Merhaba canım bende senin magnorm konusundaki düşüncelerine katılıyorum. Ben ilk gebeliğimde hiç kullanmamıştım 37 de doğurdum ilgisi varmı tam emin değilim. Ama bu gebelikte doktorum 20. Haftada iken magnormu yazdı krampların olursa başlarsın onun dışında gerek yok dedi. Benimde bir kere kramp olunca başlamıştım bir ay kullandım. Çok rahattım gerçekten . Sonra sen doğumu etkilediğini düşünüyorum diyince ve internettede bir kaç yerde okudum 36 haftadan sonra kullanmamak gerek diye bende bıraktım kulmanmayı çünkü doğumu etkilesin istemiyorum. Bir aydır kullanmıyorum rahattım ama şimdi benimde arda braxton hicks kasılması ve bel ağrısı oluyor kramp hiç girmiyor ama dün bir ay aradan sonra yirüyüşe çıktım normalde 1 saat yürüyen ben 40 dk zor yürüdüm hem karnım sertleşti sürekli hem rahat değildim. Bende acaba diyorum tekrar mı başlasam .
Baby&me yi geçen aldım 6 lı paket bir paketini kendim şuanda makyaj temizlemek için kullanıyorum ve çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim hiç pamukçuk kalmıyor
Çok güzel ve kibar cnm,, sağlıkla huzurla kullanın inşallahBu arada haftasonu şu 3 kapılı dolap ve karyolasıni aldık. Aslında sadece karyola alacaktım ama oraya gidince dayanamadım:)) Uyku seti ve yatağını da aldık. Yanına hali hediye ettiler ama nasıl bir şey bilmiyorum :)
O geliyor aklıma çok pis değil yeter bence kendim bile yaparım bi gidip geleyim de
Gelebililir canım erken doğum gibi durumlarda ama inşallah değildir.sagol canim,nişan olabilirmis. eger cok fazla olursa yani paçadan boşalırcasına olursa gelirsin dedi.
kizlar nişan bu haftalarda gelir mi,normal mi?
konustum hemen size yazdim,daha netten okumadim.
Haklısın canım ben en iyisi kullanmamayım yada doktoruma bir sırayım bakalım doğumu etkilermi diye ona göre kullanayım.İkilemde kalıyor işte insan di mi :)) kesinlikle çok fark yaratıyor çünkü... ama yalancı kasılmalar da normal kabul ediliyor,, bu durumda da normal olanı engellemek ne kadar doğru diyor insan :)) hani apandist şüphesi varsa ağrı kesici içmeyin derler ya misal; onu gibi.. neden belirtileri ortadan kaldırmaya çalışayım ki diyorum :))))
peki normal pamuk mu kullandın yoksa şu bebek pamuğu satılıyor ya onlardan mı? ebebekten aldım paket pamuk ama 60lı 8tl pahalı geldi. unibaby yenidoğan 120li paket 4ü 26tl idi ebebekte. ikisi arasında gittim geldim ama pamuğu aldım en azından ilk aylar pamuk su kullanayım ama 60lı paket 3 4 gün gider ancak o da 8 tl den bayağı masraflı olur. nette normal hvlu kağıdı su ve bilmem ne yağıyla ıslatıp ıslak mendil yapıyolardı olmadı onlara bakıcam..Geriden geliyorum cevap verilmiştir ama pudra sağlıklı değil kullanılmıyor artık. Şu ve pamuk kullandım allaha şükür çok ciddi pisik sorunu yaşamadım. Ne zaman ıslak mendil kullansam ki iki kez kullandım. Yandı kizim. Hemen suya dönüş yaptım. Başta zor gelse de çok pratik bence pamuk su.
