Çok mizmiz dokunsam ağlıyor ikinci dişi de patlamış o da mı eklendi acaba
Amin canım inşallah bizim ikinci dis patlamış ama dis değil bu belli ilkinde böyle olmamıştı insan şaşırıyor ateşi biraz daha düştü ama çok ağlıyor
Canim inşallah geçer çok sağ ol. Doktora gidiyoruz şimdi inşallah ciddi değildir
Ciddi bisey degildir allahin izniyle soguk alginligi ve dis cikarma birbirine girmistir.guzel haberlerle don insÇok mizmiz dokunsam ağlıyor ikinci dişi de patlamış o da mı eklendi acaba
Amin canım inşallah bizim ikinci dis patlamış ama dis değil bu belli ilkinde böyle olmamıştı insan şaşırıyor ateşi biraz daha düştü ama çok ağlıyor
Canim inşallah geçer çok sağ ol. Doktora gidiyoruz şimdi inşallah ciddi değildir
Gecmis olsun kuzuyaBizim de soğuk algınlığı diş birbirine girdi. Ventolin verdidoktor geçmezse antibiotik dedi nedecem?ateş yok Sadece öksürük ve sümük.
Bir de bence 6.ay komple atak dönemi . Çünkü zihinsel olarak çok fazla açıldı algıları. :) öyle değil mi
Kıyamam,dişin de etkisi vardır tabii ki... hadi güzel haberlerle gel...
Geldik doktordan görünürde hiçbir şeyi yok kan ve idrar tahlili istedi kanda enfeksiyon ve idrarda enfeksiyon olabilir ddi şimdi onların sonuçlarını bekliyoruz soğuk alginligi baslangici olabilir dedi bizim ki hastaneyi birbirine kattı o kadar çok ağladı ki evde de sakinlesmedi ama şunu fark ettim disine bir şey degince avazi çıktığı kadar bağırıyorCiddi bisey degildir allahin izniyle soguk alginligi ve dis cikarma birbirine girmistir.guzel haberlerle don ins
Geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz sağlık konusunda bilgili olmadığım için bir şey diyemeyecegim sen doktoruna güven zaten vermeye meraklı olsa secenek sunmazdi ilk seferde verirdiBizim de soğuk algınlığı diş birbirine girdi. Ventolin verdidoktor geçmezse antibiotik dedi nedecem?ateş yok Sadece öksürük ve sümük.
Bir de bence 6.ay komple atak dönemi . Çünkü zihinsel olarak çok fazla açıldı algıları. :) öyle değil mi
Kiyamam yaaaa distir o zamannnGeldik doktordan görünürde hiçbir şeyi yok kan ve idrar tahlili istedi kanda enfeksiyon ve idrarda enfeksiyon olabilir ddi şimdi onların sonuçlarını bekliyoruz soğuk alginligi baslangici olabilir dedi bizim ki hastaneyi birbirine kattı o kadar çok ağladı ki evde de sakinlesmedi ama şunu fark ettim disine bir şey degince avazi çıktığı kadar bağırıyor
Ooo maşallah yok yok valla.Ben de vericem artık zaten bebeğim kilolu değil.Derin dondurucuya koymayın diyorlar bizim izin de çok zararlı bebekleri daha çok etkileyebilirŞ bende zamanında çok okumuştumikinci olunca gözü kara oluyorsun . Ben klasik besliyorum balkabagi , havuç,patates,ufak parça kuzu Eti,1fimcan et suyu,2tatlı kaşığı pirinç,2 fincanda su bunlar hep sabit bunlara ek bir gün ıspanak başka bir
Gün brokoli ekleyip veriyorum dahada çeşitlendireceğim , pırasa, maydonoz ,vsbu arada ben yaptıgım çorbasını iki gün veriyorum , sadece ıspanaktaki nitrat yüzünden zehirlenme olmasın diye ısıtıldığında problem oluyormuş onu ikinci gün vermiyorum .Ayrıca ıspanagı yıkayıp temizleyip derin dondurucuya atıyorum kullanacağım miktarı çıkartıyorum pratik oluyor
4. Ay atağı civarında hepimiz az ya da çok meme reddi yaşadık. İnşallah sizin az sürer. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım, ayı doğru söylemişimdirHaklisiniz gunduzleri de sakin yerde emzirmeye calisayim. O bisey degil stres yapip olan sut asil simdi gidecek diye de korkuyorum...
