliyor aklima devlet memuruyuz da :) hic sormadik hastaneye de
işte ya anlaşması yoksa hastanenin ki yok benimkinin!İşçi memur özel sektör farketmiyor her ay sigortan yatıyorsa senin yada eşinin hastaneninde anlaşması varsa ücretsiz,bazı testleri karşılamıyor o testlerde kesin yapılacak diye bişey yok bebeklerin sağlık durumuna göre
Raporu reçetesi geçmiyosa sen zaten bırak orayı için rahat edecekse arada gidersin o doktora ama başka hastane bul,küvezin geceliği en kötü yerde bile 500*3 kaç gece kalacaksın belli değil,artı ilaçlarda bir süre sonra batmaya başlayacak ufak tefek ama hepsini hesaplayınca ayda baya masraflı olacak her hafta olacağın bir iğne var sadece o 5-6 lira progestan var 15 civarı vitamin demir oooo sen bırak bırak :)işte ya anlaşması yoksa hastanenin ki yok benimkinin!
Erkekler kadın gibi anne gibi düşünemiyor zaten zor elde edilmiş bende anlatamıyorum eşimeinşallah öledir eşime zaten doktor çok pahalı geldi yatış 500 deyince 300 muayeneye razıyım dio da reçetesi geçmio raporu geçmio die sölendi.. bi de kuzevi ödemiosa doğru gataya diycek galiba ... ben de en iyisi olsun özel ilgilenilsin istiorum.. Allah gerçekten hem maddi hem manevi güç kuvvet versin... cümlemize inşallah
Perinatolog baksın bi 12. Haftada, o test bildiğim kadarıyla gerekli görülürse yapılıyor zaten perinatolog anomali olup olmadığına bakıyor 2 kere gidiyorsun 12. Ve 20. Haftada yakında bulamadıysan ağırlaşmadan olan biyere gidin doktoruna danış tabi yolculuk sıkıntı olurmu zor olabilir senin için ama gitmen şart canımKızlar doktorum anomali testi dedi yaptırmak gerekiyormuş yaptıran var mı araştırma hastahanesi yapıyor mu?!
Sgk emekli sandığı karşılıyor olsa gerek çünkü aynı kuruma bağlı diye biliyorum. Ama genede sen sor istersenCnm Sgk emekli sandigi hepsi karşıliyor mu kuvozu? Sgk deyince sigorta geliyor aklima devlet memuruyuz da :) hic sormadik hastaneye de
Dogum yapacagim hastaneye karar veremedik henuz ins zamansiz gelmez kuzular :)Sgk emekli sandığı karşılıyor olsa gerek çünkü aynı kuruma bağlı diye biliyorum. Ama genede sen sor istersen
Hastaneye sormak lazim cnm yoksa tamamlayici sigorta mi gerekiyorİşçi memur özel sektör farketmiyor her ay sigortan yatıyorsa senin yada eşinin hastaneninde anlaşması varsa ücretsiz,bazı testleri karşılamıyor o testlerde kesin yapılacak diye bişey yok bebeklerin sağlık durumuna göre
Canım daha erken zaten ama şimdiden ayarlamaya çalışın son haftalara bırakmamak lazım çünkü ağırlaşmaya başlayınca be halin nede keyfin oluyor hastane hastane gezmeyeDogum yapacagim hastaneye karar veremedik henuz ins zamansiz gelmez kuzular :)
Canım en iyisi gittiğin hastaneyi arayıp sorman sanırım biz ne desek boşinşallah öledir eşime zaten doktor çok pahalı geldi yatış 500 deyince 300 muayeneye razıyım dio da reçetesi geçmio raporu geçmio die sölendi.. bi de kuzevi ödemiosa doğru gataya diycek galiba ... ben de en iyisi olsun özel ilgilenilsin istiorum.. Allah gerçekten hem maddi hem manevi güç kuvvet versin... cümlemize inşallah
Simdi bile raporluyum cnm. Disari cikmaya korkuyorum inan ki rahim ağzı uzunluğu yuzunden. Cumartesi günü yine kontrol ins kisalma olmamistir. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.Canım daha erken zaten ama şimdiden ayarlamaya çalışın son haftalara bırakmamak lazım çünkü ağırlaşmaya başlayınca be halin nede keyfin oluyor hastane hastane gezmeye
Canım cem bey Prof kadın doğum doktoru perinatolog ayrı mı oluyrPerinatolog baksın bi 12. Haftada, o test bildiğim kadarıyla gerekli görülürse yapılıyor zaten perinatolog anomali olup olmadığına bakıyor 2 kere gidiyorsun 12. Ve 20. Haftada yakında bulamadıysan ağırlaşmadan olan biyere gidin doktoruna danış tabi yolculuk sıkıntı olurmu zor olabilir senin için ama gitmen şart canım
Bende hastane değiştirmeyi düşünüyordum ama malesef son haftalarda kalkamayınca aynı hastanede devam etmek zorunda kalmış oldum. Napalım nasipten ötesi olmuyorSimdi bile raporluyum cnm. Disari cikmaya korkuyorum inan ki rahim ağzı uzunluğu yuzunden. Cumartesi günü yine kontrol ins kisalma olmamistir. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Aynen cnm rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin inşaAllah. Saglikli bir sekilde kucaklarimiza alalim bebeklerimizi inşallah.Bende hastane değiştirmeyi düşünüyordum ama malesef son haftalarda kalkamayınca aynı hastanede devam etmek zorunda kalmış oldum. Napalım nasipten ötesi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?