2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İkilemde kalıyor işte insan di mi :)) kesinlikle çok fark yaratıyor çünkü... ama yalancı kasılmalar da normal kabul ediliyor,, bu durumda da normal olanı engellemek ne kadar doğru diyor insan :)) hani apandist şüphesi varsa ağrı kesici içmeyin derler ya misal; onu gibi.. neden belirtileri ortadan kaldırmaya çalışayım ki diyorum :))))

O geliyor aklıma çok pis değil yeter bence kendim bile yaparım bi gidip geleyim de

Tabi cnm ne kadar kirli olabilir ki? İster istemez tozlanıyor tabi ama ben de öyle yüzeysel sildiricem. Zaten boyumuzun yetiştiği yerleri alıyoruz sürekli, şimdi de boydan boya bi bez alsa yeter.

sagol canim,nişan olabilirmis. eger cok fazla olursa yani paçadan boşalırcasına olursa gelirsin dedi.
kizlar nişan bu haftalarda gelir mi,normal mi?
konustum hemen size yazdim,daha netten okumadim.
Gelebililir canım erken doğum gibi durumlarda ama inşallah değildir.

Haklısın canım ben en iyisi kullanmamayım yada doktoruma bir sırayım bakalım doğumu etkilermi diye ona göre kullanayım.

peki normal pamuk mu kullandın yoksa şu bebek pamuğu satılıyor ya onlardan mı? ebebekten aldım paket pamuk ama 60lı 8tl pahalı geldi. unibaby yenidoğan 120li paket 4ü 26tl idi ebebekte. ikisi arasında gittim geldim ama pamuğu aldım en azından ilk aylar pamuk su kullanayım ama 60lı paket 3 4 gün gider ancak o da 8 tl den bayağı masraflı olur. nette normal hvlu kağıdı su ve bilmem ne yağıyla ıslatıp ıslak mendil yapıyolardı olmadı onlara bakıcam..

canım 5. aydan beri düzenli her gün magnorm kullanıyorum benim kadar kasılan olmasın :):) hele yorulayım var ya 2 3 dakka da bir kasılıyorum resmen. oğlumda da böyleydim. doktorum ikiye çıkar magnormu dedi ama bana mısın demedi. yapıyla da alakalıdır tabi ama çok da etki etmiyo bana. oğlumda da düzenli kullanmıştım. ama kramplara çok iyi geldiğini duydum. arkadaş midem almıyo diye içmiyodu sürekli kramp giriyodu ayaklarına ve acısı 3 4 gün sürüyomuş öyle kramplar giriyomuş.

Bizde prima premium care 2-5 kg luktan aldık,aynısı herhalde

Defter deil de,dogumdan sonra album yapacagımaslında deftere de ozenirdim hep ama baslmadım bi türlü:/

ben cok sik olmasa da ara sira yaziyorum ultrason fotolarini falan yapistiriyorum. onun haricinde guzel hazir bi album buldum defter gibi (bebegimin ilk yili diye arat internette :)) cok hosuma gitti onu aldim :)

Evet çok önemli. Özellikle kız bebeklerde çok çok önemli. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik de veremiyor doktor 3 ay ve gerçekten kabusa dönüşebilir iyi bakılmazsa. Bezler arasındaki fiyat farkı konusunda haklısın, ama ben diğerlerini kullanmadım hiç; fikir beyan edersem yanlış olur. Sadece bir kere hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum (huggies olabilir) kullandık, onda da çok sızdırdı ve bir de pişik yaptı. Normalde olmadığı için ondan diye düşündük ama tesadüfen ya da çocuğun cildi diğerine alıştığı için de olabilir. Emin değilim yani :)

ben cok sik olmasa da ara sira yaziyorum ultrason fotolarini falan yapistiriyorum. onun haricinde guzel hazir bi album buldum defter gibi (bebegimin ilk yili diye arat internette :)) cok hosuma gitti onu aldim :)
Bebek albumleri diye arattım cok begenmemiştim.dedigin gibi aratıp bakayım bende ultrason fotolarından baslrım bende

Normal pamuk ve su kullandım canm. Bahsettiklerinden almadım hiç.

Evet aynen o durumdayım ben de içmediğim için. Ama ben sürekli hareket halindeyim, işi bıraktığım halde haftanın 3-4 günü dışarı çıkıyorum. Çıktığımda da saatlerce ayakta kalıyorum. Evdeyken de pek oturmuyorum. Kızı zaten sürekli kucaklıyorum kıyamayıp. Ona rağmen dayanılmaz değil. O yüzden az kaldı dişimi sıkayım diyorum bi taraftan da :)

Hanımlar bu arada ben dayanamayıp yüzüyorum arada bir ya.. doktor bişey demedi... suyun ölçümleri de ideal, hatta çalışan kızdan rica ettim kendim ölçtüm geçen gün içim rahat etsin diye... ama neticede havuz, deniz değil... bi zararı olsa hemen çıkardı heralde di mi? Çok rahatlatıyor su.. üşenmesem ve korkmasam her gün giricem wala

Güzel günlerde kullan cnm:)
Teşekkürler:)

Bence tek bi çeşidi var aynısı burda konuştuğumuzda baktım da şimdi internetten de teyit ettim.

Güle güle kullansın odası çok güzel. Caploonba'ya baktım çok güzel modeller varmış gerçekten de, bilmiyordum bu markayı.
Teşekkürler hepimiz inşallah güzel günlerde kullanalım her seylerimizi:)
Evet biz de haftasonu bi gezelim dedik de öyle denk geldik:) Baya hoş şeyler vardı.
B bursa_83 Doktor sakinse sorun olan bir şey değildir sanırım, sen yine de dinlen kendini yormamaya çalış bir sonraki randevuya kadar.[/QUOTE]

Çok güzel ve kibar cnm,, sağlıkla huzurla kullanın inşallah
Çok teşekkür ederim :) İnşallah

Temizse bence yüz ya çok güzel olur yüzmek eminim. Ben güvenip de gidemiyorum. Tenisi oynamayı bırak deyince doktorum yüzme önermişti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…