Yakin mi mevlut tarihiben mevlut icin hediyelik bakmaya ciktim canim. yeni geldim. hava buzzzzz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakin mi mevlut tarihiben mevlut icin hediyelik bakmaya ciktim canim. yeni geldim. hava buzzzzz.
Gündüz misafirim vardı şimdi buralardayım :) ben artık oturtuyorum biz yemek yerken mutfakta iş yaparken falanBügün sakin buralar nerdesiniz kızlar bebişlerden fırsat kalmıyormu
Sağol gerçekten zor bebekle hasta olmakGecmis olsun allah yardimcin olsun zor vallahi...bebek olmadan once oyle siradan birseydi ki usutmek...simdi olaganustuhal gibi...maske kullanmani tavsiye ederim.
Valla canım grip sanırım evdeki herkesi dolaştı hastalıkGeçmiş olsun cnm neyin var
Demir damlasının arkasından veriyorum bir haftadır.Su veriyor musunuz? Tabir yerindeyse ben henuz su bile vermedim![]()
Mama sandalyesi almadım daha ama oturmaya başladı kızım. Senin çocuğun da yığılmıyorsa oturttuğun zaman yavaş yavaş başlayabilirsin.Mama sandalyesine otutturan varmı erkenmi yoksa sizce bu ay yoksa birdahaki aymı oturturmaya başlasam
Elimi iyice temizledikten sonra parmağımı suya batırıp ağzının içini, yanaklarını, diş etlerini siliyorum.nasil temizliyosun canim?
10 gundur et yemedim.pazartesi diyetisyene ve alerjiye gidecgiz.
Ben de henüz hic vermedim.Vermek gerekiyor mu acaba?Demir damlasının arkasından veriyorum bir haftadır.
Bende burdan öğrendim dişleri leke yapmasın diye vermek gerekiyormuş canımBen de henüz hic vermedim.Vermek gerekiyor mu acaba?
bende o yüzden istiyorum yemek falan yaparken kolay olurGündüz misafirim vardı şimdi buralardayım :) ben artık oturtuyorum biz yemek yerken mutfakta iş yaparken falan
İnş kolay atlatırsın cnmValla canım grip sanırım evdeki herkesi dolaştı hastalık![]()
Mama sandalyesi almadım daha ama oturmaya başladı kızım. Senin çocuğun da yığılmıyorsa oturttuğun zaman yavaş yavaş başlayabilirsin.
Tmm teşekkrler cnm
Elimi iyice temizledikten sonra parmağımı suya batırıp ağzının içini, yanaklarını, diş etlerini siliyorum.
Oturtuyorum ben yanlarina destek koyarakMama sandalyesine otutturan varmı erkenmi yoksa sizce bu ay yoksa birdahaki aymı oturturmaya başlasam
Ne yaptın peki cnm hallettinmi evet cok soğuk hava
Ben oturtuyorum canim artik biz yemdk yerken falan yanimizda duruyo tabintam dik oturamiyo ama destekle falan isteMama sandalyesine otutturan varmı erkenmi yoksa sizce bu ay yoksa birdahaki aymı oturturmaya başlasam
1 numero tabi kiEki Görüntüle 2099536 1 / bunun icinde lavanta oldugunu dusunun.
Eki Görüntüle 2099537 2 / bunun da ipinin 1deki gibi oldugunu ve ciceginin beyaz veya mavi oldugunu dusunun.
3 / hicbiri:)))
tam karar vermedim,yine bakacagim ama bunlardan hangisi sizce kizlar???
Bence 1 numara güzel ama ikincinin çiçeği ve süsü daha güzelEki Görüntüle 2099536 1 / bunun icinde lavanta oldugunu dusunun.
Eki Görüntüle 2099537 2 / bunun da ipinin 1deki gibi oldugunu ve ciceginin beyaz veya mavi oldugunu dusunun.
3 / hicbiri:)))
tam karar vermedim,yine bakacagim ama bunlardan hangisi sizce kizlar???