• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şeffaf poşetlere kurabiye ve badem şekeri koyduk. Şerbet bardaklarına aslında gerek yok lohusalık bitti nasılsa. Benim doğum zamanında yaptığım şerbet bardakları kalmıştı elimde, mevlütte şerbet duası diye bişey varmış, o duada şerbet dağıttık. Bardakları atmamış oldum böylece.Kalkmaya yakın 2-3 kişi gelenlere vermek üzere keselere magnet,havlu,çikolata,koku şişesi, şeffaf poşetleri koydu. Mevlüt yemeğinden sonrada lokum dağıtıldı. Havlularda sizin ordan kapalı çarşıdan geldi. Biz tül gibi keseye koyup nazarlık taktık. Dediğim gibi bende lüzumsuz çok şey vardı. Bence güzel bir şişe,havlu,çikolata yeterli olur.

ben de simdi lohusa serbetini soracaktim dagittiniz mi diye ama dogru bitti lohusalik:)))

osmanli serbeti dediler ama ayni sey mi?
tadi guzel mi hic icmedim.

ben de cikolata+havlu+sise veya cikolata+sise+kese dusundum.
hem sise hem kese ayni tür mü olur ona emin degilim,o yuzden havlu da secenekler arasinda.

bir de suan listede 80 kisi var. kalabalik oldugu icin cok fazla sey dagitamayacagim,butceyi daha fazla zorlamayim:KK66:

Selam hanimlar :KK3: d vitamini olarak wellcare aldik yalniz bu zeyrinyagi iceriyor eminim kullananiniz vardir tadini sevdi sorun yok yalniz iki gundur veriyorum ve kaka sayisi fazlalasti biraz daha sulu gibi ayrica zeytinyagli olusundan mi kaynakli bilemedim sizde de oldu mu ayni sorun gecici birsey mi?
Biz de onu kullanıyoruz ama kakasını bazen 2 gün yapmadığı oluyo ama her çocukda farklılık göstere bilir tabi:KK51:

ben de simdi lohusa serbetini soracaktim dagittiniz mi diye ama dogru bitti lohusalik:)))

osmanli serbeti dediler ama ayni sey mi?
tadi guzel mi hic icmedim.

ben de cikolata+havlu+sise veya cikolata+sise+kese dusundum.
hem sise hem kese ayni tür mü olur ona emin degilim,o yuzden havlu da secenekler arasinda.

bir de suan listede 80 kisi var. kalabalik oldugu icin cok fazla sey dagitamayacagim,butceyi daha fazla zorlamayim:KK66:
Osmanlı şerbetini bilmiyorum. Sende gelen kişi çokmuş. Biz 40 kişiydik. Sadece eşimin ailesinin yakınları vardı. Benim akrabalarım için Antalyada mevlüt yapıldı. O mevlütte bu kadar abartmadık. 80 kişi için haklısın fazla maliyetli olur.:duduk:

Osmanlı şerbetini bilmiyorum. Sende gelen kişi çokmuş. Biz 40 kişiydik. Sadece eşimin ailesinin yakınları vardı. Benim akrabalarım için Antalyada mevlüt yapıldı. O mevlütte bu kadar abartmadık. 80 kişi için haklısın fazla maliyetli olur.:duduk:

cikolata disinda 2 hediye verecegim,o kesin. neler olduguna da karar verirsek,gerisi de kolay:))

Selam hanimlar :KK3: d vitamini olarak wellcare aldik yalniz bu zeyrinyagi iceriyor eminim kullananiniz vardir tadini sevdi sorun yok yalniz iki gundur veriyorum ve kaka sayisi fazlalasti biraz daha sulu gibi ayrica zeytinyagli olusundan mi kaynakli bilemedim sizde de oldu mu ayni sorun gecici birsey mi?
İlk başta kızımda da mide bulantısı yaptı ama çabuk geçti. Birkaç gün sonra geçer diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar.
Berbat bir gece geçirdik.
Dün akşam misafirimz vardı. Yaklaşık 2aydır görüşemiyorduk. Kadın çocuğumu görünce "ay nekadar büyümüş, kaç kilo oldu , boyu nekadsr uzamış, ay ne kadar sakin bi çocuk, benim kızım tam bi fırlamaydı seninki gibi böyle durmazdı, benim nazarım çok değer aman maşallah diyeyim de" dedi dedi durdu.
İnanır misiniz saat 21.00 da uyuyan çocuk gitti yerine yüüzümüze bakıp bakıp çığlık çığlığa ağlayan bi bebek geldi. Allahım çıldırdı resmen .saat en son 1.30 da uyudu kaldı.
Nazara inanıyorum artık. Dünkü yaşadıklarım tesadüf olamaz. Benim çocuğum daha önce hiç böyle olmamıştı.
Kafası dağılsın diye oyun yapıyoruz, en çok güldüğü şeylere bile dudaklarını büze büze gözlerinden yaşlar aka aka ağladı.
Allah hepimizin bebeklerini korusun kem gözlerden.:nazar:
Ay kiyamam ona amin canım Allah korusun bizimki de çok nazar alıyor bir de güleç korkuyorum birini çağırmaya :(

Back
X