- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 35
Ben haziranda doğum yaptım Can'ım. Bir zorluğunu görmedim bence yaz doğumu daha rahat.Doğuma yakın yürüyüş spor falan yapıyorsun dışarda tabi tatil yapamıyorsun o ayrı.Kızlar daha erken ama malum doğumlar nasipse yaza denk gelicek daha önce ki doğumu yaza denk gelen varmı nelere dikkat etmeliyiz yada tanıdığıniz olur yazın doğum yapan benim kızım Şubat doğumlu yaz doğumu daha zor diyorlar varmı fikri olan
Takip yapmak için canım iler de bebeğin asilarinida sağlık ocağı yapacağı içinne için ben anlamadm
3 ay birşey sürülmemesi gerekiyor diye duymuştum,ben 3. aydan sonra bebek yağı sürmüştüm çok şükür çatlak olmadı ama bunun genlerlede ilgisi warmısş canm annmdede çatlak yok belki etkiliyordur bilemiyorumKızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
Yaaa bu tek senden duydum yaz doğumu iyi diye herkes korkutuyor tatilimizde eksik kalsın önemli değil biz zaten tatil yapmıyoruz genelde deniz yakın günübirlik gidiyoruzBen haziranda doğum yaptım Can'ım. Bir zorluğunu görmedim bence yaz doğumu daha rahat.Doğuma yakın yürüyüş spor falan yapıyorsun dışarda tabi tatil yapamıyorsun o ayrı.
Lierac en iyisi 3. Aydan itibaren baslamak lazımKızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
Evt tatil.... neyse yapacak bisey yok.Ben haziranda doğum yaptım Can'ım. Bir zorluğunu görmedim bence yaz doğumu daha rahat.Doğuma yakın yürüyüş spor falan yapıyorsun dışarda tabi tatil yapamıyorsun o ayrı.
neden iki kez duydun canm anlamadmben ikinci kez duydum, duyduğum gün ve takip eden birkaç gün kendimi iyi hissediyorum, sonra tekrar bir hüzün çöküyor nedense.. hadi sen de duy da biraz için rahatlasın, pıtırcığı :)
Arkadaslar dusuk tehlikem olmadigi halde doktorum progestan verdi ve ilk 3 ay cinsellik yok dedi sizde durumlar nasil normal mi bu durum
bizde de düşük tehlikesi yok ama cinsellik yasak ilk 3 ayBende de aynı durum var :/ neden acaba böyle
aaa çok sevindm canm adı ne ilacınIlac iyi gelmis olabilir banada bi ilaç verdi yatıştırdı o ilaç midemi çok şükür
Ilk 3 ay tutunma donemi oldugu icin oyle soyleniyor. Ilk 3 ay aslinda herkeste dusuk tehlikesi var bebek henuz tam tutunmadigi icin.bizde de düşük tehlikesi yok ama cinsellik yasak ilk 3 ay
bebek düşebilir dedi doktor
evet düşük tehlikesi herkeste var tabiIlk 3 ay tutunma donemi oldugu icin oyle soyleniyor. Ilk 3 ay aslinda herkeste dusuk tehlikesi var bebek henuz tam tutunmadigi icin.
bana kimse bi şey demedi ben napayım şimdi :)Takip yapmak için canım iler de bebeğin asilarinida sağlık ocağı yapacağı için
Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
yaaa canm bi şey olmamıştır dimiIlac iyi gelmis olabilir banada bi ilaç verdi yatıştırdı o ilaç midemi çok şükür
Kızlar beni de ekler misiniz listeye :) ayrıca sağlık ocağı konusunu bilmiyordum:/ aslında pek çok şeyi bilmiyorum çünkü hazırlıklı değildim:))) sizlerden öğrenecek çok şeyim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?