Ay keşke ben de biraz farklı şeyler yapsam. O kadar bunaldım ki. Hastalık, ramazan davetleri, şimdi de eşim nöbetçi bugün evde tek kalmama izin vermiyor kayinvalidemler. Hayır farklı aktiviteyi bırak evimde şöyle bir uzansam bile bana yetecek ama o da yok. Çok bunaldım cidden. Cuma günü kardeşim geliyor neyseki onla biraz belki çıkar yürürüz, dizi filan izleriz:) Yine de canım öyle gezmek çekiyor ki... Haftasonu Karadeniz mi yapsak acaba şöyle yakın bi yerlere en azından diye düşünüyorum ama zor sanırım. Eşim çok yorgun olacak o iş de yatar
Biraz dert yanayım dedim:))))
Ay keşke ben de biraz farklı şeyler yapsam. O kadar bunaldım ki. Hastalık, ramazan davetleri, şimdi de eşim nöbetçi bugün evde tek kalmama izin vermiyor kayinvalidemler. Hayır farklı aktiviteyi bırak evimde şöyle bir uzansam bile bana yetecek ama o da yok. Çok bunaldım cidden. Cuma günü kardeşim geliyor neyseki onla biraz belki çıkar yürürüz, dizi filan izleriz:) Yine de canım öyle gezmek çekiyor ki... Haftasonu Karadeniz mi yapsak acaba şöyle yakın bi yerlere en azından diye düşünüyorum ama zor sanırım. Eşim çok yorgun olacak o iş de yatar
Biraz dert yanayım dedim:))))
Ozaman sende panik yapma ciddi bisey olsa hemen qel derdi eminim :) bisey olmaz Allah'in izniyle bizim seninle ilk bebekya herseyden nem kapiyoruz bak en qecte ikimiz doquracaz sanirsam
bende de öyle çamaşırımı baya islatacak kadar akıntı oluyor arada. Doktor sorun yok demişti. Yani heralde suyum bitse biterdi o kadar akıntıya zaten. Çünkü bi kere değil baya sık yaşıyorum o olayı. İlk başta bi tedirgin oldum ama sonra alıştım.
İste eşim nöbetçi olduğu için kayinvalideme geldim burada kalacağım bu gece. O yüzden bugün de yattı ama yarın belki çıkarım biraz cidden bunaldım.Çık kendin yürü cnm,, açılırsın,, bunaltma kendini o kadarsinema yok mu yakınlarda mesela?
Aynen ben de senin gibiyim. Evde olsam kendi kendime çok huzurlu olurum ama kesinlikle izin vermiyorlar tek kalmama evde. Böyle bi konu için de kavga etmek istemiyorum ya sabır diyorum ayda bir ya da kere oluyor çünkü. Ama hamileyken daha bi zulüm kendi evinde olmamak. Bugün de ya sabır diyorum artık.Ben annemler bile olsa başkasında kalamam ya, uyurum evimde, internete girerim, dizi izlerim, oyun oynarım, bir taneden fazla yiyemeyeceğim kurabiyeler bir çataldan fazla almayacağım pastalar yaparım ama başka yerde kalamam. Rahat edemiyorum çünkü, hiçbir yer insanın evi gibi olmuyor.
S sakyuz A AysheDuru Ben de ayshemina'dan sonra doktorum elinde ayağında falan kasılman olursa magnezyum vereyim dediğinde sormuştum normal doğum sancılarını geciktirir mi, öyle bir teori okumuştum internette diye ama hayır dedi. 36. haftadan sonra kesiyoruz zaten öyle bir etkisi yok dedi. Ama ben yine de bilemiyorum kullansam mı. 2 gecedir uyurken bacağıma fena kramp giriyor öğlene kadar hissediyorum krampın etkilerini ama 32. haftaya geldim 1 ay kaldı zaten istesem mi istemesem mi doktordan bilemiyorum. Siz tekrar sorarsanız ve yok derse doktor belki ben de benim doktoru arar isterim :) Randevu ne zamandı
İnşallah kötü bir şey yoktur sen rahat ol. Zaten nişan kahverengi ya da kırmızı geliyormuş diye biliyorum. Nisan değildir.saha once akinti vardi ama yumurtalama zamanindaki gibi,doktor normal demisti ama su seklinde yeni geldi. o yuzden noluyoruz dedim ama doktor gayet rahat,ben de oyle olayim bari:)
İste eşim nöbetçi olduğu için kayinvalideme geldim burada kalacağım bu gece. O yüzden bugün de yattı ama yarın belki çıkarım biraz cidden bunaldım.
Aynen ben de senin gibiyim. Evde olsam kendi kendime çok huzurlu olurum ama kesinlikle izin vermiyorlar tek kalmama evde. Böyle bi konu için de kavga etmek istemiyorum ya sabır diyorum ayda bir ya da kere oluyor çünkü. Ama hamileyken daha bi zulüm kendi evinde olmamak. Bugün de ya sabır diyorum artık.
Aynen o duş sonrası biraz uzanmak filan harika... yarın mutlaka yapayim:)Çık cnm,, açıkhava çok rahatlatıyor... sıcak bile olsa eve girip duş alınca serinliyorsun bi rehavet çöküyor ya onun için dahi değer :)
Evet canın kaynatılmış ılık suya batırıp siliyoruz
Kiminin nisan erken gelebilirmis canm. Doğum epey sonra olabilirmiş. Vakitlice gelsin bebeklerimiz insallah
Temizse bence yüz ya çok güzel olur yüzmek eminim. Ben güvenip de gidemiyorum. Tenisi oynamayı bırak deyince doktorum yüzme önermişti ama...
Benim randevum daha yakın haziranın sonunda, o zaman şimdilik umudumuz sakyuz :)Bana net bi şekilde yok demedi cnm,, ama var da demedi :) tamam içme dedi sadece :) ama şöyle bi durum var, aynı dönemde yakın bi arkadaşım da düzenli kullandı, o da 41 de sezeryana girmek durumunda kaldı. Ve o da çok çok rahat bi hamilelik geçirdi. Miadi dolup da sancısı başlamayan o kadar çok kadın duyuyoruz ki artık, insan ister istemez bu vitamnlerden magnezyumdan vs huylanmaya başlıyor. Süreci doğal geçirmediğimiz için mi sonuç da doğal olmuyor acaba diyorum... benim 6 temmuza kadar randevum yok, sonra da doğumda görüşürüz dedi :) ısrarla içmiyorum, ilki sezeryan olmasına rağmen bunda sancım başlar da normale girersem kesin ilaçtan bilicem durumu :))))
Bende artik disari cikmak istiyorummm
Esim korkuyo bisey olacak diye tek basina qidemezsin diyo ama kendide aksamlari yorqunum diye qoturmuyo
Evden çok uzaklaşmadan biraz hava al canım ne olacak insan cidden bunalıyorBende artik disari cikmak istiyorummm
Esim korkuyo bisey olacak diye tek basina qidemezsin diyo ama kendide aksamlari yorqunum diye qoturmuyo
sagol canim:)
ben etrafimda hep islak mendil gordum. ilk kez burdan sizlerden duydum,iyi oldu.islak mendille bebislerin agzini bile hatta nerdeyse icini silen anneleri gordukce sasiriyordum
peki market suyu cesme suyu farkeder mi? sanirim A AysheDuru ya aysenin doktoru demisti,cesme suyuyla bebekleri yikamayin en azindan bir sure diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?