- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
sakin ol herşey yolundadır ilaç kullanıyorum ondan kesildi diyen arkadaş sen miydin yanlış hatrlamıyorsam öyle ise ilaç etkisini göstermiştir biliyosun psikolijide etkiliyor bu durumlarda ilacı içtikten sonra rahatlamışsındı bu açıdan da bencekızlar yardım
bulantımın geçmesi normal mi
daha dün gittim doktora her şey normaldi
Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
Hosgeldiin günümüz aynı hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışı duydun muKızlar beni de ekler misiniz listeye :) ayrıca sağlık ocağı konusunu bilmiyordum:/ aslında pek çok şeyi bilmiyorum çünkü hazırlıklı değildim:))) sizlerden öğrenecek çok şeyim var
canım misafirler yormamıştır inşallah seniMaşallah Kızlar iki saatte ne muhabbet olmuş. Misafirim vardı anca döndüm
Hos buldum:) Evet aynı günlerimiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı olsun.:)Hosgeldiin günümüz aynı hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışı duydun mu
Şimdi erken ama 3.ayda kesinlikle kullanın benim karnim baya baya şişti ve z.yagi kullandım bisey olmadı ama bacaklarim da çizikler oldu maalesef oraya da kullansaydim keşke.. omur boyu benle duracaklar çünküKızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
Yani ben hiç bunaldığımı hatırlamıyorum belki yaz başı olduğu içindir kışın hamileliği geçirmek daha rahat günler kısa çabuk geçiyor.Doğumumda çok kolay olmuştu inşallah bu sefer de öyle olur.Hepinizin de kolay olur inşallah.Yaaa bu tek senden duydum yaz doğumu iyi diye herkes korkutuyor tatilimizde eksik kalsın önemli değil biz zaten tatil yapmıyoruz genelde deniz yakın günübirlik gidiyoruz
Evet devlet te dinletti doktordevlette dinletiyor mu canm bana dinletmedi ama gösterdi
bencede hastane ortamında kalman iyi olmaz sıkıcı hem
Yok canm dinlenen desem yeri. Cocuk çocukla oynadı azıcık peşimi bıraktı nefes aldım. Muhabbet sohbet en iyi şey zatencanım misafirler yormamıştır inşallah seni
Yok hayır canm henüz bende duymadım. 13 ocakta kısmet olursa gideceğiz. Allah hepimize hayırlı etsinHos buldum:) Evet aynı günlerimiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı olsun.:)
Hayır daha duymadım. Gecen hafta öğrendim zaten. Doktor 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Sen duydun mu?
Benimde akintim oluyor ama onceki nde de olmuştu normal sanırım . Yinede içine sinmeyen bir durum varsa idrar testiyle ogrenebilirsinMerhabalar ben de yeni uyeyim. Sivi renksiz akinti oluyor iki gundur. 2 kez oldu. Bu durumu yasayan var mi acaba?
Ben sabah aldim ilaci öğlen yemegimi yedim şükür etkisini hemen gostermesi normalaaa çok sevindm canm adı ne ilacın
ben zaten yinede mutfağa girmiyorum bulantımı tetikleyecek şeyleride yapmadım dinlendm ama ilaca dün başladm hemen düzelmesi korkutuyor bir şey olmamıştır inşallah
Bende cok çabuk sinirleniyorum esimde sen degistigin bu aralar diyor bende cocukta etkilenecek sinirlu olacak diye düşünüyorum inşallah olnaz birde cok gazim var anne gazli olursa çocukta gazli olurmus annem oyle diyor yandim o zamanGeriliyor um üzülüyorum sonra sol kasigima sancı giriyor pişman oluyorum
Tam da öyle bir andayim. Bazen canıma tak ediyor bunaliyorum boguluyorum. Avazim ciktiginca bağırmak istiyorum. Birde insanlara yaranamamak gerekli ilgi alakayi görmemek var ya beni deli ediyor artıkYa kızlar ben buaralar çok sinirliyim gerginim umarım bebeğe etkisi olmuyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?