evet canm ilaç kullandım geçti diyen arkadaş bendmsakin ol herşey yolundadır ilaç kullanıyorum ondan kesildi diyen arkadaş sen miydin yanlış hatrlamıyorsam öyle ise ilaç etkisini göstermiştir biliyosun psikolijide etkiliyor bu durumlarda ilacı içtikten sonra rahatlamışsındı bu açıdan da bence
Ayyy evet bi de o var ya, bu ara azaldı ama özellikle akşamları canımı okuyor, tüm sindirim sistemim gaz doluyor midemden aşağılara kadarBugün bide gazman gibiyim
arkadaşım sana mesaj attm ama okumadın sanırım listeye eklenmem için bilgileri göndermiştimBenim azalmaya basladi ama 10. Haftadayim
Anladim bende selcuklu hastanesi rengin hanim kizimdada oraya gitmistim saglikli hamilelik dilerim
Kendi memleketim sayılır, zihniyet olarak olmasa da
Farabi'ye gidiyorum Suna Hanım'a, tedavi gebelik olduğum için baştan beri ona gidiyorum.
Sorma sistim sanki 4 ayligimAyyy evet bi de o var ya, bu ara azaldı ama özellikle akşamları canımı okuyor, tüm sindirim sistemim gaz doluyor midemden aşağılara kadar
iyi olmana sevindim canmevet canm ilaç kullandım geçti diyen arkadaş bendm
ama ölüyordum yani şimdi ayaktayım.
benmde 1 hafta boyu çok bulantım olduarkadaşlar daha öncesinde bulantıları öğürmeleri olup da kesilen var mı
lütfen cevapp
ilaç zaten folik asit canm sadece zencefil içeriyoriyi olmana sevindim canmne güzel bak ilaç işe yaramış zararı olsa zaten dr wermezdi dimi rahat ol sen
ayy ben günlük ped kullanıyordum bırakayım mıgayet normal hamilelikte akıntı olması h
akıntı normal kokusuz ve şeffafsa sıkıntı olmaz diye biliyorum çünkü hamilelikte birçok kişide oluyor çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanılması sağlıksız olduğu için önerilmiyor normal peçete koyabilirsin bildiklerim bunlar canm
benCanı birşeyler isteyen varmı ya ben bu sefer fenayım açlığa hiç gelemiyorum
Ayyy evet bi de o var ya, bu ara azaldı ama özellikle akşamları canımı okuyor, tüm sindirim sistemim gaz doluyor midemden aşağılara kadar
zencefil kesti demekki korkma o zaman folik asit zaten weriyolar içeriği daha önce kullanıyorsan eğer farklı bir folikasit o belki mideni bulandırıyordu değiştirince kesildi olabilir benceilaç zaten folik asit canm sadece zencefil içeriyor
ben bebekten korkuyorum durduk yere bi şey mi oldu diye
bende bende öyleyim yaa karnımda şişiyorr zaten göbek wardıAyy hic sorma valla bende oyleyim aksamlari evdecikmak istemiyorum o kadar yani zeblin gibi havalanicam az kaldi :)
Günlük ped kullanımının en büyük sakıncası enfeksiyon riskini arttırması ve sürekli tene temas ettiği için ciltte tahriş meydana getirmesidir. Bu nedenledir ki, çok gerekli haller dışında temiz iç çamaşırı ile idare etmek daha doğru bir seçimdir.ayy ben günlük ped kullanıyordum bırakayım mı
Bal+tarçın, bal+zencefil, bal+zerdeçal iyi geliyor normalde ama hamilelikte zararı olur mu bu baharatların bilmiyorum, ama bal her halükarda baş tacıBoğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum.arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı
Ay evet 11. Hafta kelimesini görmek ne kadar güzel Tebrikler walla ben 11+4 ye gidicem doktora yarın 9+0 benim de.
Ayyy evet ya yavaştan belli ediyor minik kendini, sıkıntılarım azaldı çok şükür.
Haftaya cumartesi doktor randevumuz var iple çekiyoruz
Çok özledik kuzumuzu görmeyi, bu dönemde sabırla doktor randevusunu bekleyen bana kocaman bir alkışş
Ben sivastayim canimbenmde ilacım etki etti normal canım ya dimi
korkuyorum bu seferde neden çıkarmıyorum diye
hafif bulantı var ama çıkarmıyorum çok afedersin
önceden ayakta duramıyordum.
femivit verdi banada canım zencefil içeriyormuş mideye iyimiş folik asit o da.
bende 3 hafta sonra gidicem canım o zaman dinletmesini teklif edeyim tekrar
neden dinletmiyorlar? sen ankara da mısın
Tabiki kullanma canm. Enfeksiyon riskini artirirsin. Gebelik döneminde vücut daha savunmasız olur. Kapı aralama böyle sinsi hastalıklara. Camasirini sıkça değiştir. Pamuklu çamaşır kullan.gerekirse calisiyor san faln kullanmadığı atlet parçasını kes ve koy ped olarak ama asla ped kullanma dedi sağlık odağındaki hemşire.ayy ben günlük ped kullanıyordum bırakayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?