2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kıyamam,dişin de etkisi vardır tabii ki... hadi güzel haberlerle gel...

Ciddi bisey degildir allahin izniyle soguk alginligi ve dis cikarma birbirine girmistir.guzel haberlerle don ins

Bizim de soğuk algınlığı diş birbirine girdi. Ventolin verdidoktor geçmezse antibiotik dedi nedecem? ateş yok Sadece öksürük ve sümük.
Bir de bence 6.ay komple atak dönemi . Çünkü zihinsel olarak çok fazla açıldı algıları. :) öyle değil mi

Gecmis olsun kuzuya

Kıyamam,dişin de etkisi vardır tabii ki... hadi güzel haberlerle gel...

Ciddi bisey degildir allahin izniyle soguk alginligi ve dis cikarma birbirine girmistir.guzel haberlerle don ins
Geldik doktordan görünürde hiçbir şeyi yok kan ve idrar tahlili istedi kanda enfeksiyon ve idrarda enfeksiyon olabilir ddi şimdi onların sonuçlarını bekliyoruz soğuk alginligi baslangici olabilir dedi bizim ki hastaneyi birbirine kattı o kadar çok ağladı ki evde de sakinlesmedi ama şunu fark ettim disine bir şey degince avazi çıktığı kadar bağırıyor

Geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz sağlık konusunda bilgili olmadığım için bir şey diyemeyecegim sen doktoruna güven zaten vermeye meraklı olsa secenek sunmazdi ilk seferde verirdi

Kiyamam yaaaa distir o zamannn

Ooo maşallah yok yok valla.Ben de vericem artık zaten bebeğim kilolu değil.Derin dondurucuya koymayın diyorlar bizim izin de çok zararlı bebekleri daha çok etkileyebilir

Off kıyamam yaaa
Cok gecmis olsun,insallah temiz cıkar tahlilleriniz...

Ben ben .... dün başladım ilk patates haşladim 1 çay kaşığı anca yedi

Çok geçmiş olsn canım umarım sadece diştendir. Hemen iyi olur kuzucuk. Dişetleri acıyorsa değince ağlıyor demekki.

Tadim yapmadan mi bunlari karistirmaya basladiniz.ben klasik+blw seklinde gideyim diyorum.

Haklisiniz gunduzleri de sakin yerde emzirmeye calisayim. O bisey degil stres yapip olan sut asil simdi gidecek diye de korkuyorum...
Biz de red yasadik o donemler sikma canini stres yaparsan ona daha cok etki ediyor kendini gerdirerek cekmeler aglama krizleri ... Allah kolaylik versin kendini de onu da yipratmamaya calis canim benim icin de cok zordu en son care ayakta dolastirip sarki soylerek emziriyordum ki hala dis agrisiydi gaz sancisiydi falan derken emmek istemediginde ayni seyi yapiyorum kucagimda eglendirip gulduryorum o sirada tutuyor emmeye baslayinca biraz daha turlayip oturuyorum devam edip uyuyor bizde karanlik oda sessizlik kafi gelmedi zorlanmassan son care deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…