2017 agustos anneleri kilo takibi

Başlangıç: 52,6
Güncel: 59,6
27+3 haftadayım toplam 7kg aldım.
Fazla ama en baştan beri hep ayımdan 1kg fazla gidiyordum. 3. Ayda 4kg, 4.ayda 5kg gibi. İstikrarı hiç bozmadım :))
İnşallah bu aylar fazla almam

Başlangıç 76
Şu an 85
27 haftayım
19. Haftaya kadar gayet iyiydi çok almamıştım. Plesanta previa teşhisinden sonra fiziksel hareketleri kısıtlamam gerekti günün çoğu zamanını yatarak geçiriyorum ayrıca progestan da kilo aldırdı. 90 ile tamamlasam bu gidişle iyi diycem . Hamileligim başında en çok 8 10 kilo ile tamamlamayı hedefliyordum ama olmadı sonra vericem artık

Sağlık en önemlisi arkadaşım. İnsallah sağlıkla kucağa alırsın bebeğini ve sonra verilir

Başlangıç: 52,6
Güncel: 59,6
27+3 haftadayım toplam 7kg aldım.
Fazla ama en baştan beri hep ayımdan 1kg fazla gidiyordum. 3. Ayda 4kg, 4.ayda 5kg gibi. İstikrarı hiç bozmadım :))
İnşallah bu aylar fazla almam
Maşallah sana canm zaten zayıf baslamissin.. Umarım 9. Ayda 10 kg diye yazarsin

Beyler için hava hoş canmm sen takılma ona. Ama bende 50 kg olduğum halimi özlüyorum. Resmen nefes nefese kalıyorum ve mutsuzum bu kg da o yüzden doğum sonrası umarım çabucak gider. En önemlisi iyi hissetmek bence .
Emzirme konusunda çok haklısın canm. Yediklerimizden çok psikolojik olduğunu düşünüyorum bende. Ne humanalar tukettim 3 lt den fazla su içtim ama yok yok. Kafanin rahat olması gerçekten çok önemliymiş. Bir onu yapamadım

Kafanın rahat olması için ne yapmak lazım sence Can'ım, ben de en çık ondan korkuyorum annem kaynanam eşim hepsi aynı yerde olup da Kafamın rahat olması mümkün olmayabikir

Kafanın rahat olması için ne yapmak lazım sence Can'ım, ben de en çık ondan korkuyorum annem kaynanam eşim hepsi aynı yerde olup da Kafamın rahat olması mümkün olmayabikir
Ah canm keşke bilsem onun çaresini ben basaramadim ve çocuğum çok ağlayan bir çocuktu. Hep bana ihtiyacı var diye kendimi paraladim hiç dinlenemedim. Destekcim hiç olmadı. Eşim hariç. Kalabalıkta çok zor gerçekten ama eşimle kalınca daha huzurlu olduğumu farkettim. Ama depresyon yaşadım resmen. Bebeğimi kaybetme ve ona yetememe hisleri beni mahvetti. Aslında hiçte öyle değilmiş. Her anne bebeğe göre geliyor. Bebekte anneye göre aynı şekilde. Akışına bırakmak. Biraz annelere is bölümü yaparak kendin dinlenebilirsen çok iyi olur. Ama bence iki anne aynı evde aynı anda cok zor ve gereksiz geliyor. Dönüşümlü gelebilirlerse ne ala. Diğer türlü genelde kendi annelerimiz daha çok yıpranıyor. Allah yardimcimix olsun. Doğum bile değil o kismi beni düşündürüyor bu kez kizim ne olacak tasası da dahil

Başlangıç kilom 50 suan 53kiloyum dikkatli gitmeye çalışıyorum bol yürüyüş ve yüzme kursuna gidiyorum ssvd adayı olduğum için çok kilo almadan bitirmek istiyorum. İlk kızımda 20kilo aldım resmen o kilolar beni çökertti tekrar olmaması için uğraşıyorum

Merhaba canım bence çok kontrollü gidiyorsun bravo ... ayrıca ssvd adayısın cesaretin için seni tebrik ederim .. benimde ilk doğum doğal normal doğum oldu inşallah bu bebeğimide sağlıkla alırım kucağıma... doğal doğumu yaşamak çok güzel bir his... ama en önemlisi anne bebek sağlığı... inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Asıl ben seni tebrik ederim kim bilir nasıl güzel bir duygudur. Darısı başıma elimden geleni yapıyorum rabbim De yardım eder inşallah.

Asıl ben seni tebrik ederim kim bilir nasıl güzel bir duygudur. Darısı başıma elimden geleni yapıyorum rabbim De yardım eder inşallah.
İnşallah canım allahın izni ile doğru doktor ve senin cesaretin ile inşallah çok güzel bir ssvd yaşarsın...

Harika valla azimlisin. Maşallah diyelim

Beş günlüğüne konferansa gittim, herşey dahil otel olunca ben bildiğin çoşmuşum
8kg almış durumdayım toplam.
Döndüğüm gün tartıldığımda 9kg dı, ama su içtim bir günden 1 kg ödem gitti bile.
Ayak bileklerim resmen bacağımın kalınlığına ulaşmıştı, indiler çok şükür.
Artık daha çok kilo almaya alışmak lazım sanırım.

Merhabalar bende agustos annesi olucam ve 3. Bebegim geliyor. 28+0 haftalik oldum ve simdilik 5 kg aldim. 48 ile basladim suna 53 olmusum .
Diger iki hamilelikte de 8-9 kg arasi almistim :)

Merhabalar bende agustos annesi olucam ve 3. Bebegim geliyor. 28+0 haftalik oldum ve simdilik 5 kg aldim. 48 ile basladim suna 53 olmusum .
Diger iki hamilelikte de 8-9 kg arasi almistim :)
Süper gidiyorsun canım maşallah 3. Bebek süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…