2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ay çok sevindim ya, gözünüz aydın. İnşallah tarak kemiğiyle ilgili sıkıntısı da geçer tedaviyle hiç merak etme. Bol bol okşayıp sev o güzel ayakları annesi. Ohh ve Emir de attık rahat rahat hareket edecek

Biberon meme reddine sebep oluyor diyorlar ama bilemiyorum her bebeğin huyu farkli. Acaba alıştırma bardağı ile mi versen. Çok mu erken olur ki... Üçüncü ayda bi meme reddi yasaniyormus dikkat etmek lazım.
Cnm ben doktora Duru için tekrar sordum,, çok fazla dışarıdayım biberon veriyorum diye,, klasik olarak 1. Dr browns ver dedi, 2. Memeye saldırıyor mu dedi. Evet deyince korkma bırakmaz dedi. Yalnız 3. Ayda gerçekten meme reddi oluyor,, benim Ayşe'de de olmuştu emmeyi çok sevdiği halde. Pes etmemek şart.. bıraksa o zaman bırakırdı kesin. Aynı sıkıntı katı gıdaya geçişte de oluyor. Sonrasında bir daha yaşamadık biz...

Hadi gözün aydın canım rahatladı kuzun artık maşallah. Artık tekrar alçıya alınma ya da ameliyat gibi durum söz konusu değil sanırım değil mi?

sagolasin canim,rahatladi valla cocugum. bi de banyo yaptirinca iyice rahatlayacak.
bu son alci demisti doktor. bakalim gorunce ne diyecek.
ameliyatin basari orani alciya gore daha azmis. size ameliyata gerek kalmayacak demisti. egzersiz verecek buyuk ihtimal. fizik tedaviyi de sorariz faydasi olur mu diye.

Bence çok aç olmayınca almak istemiyor biberon verdim bi sefer onu da almadı gece gayet alıyor gündüz almıyor acıkmıyor demek ki diyorum biberon verme istersen yA alışmasın inatla meme vermeye çalışsan alır belki bi şekilde
İnşallah geçer bu durum korkuyorum da emmeyi bırakır diye

Çok çok sevindim cnm :) Allah başka dert vermesin,, sağlıkla büyüsün oğlun inşallah.

sagol canim:)
allah razi olsun.
o gunleri iple cekiyoruz canim valla.
Seneye bu zamanlar belki yürümüş olacak kuzularımız:) Birlikte göreceğiz.
Iste belli olmyyor ya ne bileyim dedim belki tutmayan bebek iyice uzaklasmasin memeden. Nasıl oluyor o meme reddi sen daha iyi bilirsin. Nasıl başa çıktın?

Canım gözün aydın inşallah hersey hemencecik yoluna girer...Rahatlamistir şimdi kuzucuk Rabbim hiç birimizi evlatlarimizla denemesin...

Ya bendr korkuyorum ama kg alımı alt sınırda cıktı,ilk 40 gun cok cok ii kg almıstı.sarılıktan dolayı hem biberonla sagıp veriyordum hem meme,yine ona döndüm alt sınırda olunca bilemedim yanii ne yapacagımı... yarın kontrolumuz var bakalım dr ile konuscam bi de...

Biberon meme reddine sebep oluyor diyorlar ama bilemiyorum her bebeğin huyu farkli. Acaba alıştırma bardağı ile mi versen. Çok mu erken olur ki... Üçüncü ayda bi meme reddi yasaniyormus dikkat etmek lazım.
Evet bende öyle duydum,ayakta dolanırken verdim biraz once ama ona da can mı dayanır,kollarım koptu valla yarın doktor kontrolü var soracagım doktora da bi.

Şimdi gazı olduğunda yaptığı gibi yapıyor cnm,, kafayı çeviriyor yahut tutsa bile hemen bırakıyor,, kollar bacaklar rahat durmuyor falan. Göğsümde çok yatırdım emmese bile,, bir de o zaman mama da veriyorduk ama hep önce meme sonra mama yaptık. Çünkü tokken asla almıyordu,, aç olduğunda önce emmesi gerektiğini öğrenince tekrar düzeldi kısa sürede. Ama 3 aylıkken emzirmeyi bırakan çok var sırf bu yüzden,, çünkü geçici olduğunu bilmiyorlar sabretmek lazım

Evet bende öyle duydum,ayakta dolanırken verdim biraz once ama ona da can mı dayanır,kollarım koptu valla yarın doktor kontrolü var soracagım doktora da bi.
Kanguru varsa kanguruda bi dene istersen. Ben de bizim bebek doğduğunda meme almıyordu ayakta emziriyordum. Öyle öyle alıştı. Ayakta seviyorlar.

Yok sürekli deil günde 2 defa anca simdilik,,, o da 2-3 gündür.ondan once sadece emziriyorum ama saglık ocağında tarttırdım kg alımı az olunca 1 ayda 660gr,yine biberona dondum biraz...
Bugün hiç vermedim sık sık emzirmeyi düsünüyorum

cok sagol arkadasim
emir de biz de rahatladik valla:)

Inşallah çabucak geçer gider. Biz akşamları hep yaşıyoruz onu çok sinir yıpratıcı bir durum.

Ikıncı ayında mi 660

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…