Bu son olur insallah canim temiz cikar da sadece fizik tedaviyle gecip gider basinizdan ...
Teşekkürler canimCok gecmis olsun canim
Aramızda iki hafta var ama bizde o civardayız ve kiloları zaten %50 persentilde kilo için hiç canını sıkma hem zaten muhallebi yi bile yemiyor ki o zaman daha da uzulursun artık yavaş alacaklar yani bizimkiler standart olarak devam edecekler ben uyku için kaşık maması veriyorum bir iki kere etki etti ama şimdi diş te olunca ne uykusuna ne kilosuna bir faydası var.Dedigim gibi yemiyorlar!Ek gıda çok büyüyor gözümde. Pek bir şey yediremiyorum. Azıcık yapıyorum ama tadına bile baktıramayınca yapasım da gelmiyor. En iyi yoğurt yiyor. Blw gibi eline verince biraz hoşuna gidior ama onu da yemeden koparıp atıyo. Oyun oynuyor yerken , ağzında tutuyo püskürtüyo, bir de şu an hasta diye canı istemiyor olabilir. Alışacak dimi daha erkensadece emzirmek ne güzel bir nimetmiş. Zorlanıyorum ama geçecek. Kızlar şunu duymak istiyorum şu an ek gıdada maksat doyurmak değil dimi 7ağustos doğumlu 8 kilo şu an. Kilo aldırmaya mı çalışayım, muhallebi veya mama ile. Yoksa anne sütü ağırlıklı sadece tatmaya devam mı etsin
Canım hazır kaşık maması mı yoksa kendin mi yapıyorsun?Aramızda iki hafta var ama bizde o civardayız ve kiloları zaten %50 persentilde kilo için hiç canını sıkma hem zaten muhallebi yi bile yemiyor ki o zaman daha da uzulursun artık yavaş alacaklar yani bizimkiler standart olarak devam edecekler ben uyku için kaşık maması veriyorum bir iki kere etki etti ama şimdi diş te olunca ne uykusuna ne kilosuna bir faydası var.Dedigim gibi yemiyorlar!
Canim daha kendim yapmadım kasik mamasini agir mi gelir diye yulafli elmali olarak hazır veriyorumCanım hazır kaşık maması mı yoksa kendin mi yapıyorsun?
8. Aya kadar korkma, sadece besinlerin tadını ve yeme yöntemlerini öğrenecek. Aceleniz yok, maşallah kilosu güzel sütün gayet yetiyor.Ek gıda çok büyüyor gözümde. Pek bir şey yediremiyorum. Azıcık yapıyorum ama tadına bile baktıramayınca yapasım da gelmiyor. En iyi yoğurt yiyor. Blw gibi eline verince biraz hoşuna gidior ama onu da yemeden koparıp atıyo. Oyun oynuyor yerken , ağzında tutuyo püskürtüyo, bir de şu an hasta diye canı istemiyor olabilir. Alışacak dimi daha erkensadece emzirmek ne güzel bir nimetmiş. Zorlanıyorum ama geçecek. Kızlar şunu duymak istiyorum şu an ek gıdada maksat doyurmak değil dimi 7ağustos doğumlu 8 kilo şu an. Kilo aldırmaya mı çalışayım, muhallebi veya mama ile. Yoksa anne sütü ağırlıklı sadece tatmaya devam mı etsin
Hazır olan daha ağır gelmez mi? Sanki evde hazırlasan daha hafif olur gibi geliyor bana, tabi sen bilirsin de hazırlar ne kadar olsa da katkı maddesi içeriyor diye düşünüyorum ben o yüzden vermeyeceğim muhtemelen hiç.Canim daha kendim yapmadım kasik mamasini agir mi gelir diye yulafli elmali olarak hazır veriyorum
Tabi ki evde yaptığın gibi olmaz bir kaç baktığım tarif 8 aydan sonrasını gösteriyordu pirinç unlu formül mamali muhallebi vardı ben bunu tercih ettim katkı maddesi lafına diyeceğim yok sadece üstünde iyi geceler ibaresini görünce insan acaba uykuya da katkısı var mıdır diye düşünüyor zaten vermekteki esas amacım buydu tabi belki o ibare bile pazarlama taktiği ama işte insan uykusuz ve yorgun olunca bulduklarina sarılıyor yine de organik ibaresini almak için sıkı denetimlerden geçiyorlar kardeşim diyetisyen ve bu ürünlerin çok sıkı denetlendigini içimin rahat olmasını söyleyince kafamdaki sorular daha aza düştü tercih meselesi senin tercihine de saygı duyarım herkes bebegine en dogalini yedirmek ister inşallah aynı şekilde doğal ürünler bulup bunu yapabilirizHazır olan daha ağır gelmez mi? Sanki evde hazırlasan daha hafif olur gibi geliyor bana, tabi sen bilirsin de hazırlar ne kadar olsa da katkı maddesi içeriyor diye düşünüyorum ben o yüzden vermeyeceğim muhtemelen hiç.