canım 5. aydan beri düzenli her gün magnorm kullanıyorum benim kadar kasılan olmasın :):) hele yorulayım var ya 2 3 dakka da bir kasılıyorum resmen. oğlumda da böyleydim. doktorum ikiye çıkar magnormu dedi ama bana mısın demedi. yapıyla da alakalıdır tabi ama çok da etki etmiyo bana. oğlumda da düzenli kullanmıştım. ama kramplara çok iyi geldiğini duydum. arkadaş midem almıyo diye içmiyodu sürekli kramp giriyodu ayaklarına ve acısı 3 4 gün sürüyomuş öyle kramplar giriyomuş.Hanımlar bu arada magnorm mucizevi bişeymiş gerçekten. Ben kızımda her gün kullanmıştım ve fiziksel olarak aşırı rahat bi hamilelik geçirmiştim. Kasılma masılma hiçbişey yoktu. Hatta daha önce de konuşmuştuk, normal doğuma girememe sebebimin magnorm olduğuna dair takıntı olmuştu bende :) o yüZden doktorum da vermedi bu sefer. Yalnız geçen hafta iki gün üstüste aşırı yoruldum, her tarafım tutuldu ve eşime aldırdım ikinci gece. İçtim ve sabah kalktığımda hamile olduğumu unuttum resmen :) şimdi de devam etmekle etmemek arasındayım.. yani bunda ilk hamileliğimde olmayan kasılma ve ufak sancılarım var ki normal olanın bu olduğunu düşünüyorum,, ama bi yandan da fiziksel olarak magnezyum alınca daha rahat ve dinç hissettiğim kesin... bilemedim :))
Kızlar dün markete gidince bez alalım dedik pampers prima yenidoğan dan 1beden aldık. Başka prima çeşitleri de var mıydı acaba doğru olanı mı aldık diye içime kurt düştü , gittiğimiz markette sadece bu prima vardı ama tavsiye edilen bu mu acaba
Defter deil de,dogumdan sonra album yapacagımaslında deftere de ozenirdim hep ama baslmadım bi türlü:/
Evet çok önemli. Özellikle kız bebeklerde çok çok önemli. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik de veremiyor doktor 3 ay ve gerçekten kabusa dönüşebilir iyi bakılmazsa. Bezler arasındaki fiyat farkı konusunda haklısın, ama ben diğerlerini kullanmadım hiç; fikir beyan edersem yanlış olur. Sadece bir kere hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum (huggies olabilir) kullandık, onda da çok sızdırdı ve bir de pişik yaptı. Normalde olmadığı için ondan diye düşündük ama tesadüfen ya da çocuğun cildi diğerine alıştığı için de olabilir. Emin değilim yani :)Peki canim bisey daha sorayim mesela simdi maddi acidan dusunuyorumda illa prima almak yerine orta maddiyatta bisey alip sık sık deqistirip atmak daha mantikli deqilmi ? Onden arkata silme meselesi ozellikle kiz bebeklerde cok onemli demi ? Ooo ben bu pimpiriklilikle bakar dururum artik cis yapar yapmaz acarim qaliba cunku yazik pisik olanlara cok uzuluyorum
Bebek albumleri diye arattım cok begenmemiştim.dedigin gibi aratıp bakayım bendeben cok sik olmasa da ara sira yaziyorum ultrason fotolarini falan yapistiriyorum. onun haricinde guzel hazir bi album buldum defter gibi (bebegimin ilk yili diye arat internette :)) cok hosuma gitti onu aldim :)
Haklısın canım ben en iyisi kullanmamayım yada doktoruma bir sırayım bakalım doğumu etkilermi diye ona göre kullanayım.
