2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

öğlen :haşlanmış kabak biraz nane biraz sarımsak ve maydanoz ekli

akşam: patlican salatası +yarım közlenmiş patates +iki kaşık bulgur pilavı+ iki kaşık yoğurt oacak diye düşünüyorum :)

Benimde şimdilik iyi gidiyor daha az yemdyi başarmaya başladım:) akşam düğün var yanlız o korkutuyor ama yemeyeceğim inşallah
birşeyler yersende bol bol dans edip eritirsin artık :) Kendini hiçbirşey yemeyeceğim diye kısıtlama genelde bu ters psikoloji yapıyor yani bende öyle

Slm iyice kalabaliklasmisiz bu hafta çok yoğurdu ve nerdeyse hiç dikkat edemedim ama yine de 1 kilo vermişim bundan çok mutlu oldum. Pztesi sabahi görüşürüz

Merhaba ben de yeni katildim. Boyum 1.65 kilom 64.6 bugün basladim diyete ve hizli kilo vermek istiyorum. Hedefim şimdilik 58. Yani dogum öncesi kilom. Hayirlisi bakalim

Birşey soracağım kızlarr ..Dışarıda olduğu kadar evdede bölgesel zayıflama hareketleri yapanlar eminim ki vardır. Faydalı gördüğünüz ve önerdiğiniz hareketler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

aaa ne guzel cnm.her ısın bası azim işte dımı?? :)

Selam kızlar...

Sabah : peynir+zeytin+sivri biber+domates

arada:yarım armut+2 kayısı

öğlen: patates salatası

akşam: közlenmiş kırmızı biber salatası

Herkeslere günaydın umarım herkes ideal kilosuna ulaşır ve o Mutluluğu yaşar.
Kabul ederseniz bende sizlerle bu zorlu yolda birlikte ilerlemek isterim. Gerçi uzun ve zor bir yolum var benim farkındayım. Ama uğraşıcam çabalayacak yinede.
Şimdi bilgileri veriyim.
Boy:1.69
Kilo:97.9
Hedef kilo : 79.9 (1 ocağa kadar planlanan)
Verilmesi planlanan 18 kilo
20 hafta var dersem
18/20=0.9 kilo haftalık vermem gereken kilo .
Herkese sevgiler

Herkese kolay gelsin şimdiden inşallah yılbaşında hepiniz istediğiniz kilolarda istediğiniz görünümlerde olursunuz :) beni de aranıza alırsanız ben de sizle bu yolda varım diyebilirim :)
boy:1.67
kilo:65
hedef kilo:57
kendime 10 hafta veriyorum sporla beraber diyet yapmayı planlıyorum sonrasında da verilen kiloları geri almamak için düzenli spor
haftalık vermem gereken kilo: 8/10=0.8 kilo

Selam Kızlar ..
kilo bildirimi yapmıyor muyuz ?
Bu sanırım 1 hafta olacaktı kimse kilo vermedimi? Vaktimi yok ?
Ben yinede çok dikkat ettim yediklerime :)
Menümü paylaşayım
Sabah:
2 küçük domates
1 küçük Salatalık
1 yumurta Omlet
1 bardak şekersiz limonata

Öğlen :
Yoğurtlu semizotu

Ara :
3 tam ceviz

Akşam :
közlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…