Tabi ki herkes bebeği için iyisini ister, eleştirmek istemedim sadece düşüncemi paylaştımTabi ki evde yaptığın gibi olmaz bir kaç baktığım tarif 8 aydan sonrasını gösteriyordu pirinç unlu formül mamali muhallebi vardı ben bunu tercih ettim katkı maddesi lafına diyeceğim yok sadece üstünde iyi geceler ibaresini görünce insan acaba uykuya da katkısı var mıdır diye düşünüyor zaten vermekteki esas amacım buydu tabi belki o ibare bile pazarlama taktiği ama işte insan uykusuz ve yorgun olunca bulduklarina sarılıyor yine de organik ibaresini almak için sıkı denetimlerden geçiyorlar kardeşim diyetisyen ve bu ürünlerin çok sıkı denetlendigini içimin rahat olmasını söyleyince kafamdaki sorular daha aza düştü tercih meselesi senin tercihine de saygı duyarım herkes bebegine en dogalini yedirmek ister inşallah aynı şekilde doğal ürünler bulup bunu yapabiliriz
Biz 5 martta baslicaz kismetse.bizi hayranlikla izliyor yemek yerken agzini sapirdatiyor agzinda birsey varmis da cigniyormus gibi falan..eline mama kasigini verdim.biz agzimiza goturdukce o da agzina goturuyor8. Aya kadar korkma, sadece besinlerin tadını ve yeme yöntemlerini öğrenecek. Aceleniz yok, maşallah kilosu güzel sütün gayet yetiyor.
Biz de 10 gün oldu başlayalı ve yavaş yavaş bezden gözlemlemeler başladı. Merak etme, öğreniyor aç kalan bebek yok sağlığı yerinde olduğu sürece.
Benim kızımın kilo alımı da düşük alerjiden ve diyetten dolayı ona rağmen bir uyanışında bir iki dilim sebze veriyorum eline başka bir uyanışında 4-5 kaşık irmikli mama yapıyorum ve çoğunu püskürtüyor yine de dert etmiyorum, elbette öğrenecek. Sen sabırlı ol, ve sakin dur. Stres yaptığını hissedince hepten kilitliyorlar ağızlarını
Ek gıda çok büyüyor gözümde. Pek bir şey yediremiyorum. Azıcık yapıyorum ama tadına bile baktıramayınca yapasım da gelmiyor. En iyi yoğurt yiyor. Blw gibi eline verince biraz hoşuna gidior ama onu da yemeden koparıp atıyo. Oyun oynuyor yerken , ağzında tutuyo püskürtüyo, bir de şu an hasta diye canı istemiyor olabilir. Alışacak dimi daha erkensadece emzirmek ne güzel bir nimetmiş. Zorlanıyorum ama geçecek. Kızlar şunu duymak istiyorum şu an ek gıdada maksat doyurmak değil dimi 7ağustos doğumlu 8 kilo şu an. Kilo aldırmaya mı çalışayım, muhallebi veya mama ile. Yoksa anne sütü ağırlıklı sadece tatmaya devam mı etsin
İnşallah olur, boş ağızla çiğneme hallerine hastayım ben yaBiz 5 martta baslicaz kismetse.bizi hayranlikla izliyor yemek yerken agzini sapirdatiyor agzinda birsey varmis da cigniyormus gibi falan..eline mama kasigini verdim.biz agzimiza goturdukce o da agzina goturuyorinsallah icinde yemek olunca da boyle olur
Cok tesekkur ederim :)Hiç kafana takma sen onu,bol bol emzir:)
Evet 4 aylik olduk iki uc gun sonra basladi. Cok rahatladi icim. Cok tesekkurler4. Ay atağı civarında hepimiz az ya da çok meme reddi yaşadık. İnşallah sizin az sürer. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım, ayı doğru söylemişimdir
Aklimin bir kosesinde dursun :) bunu da denerim.. yeter ki emsin bebisler :) tesekkurlerBiz de red yasadik o donemler sikma canini stres yaparsan ona daha cok etki ediyor kendini gerdirerek cekmeler aglama krizleri ... Allah kolaylik versin kendini de onu da yipratmamaya calis canim benim icin de cok zordu en son care ayakta dolastirip sarki soylerek emziriyordum ki hala dis agrisiydi gaz sancisiydi falan derken emmek istemediginde ayni seyi yapiyorum kucagimda eglendirip gulduryorum o sirada tutuyor emmeye baslayinca biraz daha turlayip oturuyorum devam edip uyuyorbizde karanlik oda sessizlik kafi gelmedi zorlanmassan son care deneyebilirsin
Cok uzun surmus iyi dayanmissiniz :/ bu dedikleriniz aklimda dursun. Siz yasadiniz tecrube ettiniz ne var ne yok deneyecegimpasa annesi Merhaba red zordur bizde 2.5 aydan 5.5 aya kadar yaşadık ama inşallah sizin böyle zorlu olmaz az kalmış bizde ise en çok işe yarayan benim onun üzerine egilerek emzirmem di çünkü ayakta falan kâr etmedi bizde çok konuştuk bu durumu hala ara ara red oluyor ama alıştığım için sallamiyorum fazla
İnşallah olur, boş ağızla çiğneme hallerine hastayım ben ya
Sık sık kız sen çiğnemeyi nereden öğrendin diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?