2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Için rahat etmiyorsa A AysheDuru nün dediği gibi dr browns ile emzirdikten sonra besleyebilirsin.
Lansinoh ve medele ile veriyorum,dr browns da var ama onunla hiç vermedim.. kasık biberonla verin dedi heemsire ama o daha kolay biberondan yani emme refleksi bile olmadan gayet rahat karnını doyuruyor o yüzden onu tercih etmedim,yanlıs mı düsünüyorum bilemedim...

Kaşık daha iyi bana kalırsa, memeyle karistirmamasi önemli cunku. Emme refleksini tatmin ediyor diğer türlü.

Peki bu olay 3 ay dolunca mı oluyor belli bi vakti var mı 2.5 aylık şimdi oğlum şu anda yaptığı o olabilir mi?

Cuma günü 6 ekimde saglık ocagında aşılarımızı olduk,orda tartıldı 7 eylülde yine orda tartılmıstı.boyu da 48cm dogmustu 56,5 olmus. Ayy sanırımmm ben fazla taktım kafaya:)
Boyu kilosu iyi maşallah canım ilk ay çok aldığı için beklentin yüksek olmuş 2 ay 2 kilo ideal bence güzelce emzirmeye devam et moralin iyi olsun ki sütün yarasın :)

Boyu kilosu iyi maşallah canım ilk ay çok aldığı için beklentin yüksek olmuş 2 ay 2 kilo ideal bence güzelce emzirmeye devam et moralin iyi olsun ki sütün yarasın :)
Aynen beklentim yüksekti ondan böyle oldum herhalde
Emzirmeye devaaam artıkk:)

Benim bebiş şapka taktirtmiyor kızlar uyurken takınca uyanıyor şapkayı çıkarana kadar uyumuyor napcam ben koca kış yaa benim gibi olan var mı ?

Benim bebiş şapka taktirtmiyor kızlar uyurken takınca uyanıyor şapkayı çıkarana kadar uyumuyor napcam ben koca kış yaa benim gibi olan var mı ?
Kapüşonlu yelek giydirebilirsin. Yatarken sadece başının altına açık şekilde koy, uyuyunca başına çek dikkatlice. Belki işine yarar.

Ben ben :) doğduğu gün taktık bi sonra kafayı oynata oynata çıkarıyor kendi beni yormuyor bile :) çıkaramazsa da huysuzlanıyor banyo sonrası taktırsa ona razıyım bilmiyorum kışın nasıl olacak dışarda fln
Yatarken altına battaniye serip kafayı kapatıyorum biraz en iyi çözüm bunu buldum şimdilik yada şapkalı tulum vs alınabilir

Benimki de taktırmıyor,, taktıran var mıdır ki acaba :)
Hepsi cingöz bu bebişlerin :)

Kapüşonlu yelek giydirebilirsin. Yatarken sadece başının altına açık şekilde koy, uyuyunca başına çek dikkatlice. Belki işine yarar.
Bunu denememistim deneyeceğim

Aynı benimki de oynatarak çıkarıyor :) battaniyeyle ben de kapatmaya çalışıyorum ama soğuklarda yetersiz kalacak gibi

Arkadaşlar kanguru almadan önce mutlaka bebek sevecek mi diye deneyin. Biz almadan bir arkadaşınkini denedik. Yaygarayı bastı,zor sakinleştirdim. Belki eşşek zamanına denk geldik bilmiyorum ama sevmemesine üzüldüm((

Kizlar ya bebeqimin alni sacta olan konak varya onun qibi oldu sepsert pul pul nasil yumusar gecer acaba ? Bide ben bepanthol surdum zarari olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…