2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar ya bebeqimin alni sacta olan konak varya onun qibi oldu sepsert pul pul nasil yumusar gecer acaba ? Bide ben bepanthol surdum zarari olurmu ?
Zeytinyağı sür canım oğlumun da kaşlarda vardı döküldü eğer o geçirmezse karbonatlı tarif var onu dene

Oyun halisini aldım bugün yookido olandan. Çok güzelmiş oyuncakları filan. Cıvıl cıvıl. Hem de fazlaca oyuncağı var. Damlayı içine koyduk, baya da ilgisini çekti oyuncaklara bakti bi. Olur bu iş sanki:))
Gerçi annem bi rahat bırakamadı çocuğu ki... Habire dikkatini dağıttı.

Bu arada biz 169a aldık indirim yoktu ama mağaza yeni açıldığı için 50 tl çek kazandık. 15 gün süresi varmış. Ne alsak bilemedik ama.

Evet ben yaşadım onu, kaşıkla verince ağzına hazır geldiği için memeyi hiç tutmak istemedi mesela, o zaman ben de mücadele verdim.Doktorlar emmeyi unutmasın diye şırınga ya da kaşık öneriyor ama uygulamada daha çok hazıra alışıyor bence, enazından bizimkinde öyle oldu.

Amin canım, inşallah daha güzel haberler alırsınız.

hasta olan arkadaslara gecmis olsun. ben de hasta oluyorum ya
ya bide saclarim acayip dokulmeye basladi. ne guzel dokulmesi durmustu hamilelikte gurlesti saclarim. avuc avuc gidiyor simdi
Geçmiş olsun canım.
Saçlar mevsim geçişinden de dökülüyor sanırım.
Ama Doğumdan sonra dökülür diyorlardı zaten. bir süre dökülecek sanırım saçlar. Sonra tekrar gürleşir umarım benimkiler de azaldı baya.

Canım benim amin
İnşallah hepsi olacak, bu zorlukların mükafatını alacaksınız.

Kizlar ya bebeqimin alni sacta olan konak varya onun qibi oldu sepsert pul pul nasil yumusar gecer acaba ? Bide ben bepanthol surdum zarari olurmu ?
Geçer canım benimkinde de oldu
Banyo yaptırırken güzelce yıka yüzünü onlara elini sür çıksın o pütürler. Geçiyor öylece. Nemlendirici birşey sürüyorsan sürmeye devam et. Zeytinyağı da olur.

Sabaha kadar mışıl mışıl uyudu,, sabahtan beri de acısını misliyle çıkardı benim cadı... her haftasonu delirir mi bi çocuk ama ya
Her gün değişik bir hareket öğreniyorlar zaten. Bizimkinin de günü gününe tutmuyor. Sizinki baba kokusuna mı alıştı yoksa :) hsonu baba zamanı diye değişiyordur belki :) kızların babalarına nazı

Sabaha kadar mışıl mışıl uyudu,, sabahtan beri de acısını misliyle çıkardı benim cadı... her haftasonu delirir mi bi çocuk ama ya
Her gün değişik bir hareket öğreniyorlar zaten. Bizimkinin de günü gününe tutmuyor. Sizinki baba kokusuna mı alıştı yoksa :) hsonu baba zamanı diye değişiyordur belki :) kızların babalarına nazı

Benimki de taktırmıyor,, taktıran var mıdır ki acaba :)
bizimki de taktirmiyor valla.
gule gule kullanin. bez al :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…