Lansinoh ve medele ile veriyorum,dr browns da var ama onunla hiç vermedim.. kasık biberonla verin dedi heemsire ama o daha kolay biberondan yani emme refleksi bile olmadan gayet rahat karnını doyuruyor o yüzden onu tercih etmedim,yanlıs mı düsünüyorum bilemedim...
Lansinoh ve medele ile veriyorum,dr browns da var ama onunla hiç vermedim.. kasık biberonla verin dedi heemsire ama o daha kolay biberondan yani emme refleksi bile olmadan gayet rahat karnını doyuruyor o yüzden onu tercih etmedim,yanlıs mı düsünüyorum bilemedim...
Şimdi gazı olduğunda yaptığı gibi yapıyor cnm,, kafayı çeviriyor yahut tutsa bile hemen bırakıyor,, kollar bacaklar rahat durmuyor falan. Göğsümde çok yatırdım emmese bile,, bir de o zaman mama da veriyorduk ama hep önce meme sonra mama yaptık. Çünkü tokken asla almıyordu,, aç olduğunda önce emmesi gerektiğini öğrenince tekrar düzeldi kısa sürede. Ama 3 aylıkken emzirmeyi bırakan çok var sırf bu yüzden,, çünkü geçici olduğunu bilmiyorlar sabretmek lazım
Cuma günü 6 ekimde saglık ocagında aşılarımızı olduk,orda tartıldı 7 eylülde yine orda tartılmıstı.boyu da 48cm dogmustu 56,5 olmus. Ayy sanırımmm ben fazla taktım kafaya:)
Boyu kilosu iyi maşallah canım ilk ay çok aldığı için beklentin yüksek olmuş 2 ay 2 kilo ideal bence güzelce emzirmeye devam et moralin iyi olsun ki sütün yarasın :)
Boyu kilosu iyi maşallah canım ilk ay çok aldığı için beklentin yüksek olmuş 2 ay 2 kilo ideal bence güzelce emzirmeye devam et moralin iyi olsun ki sütün yarasın :)
Ben ben :) doğduğu gün taktık bi sonra kafayı oynata oynata çıkarıyor kendi beni yormuyor bile :) çıkaramazsa da huysuzlanıyor banyo sonrası taktırsa ona razıyım bilmiyorum kışın nasıl olacak dışarda fln
Yatarken altına battaniye serip kafayı kapatıyorum biraz en iyi çözüm bunu buldum şimdilik yada şapkalı tulum vs alınabilir
Ben ben :) doğduğu gün taktık bi sonra kafayı oynata oynata çıkarıyor kendi beni yormuyor bile :) çıkaramazsa da huysuzlanıyor banyo sonrası taktırsa ona razıyım bilmiyorum kışın nasıl olacak dışarda fln
Yatarken altına battaniye serip kafayı kapatıyorum biraz en iyi çözüm bunu buldum şimdilik yada şapkalı tulum vs alınabilir
Arkadaşlar kanguru almadan önce mutlaka bebek sevecek mi diye deneyin. Biz almadan bir arkadaşınkini denedik. Yaygarayı bastı,zor sakinleştirdim. Belki eşşek zamanına denk geldik bilmiyorum ama sevmemesine üzüldüm((