2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geniz akıntısı
Hapşırma
Akıntı yüzünden öksürme
Ve uyuyamama

Bebeğim çok hasta.
sürekli emziriyorum ama geçmedi kaç gündür. Yarın doktor yolları göründü
Öksürmekten uyuyamıyor zavallım.

Geçmiş olsun canım gidin bi bakalım ne diyecek

Kızlar sütünüzü sağarken meme ucu acıyor mu ben de pompa aşmayı düşünüyorum da ağrılı olursa dşye kırkıyorum yprucu oluyor mu sapmak Nasıl bir his?
Bir de görğmcem telefonda eşime derken duydum bizim kızım sür annesi olacakmış onun da 1,5yalında kızı var emziriyor ama hiç hoşlanmadım bı fikirsel yani kızımı kıskanırım ben Bana böyle bir şey derse kırmadan Nasıl reddedebilirim? Çok mu abartıyprum sizce?

Hayaller ve hayatlar diyorum
Ahhh ahhhhh

Benim acımıyor,agrılı olmuyor yani benmki
Senin sütün yetmiyor fln mı ki öyle bisey dedi,kaldı ki yetmese bile senden böyle bi talep gelmeden nasıl böyle bişey teklif eder ki,hiç hoşlanmıyorum bu tarz insanlardan.bilmiyorum kötü niyetli miyim ama bence hoş deil..
İstemedigini acıkca söyleyemez misin?

Çok çook geçmiş olsun cnm,kıyamam yaaa
İnsallah bir an önce gecer bi daha da gelmeeezzzz

Niye öyle bişey teklif etti anlayamadım.. zor durumda kalırsınız siz söylersiniz o zaman neyse. Tüylerim diken diken oluyor böyle şeyler duydukça.. Benim tepkim çok sert olurdu

Yok Can'ım sütüm yetiyor ben işe başlayınca bakıcıya vericez kızı eşim onu söylüyordu bana getirirseniz ben de bakarım süt annesi de olurum dedi, ben onlar konulurken duydum eşim baka o kısmı söylemedi , görümcemin 1,5 -3-7 yaşlarında çocukları var ben onun bakmasını istemiyorum açıkcası çocuklar kızıma bişey yapar hastalık bulaşır falan dşye , eşim de bakıcıyı bedavaya getirmek için onun bakmasını istiyor, gelen kadın yemek de yapar falan dedim de başka geçerli ne diyebilirim ? Yumuşak huylu zor hayır diyen biriyim maalesef direk hayır diyemeyebilirim Nasıl yapıcam bilmiyorum

Bir buçuk yaşındaki bebeğin içtiği sütle iki aylık bebeğin içtiği süt aynı olamaz ve bence ağır gelir direk görümcene bunu söyle senin sütün benim çocuğuma ağır gelir de ayrıca ne münasebet ne meraklılar başkasının çocuğunu emzirmeye bu millet ben kabul etmem kesinlikle kabul etmedimde büyük kızımda dengesiz bir arkadaşımda bana teklif etmişti..

Şaka yapmış olmalı diye düşünüyorum. Yok değilse...Nasıl böyle birşeyi teklif edebilir ki,hiç anlamıyorum bu tarz insanları.Kırmadan reddetmek mi? Ben çok da nazik olabileceğimi sanmam bu durumda açıkçası.

Canım görümcen üç çocukla senin çocuğuna nasıl bakıcak ve yaşları bir birine yakın maşallah ben bakarım dedi öylemi benim sekiz yaşında nir kızım var bir de doğa başımı kaşıyacak vakti zor buluyorum 4 çocukla nasıl ilgilenebilicek ben pek faydalı olacağını düşünmüyorum açıkçası

Gözle bakacak işte Can'ım işi başından aşkın direk yüzüne söylenmiyor ama kendi çocukları da kendi kendine büyüyor pek ilgilenmeye fırsatı olmuyor, eşim yarım gğn olacak zaten ne olacak diypr da ben istemiyorum yani, daha iç içe oluruz hem bakarsa iyi olmaz bence, az mesafeli olmalta fayda var

Bence eşine söyle canım üç cocukla bizimkine nasıl bakıcak bir buçuk yaşındaki ayrı ilgi ister 3 yaşındaki ayrı 7 yaş büyük gibi gözüküyor evet çoğu şeyi kendi yapar belki ama bu seferde sorunlar değişiyor okula da gidiyorsa zaten ohoo otursun o kendi çocuklarına baksın seninkinden önce

Kesinlikle abartmıyorsun
Ben kavga çıkartırdım muhtemelen. Böyle bir teklif mi olur taze anneye. Herkes kafayı yemiş.
Ayrıca 1,5 yaşında bir bebeğin ihtiyacını karşılamak için üretilen süt ile senin sütün arasında dağlaaaar kadar fark var canım. Senin sütün şuan antibiyotik, şifa. Onun sütü ise vitamin değerlerini kaybetmiş durumda. Ayrıca hiç sütün gelmese bile çok saçma bir teklif.

Sütü sağarken göğüs acımıyor bazen ben en üst çekme seviyesinde sağıyorum onda bile bişey olmuyor. Sen en yakın zamanda süt sağma makinası al ve kendi sütünü ver bebeğine canım ve sana tavsiyem çok yumuşak olmak sana zarar verir bazen dişlerini göstermen gerekir. Bu yaşadığın olay tamda tepki vermelik bir olay seni gaza getirmek için söylemiyorum ama ben olsam tepkili olurdum. Arkadaşların söylediği gibi senin sütünle onun sütünün kalitesi çok farklı çünkü bebeklerin ihtiyaçları çok farklı. Eşini ikna etmelisin görümcem eminim iyi bakar ama evde o kadar çocuk varken kalabalıkta mikrop kapar hasta olur bide onla uğraşırız dersin veya akrabaya herşey denmiyor bakıcıya istediğim şeyleri daha rahat söylerim dersin. Bebeğim için para kazanıyorum yarım günlük para veririz rahat ederiz dersin. Hemde kendi sütünü vermiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…