2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde ara ara yükseldiği oldu 37.5 gördüm en yüksek ama daha çok keyifsiz ve huzursuz oluyor şuan da oyleyiz. Ates de ilik dus alip uyudugunda dusuyor öyle oldugunda. Disten olabilir var mı belirginlesmis bir yer diş etlerinde?

Üst dişler belirgindi ama yarılma falanda yok.
38.7yi görünce acile götürdük . Şurup falan vermedik . Doktor çok ilgilenmedi . Boğazında enfeksiyon başlangıcı var dedi . Ama alakasız şuruplar vermiş. Calpol augmentin tamam anladım da zinco niye verdi çözemedim. Nefret ediyorum ilgisiz doktorlardan . Allah kimseyi düşürmesin hastaneye. Çok mu zor yani muayene ettikten sonra şuyu var şunu kullancaksınz demek. Ama devletin acili ya böyle oluyor. El mahkum gidiyoruz özel hastanede çocuk bölümü yok.

Gecmis olsun cnm... bu gece sıkı takip et 38.5 uzeri ateş oluyor ve drlar 1 saat boyunca 38.5 istemiyorlar.

Gecmis olsun cnm... bu gece sıkı takip et 38.5 uzeri ateş oluyor ve drlar 1 saat boyunca 38.5 istemiyorlar.
Sağol canım fitil verdik 38.8e çıkınca. Fitil etki edene kadar 38.9 oldu korkudan öldüm resmen. Ateş çok korkutuyor beni

Günaydın bayadır bakamadım buralara istanbula gidip geldim orda hastalandık anca yeni yeni toparlanıyoruz doğa bayadır emekliyordu şimdi tutunup kalkmaya başladı ve bir saniye durmuyor bende düşücek diye peşinde tabi...
Ben emzirmediğim için tutucam oruç nasipse

Bizim hala dişimiz yok :) doktor diş emaresi yok diyor ablası gibi geç çıkarıcak sanırım

Canını sıkma canım bak Halen umudum var diyorsun hep te olsun hergüne bir umut o güzel günleriniz .pek uzak değil inanıyorum herşey güzel olacak

Kızlar biz Halen emeklemiyoruz yüz üstü uzatınca basıyor çığlığı bizim gibi olan var mı acaba ?
Bizimki ve etrafımdaki bir çok kişinin bebegide böyle.Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor sanırım emeklemeyecek bende yürümeye teşvik etmeye çalışıyorum ayakta tutunup durmayı seviyor çünkü

Çok geçmiş olsun haklısın... Yarın tekrar muayene ye gidersiniz olmazsa. Şimdi nasıl ? Düştü mü ateşi ? Tam mevsim değişimindeyiz canım ne kadar dikkat etsek de olabiliyor, çabuk atlatirsiniz insallah

Sağol canım sabaha kadar uyumadık 38.9 falan gördük en son. Ateş düşürücü verdik .
Sabah 1 saat kadar uyudu yattığı yer sırılsıklam olmuş. Üzerinde sadece kolsuz atlet vardı

Bizimki ve etrafımdaki bir çok kişinin bebegide böyle.Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor sanırım emeklemeyecek bende yürümeye teşvik etmeye çalışıyorum ayakta tutunup durmayı seviyor çünkü
Bizde aynı şekilde yürümeye teşvik ediyoruz zaten kendiside pek bayılıyor yürümeye

Kizlar merhaba nasılsınız oğlum dış çıkarıyor sanirim bi huysuz bi huysuz birde hicbirsey yemiyir zaten ek gidaya zor alışmıştı ağzına lokma sürmüyor 5 gündür tecrubeliler bi el atın benim duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…