Normal pamuk ve su kullandım canm. Bahsettiklerinden almadım hiç.peki normal pamuk mu kullandın yoksa şu bebek pamuğu satılıyor ya onlardan mı? ebebekten aldım paket pamuk ama 60lı 8tl pahalı geldi. unibaby yenidoğan 120li paket 4ü 26tl idi ebebekte. ikisi arasında gittim geldim ama pamuğu aldım en azından ilk aylar pamuk su kullanayım ama 60lı paket 3 4 gün gider ancak o da 8 tl den bayağı masraflı olur. nette normal hvlu kağıdı su ve bilmem ne yağıyla ıslatıp ıslak mendil yapıyolardı olmadı onlara bakıcam..
canım 5. aydan beri düzenli her gün magnorm kullanıyorum benim kadar kasılan olmasın :):) hele yorulayım var ya 2 3 dakka da bir kasılıyorum resmen. oğlumda da böyleydim. doktorum ikiye çıkar magnormu dedi ama bana mısın demedi. yapıyla da alakalıdır tabi ama çok da etki etmiyo bana. oğlumda da düzenli kullanmıştım. ama kramplara çok iyi geldiğini duydum. arkadaş midem almıyo diye içmiyodu sürekli kramp giriyodu ayaklarına ve acısı 3 4 gün sürüyomuş öyle kramplar giriyomuş.
Tamam canım soracağım sorduğumda yazayım sanaTmm cnm,,, Ben çekiniyorum tekrar tekrar sormaya, bi de sen sor bakalım ne dicek :)
peki normal pamuk mu kullandın yoksa şu bebek pamuğu satılıyor ya onlardan mı? ebebekten aldım paket pamuk ama 60lı 8tl pahalı geldi. unibaby yenidoğan 120li paket 4ü 26tl idi ebebekte. ikisi arasında gittim geldim ama pamuğu aldım en azından ilk aylar pamuk su kullanayım ama 60lı paket 3 4 gün gider ancak o da 8 tl den bayağı masraflı olur. nette normal hvlu kağıdı su ve bilmem ne yağıyla ıslatıp ıslak mendil yapıyolardı olmadı onlara bakıcam..
canım 5. aydan beri düzenli her gün magnorm kullanıyorum benim kadar kasılan olmasın :):) hele yorulayım var ya 2 3 dakka da bir kasılıyorum resmen. oğlumda da böyleydim. doktorum ikiye çıkar magnormu dedi ama bana mısın demedi. yapıyla da alakalıdır tabi ama çok da etki etmiyo bana. oğlumda da düzenli kullanmıştım. ama kramplara çok iyi geldiğini duydum. arkadaş midem almıyo diye içmiyodu sürekli kramp giriyodu ayaklarına ve acısı 3 4 gün sürüyomuş öyle kramplar giriyomuş.
Anlaştık, saol cnmTamam canım soracağım sorduğumda yazayım sana
Teşekkürler:)Güzel günlerde kullan cnm:)
Bence tek bi çeşidi var aynısı burda konuştuğumuzda baktım da şimdi internetten de teyit ettim.Kızlar dün markete gidince bez alalım dedik pampers prima yenidoğan dan 1beden aldık. Başka prima çeşitleri de var mıydı acaba doğru olanı mı aldık diye içime kurt düştü , gittiğimiz markette sadece bu prima vardı ama tavsiye edilen bu mu acaba
Teşekkürler hepimiz inşallah güzel günlerde kullanalım her seylerimizi:)Güle güle kullansın odası çok güzel. Caploonba'ya baktım çok güzel modeller varmış gerçekten de, bilmiyordum bu markayı.
Çok teşekkür ederim :) İnşallahÇok güzel ve kibar cnm,, sağlıkla huzurla kullanın inşallah
Temizse bence yüz ya çok güzel olur yüzmek eminim. Ben güvenip de gidemiyorum. Tenisi oynamayı bırak deyince doktorum yüzme önermişti ama...Hanımlar bu arada ben dayanamayıp yüzüyorum arada bir ya.. doktor bişey demedi... suyun ölçümleri de ideal, hatta çalışan kızdan rica ettim kendim ölçtüm geçen gün içim rahat etsin diye... ama neticede havuz, deniz değil... bi zararı olsa hemen çıkardı heralde di mi? Çok rahatlatıyor su.. üşenmesem ve korkmasam her gün giricem wala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?