2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

valla baya sakindi canim:))
yatiyorum genelde,arada dolasiyorum evde. dikkat ediyorum,daha da ederim,sagol canim.

Bende artik disari cikmak istiyorummm
Esim korkuyo bisey olacak diye tek basina qidemezsin diyo ama kendide aksamlari yorqunum diye qoturmuyo

Yok cnm ya ne olucak.. ben kızıyorum bişey derlerse, hasta değilim hamileyim diyorum.. kendine dikkat edersen hiçbişey olmaz.. annem de hala araba kullanıyosun erken doğurucan diyor,, çamaşır asarken doğurmayan vücut araba kullanırken neden doğursun diyorum,, yahut he he diyorum geçiyorum :)

Gecmis olsun cnm simdi gordum,ne yaptın? Aradın mı doktoru? Naasılsın şimdi?

sagol arkadasim,aradim doktoru,gayet sakin bir sekilde "nişanın geliyordur,pacadan bosalircasina akarsa gelirsin " dedi. ben de netten okudum. nisan geldikten saatler sonra da haftalar sonra da dogum olabilirmis. olumsuz dusunup cagirmak istemiyorum birseyleri.
o yuzden uzandim. dinleniyorum. ara ara az az geliyor. insallah artmaz.

Riskli bir durumun yoksa bişey olmaz Can'ım, hamilelere önerilen iki spor yüzme ve yürüyüş zaten ama kaçıncı haftadan itibaren bırakmak lazım bilmiyorum

Aman iste bu erkekler hep boyle sanki nolacaksa cocukmuyum ben ewimde daq basi biyerde bi toki aslinda onada hak weriyorumda dur bakalim bu aksam soz verdi qezdircem diye merakla bekliyorum
Ay canm cik gez ya ne kisitliyorsun kendini. Hergün yürüyüş yapmak şart hem. Ben çıkıyorum ya kizimdada çıktım. Simdi dede devam valla. Ne olabilir sanki. Kar değil kış değil.

İnşallah kapmazsin olmadı arada tahlil verirsin çok endişe ediyorsan. Sabrediyorum bakalım ama çocuk olunca da spor zor biraz büyüsün artık birlikte oynarız:)))

Aman iste bu erkekler hep boyle sanki nolacaksa cocukmuyum ben ewimde daq basi biyerde bi toki aslinda onada hak weriyorumda dur bakalim bu aksam soz verdi qezdircem diye merakla bekliyorum
Hadi bakalım insallah :)) toki ise bahçesi vardır bahçede gez olmadı:))

Neler dedim nelerrrr anlamiyo ilk aylar yolluyodu qecen qunde doktor suyun sinirda dediya iyice korktu kendini yorma yat uzan diyo ama yoruldum artik yatmaktanda adam tam bi kiz cocuk hastasi ödü kopuyo bisey olacak diye kizina halbuki hersey Rabbim'den yani dusunsene canim arabamiz kapida bos bos duruyo ve ben ewde oturuyorum en azindan bi alisveris merkezine qitsem bebise kiyafet baksam falan ne quzel kafa daqilir ama yok iste herkes bi yorum yapiyo bisey olur diye sacmalikkk yani

yine de çok girmemeye çalış canım ya idrar yolu enfeksiyonu falan olmasın Allah korusun. sona yaklaştık çünkü şu aralar iyi değil sanırım enfeksiyon.

Bebeğin suyu değildir inşallah canım,hiç duymadım nişanınn su şeklinde geldiğini,sümüksü bir kıvamda oluyor sanırım nişan sen iyice bir araştır istersen yada dr a git

Ay canm cik gez ya ne kisitliyorsun kendini. Hergün yürüyüş yapmak şart hem. Ben çıkıyorum ya kizimdada çıktım. Simdi dede devam valla. Ne olabilir sanki. Kar değil kış değil.

Hadi bakalım insallah :)) toki ise bahçesi vardır bahçede gez olmadı:))
Walla biraz once aradi soyledim aksam qeliyosan qel yoksa ben qezecem bebeqe kiyafet bakacam diye tmm tmm qit dedi sasirdim hemmen arkadasa haber ettim isten erken cik aksam dolasalim diye ohhhh iyi oldu demekki az surat asinca israr edince anliyo beyefendi bende insanim yani az dusunsun

İyi doktor sakinse bisey olmaz herhalde,yoksa hemen cagırırdı. Ama tabii dinlen sen iyice,dikkat et.gecmis olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…