Off kıyamam yaaaGeldik doktordan görünürde hiçbir şeyi yok kan ve idrar tahlili istedi kanda enfeksiyon ve idrarda enfeksiyon olabilir ddi şimdi onların sonuçlarını bekliyoruz soğuk alginligi baslangici olabilir dedi bizim ki hastaneyi birbirine kattı o kadar çok ağladı ki evde de sakinlesmedi ama şunu fark ettim disine bir şey degince avazi çıktığı kadar bağırıyor
Ben ben .... dün başladım ilk patates haşladim 1 çay kaşığı anca yediKızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?
Çok geçmiş olsn canım umarım sadece diştendir. Hemen iyi olur kuzucuk. Dişetleri acıyorsa değince ağlıyor demekki.Geldik doktordan görünürde hiçbir şeyi yok kan ve idrar tahlili istedi kanda enfeksiyon ve idrarda enfeksiyon olabilir ddi şimdi onların sonuçlarını bekliyoruz soğuk alginligi baslangici olabilir dedi bizim ki hastaneyi birbirine kattı o kadar çok ağladı ki evde de sakinlesmedi ama şunu fark ettim disine bir şey degince avazi çıktığı kadar bağırıyor
Off kıyamam yaaa
Cok gecmis olsun,insallah temiz cıkar tahlilleriniz...
Sonuçlar çıkınca yazarım umarım distir diş se bile doktor derdime bir çare diyeceğimÇok geçmiş olsn canım umarım sadece diştendir. Hemen iyi olur kuzucuk. Dişetleri acıyorsa değince ağlıyor demekki.
Tadim yapmadan mi bunlari karistirmaya basladiniz.ben klasik+blw seklinde gideyim diyorum.Ş bende zamanında çok okumuştumikinci olunca gözü kara oluyorsun . Ben klasik besliyorum balkabagi , havuç,patates,ufak parça kuzu Eti,1fimcan et suyu,2tatlı kaşığı pirinç,2 fincanda su bunlar hep sabit bunlara ek bir gün ıspanak başka bir
Gün brokoli ekleyip veriyorum dahada çeşitlendireceğim , pırasa, maydonoz ,vsbu arada ben yaptıgım çorbasını iki gün veriyorum , sadece ıspanaktaki nitrat yüzünden zehirlenme olmasın diye ısıtıldığında problem oluyormuş onu ikinci gün vermiyorum .Ayrıca ıspanagı yıkayıp temizleyip derin dondurucuya atıyorum kullanacağım miktarı çıkartıyorum pratik oluyor
Cok gecmis olsun canimSonuçlar çıkınca yazarım umarım distir diş se bile doktor derdime bir çare diyeceğim
Biz de red yasadik o donemler sikma canini stres yaparsan ona daha cok etki ediyor kendini gerdirerek cekmeler aglama krizleri ... Allah kolaylik versin kendini de onu da yipratmamaya calis canim benim icin de cok zordu en son care ayakta dolastirip sarki soylerek emziriyordum ki hala dis agrisiydi gaz sancisiydi falan derken emmek istemediginde ayni seyi yapiyorum kucagimda eglendirip gulduryorum o sirada tutuyor emmeye baslayinca biraz daha turlayip oturuyorum devam edip uyuyorHaklisiniz gunduzleri de sakin yerde emzirmeye calisayim. O bisey degil stres yapip olan sut asil simdi gidecek diye de korkuyorum...
7 martta anestezist gorecek. eger uygunsa o gece hastaneye yatacagiz. 6 saat ac kalacak,serum verilecekmis. 8 martta da hafif sedasyonla mr cekilecek.
Bu son olur insallah canim temiz cikar da sadece fizik tedaviyle gecip gider basinizdan ...7 martta anestezist gorecek. eger uygunsa o gece hastaneye yatacagiz. 6 saat ac kalacak,serum verilecekmis. 8 martta da hafif sedasyonla mr cekilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?