2017 agustos anneleri kilo takibi

Merhabalar bende agustos annesi olucam ve 3. Bebegim geliyor. 28+0 haftalik oldum ve simdilik 5 kg aldim. 48 ile basladim suna 53 olmusum .
Diger iki hamilelikte de 8-9 kg arasi almistim :)
3. Bebek ve 53 kg sahane gerçekten. Ah o kiloları unuttum ben. Bu doğumdan sonra nasip olsun insallah bizlere de.

ya kızlar ne güzel az az kilo almışsınız. ben 170 cm boy ve 65 kg ile hamile kaldım ilk 15 hafta hiç kilo almadım sonrasında kilo aldım. 30. haftamdayım 9 kilo aldım. Daha kilo alacaksın dur seen diyenler var, moralim iyice bozuluyor. Ne bulantım ne kusmam ne tiksinmem oldu çok rahat bir hamilelik geçirdim ah o kilolarda olmasa

Ama senın kılon normal boyuna göre. Yani sen kilolu değilmişsin hamile kaldıgında ve şuan 9 kılo alman gayet ıyı ve normal bence. ben 51 kıloyla hamıle kaldım suan 60 kiloyum yani 9 kılo almısım. Doktorum bana bır cızelge verdı buna gore bu haftalara 9 kılo almak mınımumda gayet ıyıymıs. Eğer kılolu hamıle kalsaydık daha az almamız gerekecektı. Dert etme bence :)

Bence normal kg almışsın. Abur cubur yemiyorsan olculuyse yediklerin takma derim. Son aylar genelde alınıyor ama almayan da var. Bir arkadaşım başta senin gibi aldı son aylar iki kg alıp bitirdi gebeligi. Herkes fazla alacak diye kaide yok . Boşver moral bozma. Doğum sonrası verilir insallah

selam kizlar. ilk hamileligim
baslangic: 60 kg
31 +2. hafta: 71 kg

canim su cizelgeyi bana da gonderebilir misin acaba. daha kontrollu gitmeme yardimci olacak :)

Merhaba ev hanumlari evde oturup calisamayanlar nerde olursaniz olun size cok guzel bir is imkani sagliyacagim yalan degim gercek arkadaslar. Bilgi icin tel.bana mesaj atsin

Son düzenleme:
Slm arkadaslar benim de 3. Bebeğim az kilo aldım bende daha bilinçli beslenme plani uyguladım sizin bebisler kaç kilo benim 30. Haftada 1500 dü bebisim kilosu normal mi acaba toplamda 4 kilo aldım 21 ağustos doğum tarihi

Slm arkadaslar benim de 3. Bebeğim az kilo aldım bende daha bilinçli beslenme plani uyguladım sizin bebisler kaç kilo benim 30. Haftada 1500 dü bebisim kilosu normal mi acaba toplamda 4 kilo aldım 21 ağustos doğum tarihi
normaldir cnm bebeğinin gelişimi yerindeyse gayet iyi. İkinci ucuncu de daha çok dikkat ediyor insan. Bende 4.5-5 kg arası gidip geliyorum

Başlangıç 53.5
An itibatiyle 66.2
Toplamda 12.7 kilo almışım. 33.haftadayim..

Başlangıç: 57.6
An itibarı ile:61.9
30. Haftadayım 4 kg .3 00 gr almışım

22kasim, bebegimi bu perşembe gorucem kismetse 26. Haftada 800 gr civAriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…