2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Testler çıkmış doktorun acil hastası olduğu için göremedik bir ilaç verdi 2 gün sonra tekrar gelin dedi CRP yüksek çıkmış kendisine mesaj yazdım ama daha donmedi böyle bir şeyle karsilasan oldu mu?

Arkadaşlar antilop mama sandalyesi kullanan var mi. Mama sandalyesi önerilerinize ihtiyacım var
Oneri uzerine Joie mimzy lx aldim ben.2 gundur yatis pozisyonunda yari oturma pozisyonunda gibi tutuyorum alissin diye 5 martta baslicaz ek gidaya.asil amaci ile ilgili henuz kullanmadik.
Antilop kullanip memnun olan cok face blw turkiye sayfasinda

Arkadaşlar antilop mama sandalyesi kullanan var mi. Mama sandalyesi önerilerinize ihtiyacım var
Ben kullanıyorum 4 yaşındaki kızımda kullandık şimdi oğlum için çıkarttık tekrar. Çok memnunum temiliği kolay ,sağlam , çok ywr kaplamıyor, ancak çok sert oturma unitesi internette uygun minderler gördüm antilop için onlarla birlikte kullanılabilir bende alıcam bir tane .

Bende kullanıyorum,şimdilik memnunum.Tam fiyat performans ürünü. Tek kusur şu an içine tam sığıyor. Biraz daha büyüyünce minderle sığmayabilir. Minder olmayınca rahat olur mu bilmiyorum.

Sağlamlığı nasıl canim
Bana hep devriliverecek bir urun gibi geliyordu..ama okudum ki memnun olanlar cok...olmayanlar tek tuk.o kadar memnuniyetsizlik her urun de olur.joie yi aldiktan sonra kafama dank eetti mama sandalyesine oturmak istemeyen bebekler de varmis.ikea yi alsaydim memnun olmazsam ya da oglan oturmazsa kaybedecegim 50 tl olurdu.simdi memnun kalmazsam hem ekonomik olarak kaybim fazla olacak hem de eşim bir suru konusacak

Kızlar pirasa mahvetti bizi.Normaldede uyumazdi ama bugün hem uyumadi hem de çok ağladı.Uzun bir süre pirasa görmek istemiyorum

crp kandaki enfeksiyon cnm. İrem in doğum sürecinde sürekli takip edilen değer... bu idrar yollarında veyahut vucudun herhangi başka yerindeki bir enfeksiyona işaret eder. gribal bir durum da olabilir. üst solunum yolları vb gibi birşey de... dr un talimatlarını birebir yerine getir muhakkak kısa zamanda toparlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…